Τι είναι deltaApp.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

από Lucia Danes - -

Διαπιστώσατε ότι το deltaApp.dll έχει εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας? Δυστυχώς, σας έχουμε άσχημα νέα. Η εμφάνιση αυτού του αρχείου αποτελεί ίσως την πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από το delta-homes.com. Εάν δεν έχετε ακούσει για αυτό το ιδιαιτέρως αναξιόπιστο κι ανεπιθύμητο πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η όψη του είναι παραπλανητική. Η παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας ισοδυναμεί με σημαντικές επιβραδύνσεις, εμφανίσεις ‘πειραγμένων’ αποτελεσμάτων αναζήτησης, καθώς και εμφανίσεις ύποπτων συνδέσμων ανακατεύθυνσης προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites).

Μιας και κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι οι ιστότοποι αυτοί είναι ασφαλείς, σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακρυά από αυτή την ύποπτη μηχανή αναζήτησης και να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε και να χρησιμοποιείτε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, όπως πχ. Google και Bing. Μάλιστα, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, ποια κριτήρια εισάγετε στις διαδικτυακές σας αναζητήσεις, κλπ. Επίσης, μέσω αυτών των πληροφοριών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν διαφόρων ειδών κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers, απομακρυσμένη πρόσβαση σε διάφορα ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα. Από τα παραπάνω, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι το delta-homes.com καθώς κι άλλα παρόμοια ανεπιθύμητα προγράμματα θα πρέπει να αποφεύγονται!

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας το deltaApp.dll είναι πολύ πιθανό να συμβάλλει ενεργά σε κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις κι άλλων browser hijackers, όπως πχ. deltaEng.dll, delta.TB.exe, deltasrv.exe, κλπ. Αν τα εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να τα αφαιρέσετε όλα, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας ξανα-εμφανίζεται το delta-homes.com ασχέτως που κάθε φορά θα νομίζετε ότι το έχετε αφαιρέσει.

Αν και είναι σχετικά εύκολο να εντοπίσετε τα εκτελέσιμα αρχεία που τρέχουν στο task manager, είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όσον αφορά τον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση όλων των ύποπτων .dll αρχείων. Για αυτό τον λόγο, σας συνιστούμε να τα αφαιρέσετε με αυτοματοποιημένο τρόπο χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage, Malwarebytes Malwarebytes.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-deltaapp-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Λογισμικό
Σύγκριση