Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Discount Locator διαφημίσεις. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Discount Locator?

Το Discount Locator είναι μια ανεπιθύμητη εφαρμογή που χρησιμοποιεί ύποπτες μεθόδους για να διεισδύει κρυφά κι αυθαίρετα σε συστήματα υπολογιστών. Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί, θα καταλάβετε την παρουσία της στο σύστημα του υπολογιστή σας από τις συνεχείς εμφανίσεις εκνευριστικών διαφημίσεων. Μιας κι έχει σχεδιαστεί να είναι συμβατή με όλους τους δημοφιλείς web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer, οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Discount Locator’ θα σας εμφανίζονται κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο ασχέτως web browser που μπορεί να χρησιμοποιείτε. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται με διάφορες μορφές, όπως πχ. αναδυόμενες, υπογραμμισμένες λέξεις, banner, κλπ.

Σας συμβουλεύουμε, σε περίπτωση που αρχίσουν να σας εμφανίζονται αυτές οι διαφημίσεις, να τις αγνοήσετε πλήρως και να αποφύγετε να τις κλικάρετε όσο και δελεαστικό μπορεί να σας φαίνεται το περιεχόμενό τους. Σας το λέμε αυτό, γιατί ο ιός Discount Locator έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Αυτό σημαίνει ότι ο ιός αυτός χρησιμοποιείται για να μοχλεύει ροές επισκεπτών προς προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με αυτόν ιστότοπους (affiliate websites). Το πιο πιθανόν είναι οι διαφημίσεις του να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων.

Επιπρόσθετα, θα παρατηρήσετε σύντομα σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες των web browsers σας ή ακόμα και συχνά κρασαρίσματά τους. Σε αυτή την περίπτωση δε φταίει το σύστημα του υπολογιστή σας, αλλά ο μεγάλος όγκος των παρασκηνιακών και ύποπτων διεργασιών που σχετίζονται με τον ιό Discount Locator. Για να μπορέσετε να επαναφέρετε τις επιδόσεις και ταχύτητες πίσω στο κανονικό θα πρέπει να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τον ιό από τον υπολογιστή σας. Πόσο μάλλον, γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος ιός έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις δημιουργώντας σοβαρά ζητήματα παραβίασης Ιδιωτικότητας και Ασφάλειας/Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων. Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες διάφοροι κυβερνο-εγκληματίες να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μέσω των adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Συνοψίζοντας, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με τον ιό Discount Locator. Είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορείτε να εμπιστευτείτε το περιεχόμενο των διαφημίσεων αυτών, ενώ από την άλλη κλικάροντας σε συνδέσμους που εμπεριέχονται σε αυτές, αυξάνετε ραγδαία τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στο μέλλον. Επομένως, εάν διαπιστώσετε ότι το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα έχει διεισδύσει και εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του. Για να έχετε άριστα κι εγγυημένα αποτελέσματα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Discount Locator ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του Discount Locator, η εφαρμογή αυτή έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει την εμπειρία των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων ή αναζητήσεων κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών. Υποθετικά, μπορεί να κάνει διαδικτυακές αναζητήσεις έτσι ώστε να σας εμφανίζει σημαντικές εκπτώσεις, κουπόνια προσφορών, promo κωδικούς, κλπ. κάθε φορά που θα επισκέπτεστε δημοφιλείς εμπορικούς ιστότοπους και πλατφόρμες, όπως πχ. Amazon, eBay, WaltMar, κλπ.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα από την επίσημη ιστοσελίδα του οικειοθελώς και χειροκίνητα. Ωστόσο, οι πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι η επίσημη ιστοσελίδα του δεν είναι πλέον ενεργή και ότι ο πιο συνήθης τρόπος διαδικτυακής του διάδοσης είναι με τη μέθοδο bundling, όπου ουσιαστικά αυτό το browser plug-in καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Παράλληλα, άθελα ή ασυνείδητα, μπορεί να δώσετε την έγκρισή για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων αμφιβόλου αξιοπιστίας, όπως πχ. ο ιός Discount Locator.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί κρυφά στον υπολογιστή σας, ο ιός Discount Locator καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στον υπολογιστή σας (browser hijacking). Κατόπιν, αρχίζει το εκνευριστικό και ύποπτο έργο του, με τις εμφανίσεις αμφιβόλου αξιοπιστίας διαφημίσεων κι άλλων παρασκηνιακών κι αυθαίρετων διεργασιών που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο όχι μόνο στις ταχύτητες του υπολογιστή σας, αλλά και στην ποιότητα/ασφάλεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων κι αναζητήσεων.

Επειδή ο κύριος σκοπός των adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) είναι η διαδικτυακή προώθηση συνεργαζόμενων με τα προγράμματα αυτά ιστότοπων (affiliate websites), πολλές φορές για να επιτύχουν αυτό το σκοπό μπορεί να το κάνουν ακόμα και εις βάρος σας. Δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε, αντιθέτως έχετε πάρα πολλά να ρισκάρετε. Για να αποφύγετε τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις τους θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, καθώς adwares κρύβονται συνήθως σε συνοδευτικά πακέτα λήψης των εφαρμογών αυτών (βλ. μέθοδος bundling).

Αν θέλετε να κατεβάσετε αυτού του είδους τις εφαρμογές σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, έτσι ώστε να έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη/εγκατάσταση και θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση ανεπιθύμητων επιπρόσθετων/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως με τη μορφή add-ons (πρόσθετων), plug-ins, toolbars (γραμμών εργαλείων), κι extensions (επεκτάσεων), όπως πχ. ο ιός Discount Locator.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Discount Locator ?

Εάν ξεγελαστήκατε κι άθελα ή ασυνείδητά σας εν τέλει εγκαταστήσατε τον ιό Discount Locator, ο οποίος κρυβόταν σε συνοδευτικό πακέτο κάποιας από τις δωρεάν εφαρμογές που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε άμεση αφαίρεσή του. Για να τα καταφέρετε, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης, έτσι ώστε να απαλλαγείτε μια και καλή από τον ιό Discount Locator.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Discount Locator διαφημίσεις
Στιγμιότυπο του Discount Locator διαφημίσεις

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Discount Locator:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Discount Locator από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Discount Locator και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Discount Locator ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Discount Locator από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Discount Locator ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Discount Locator από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Discount Locator και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Discount Locator. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Discount Locator από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Discount Locator θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Discount Locator από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Discount Locator και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Discount Locator . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Discount Locator από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Discount Locator και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Discount Locator. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Discount Locator από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Discount Locator ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Discount Locator. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-discount-locator-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες