Κρητική του Defender Pro Ultimate Security Suite, δωρεάν λήψη

Το Defender Pro Ultimate Security Suite έχει αντικατασταθεί από το Defender Pro Ultimate. Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό σε αυτή τη κριτική.

Το Defender Pro Ultimate Security Suite είναι ακόμη ένα έμπιστο anti-virus του Defender Pro. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να εγγυηθεί πλήρης προστασία από όλες τις πιθανές απειλές, συμπεριλαμβανομένων των spyware, malware κακόβουλων επεκτάσεων προγραμμάτων περιήγησης. Το ελαφρύ πρόγραμμα σάρωσης του εγγυάται μια ταχύτατη σάρωση, χωρίς όμως να επιβραδύνει το σύστημα. Ωστόσο, η δωρεάν λήψη του Defender Pro Ultimate Security Suite μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα, αν εκτελούνται παράλληλα και άλλα προγράμματα προστασίας όπως anti-virus and anti-spyware. Το Virus Solutions Lab εγγυάται συνεχείς ενημερώσεις για τους πελάτες.

Το Defender Pro Ultimate Security Suite προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά: Antivirus, Anti-spy, Firewall, Privacy Controls, PC Protector και Computer Performance. Έτσι, αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο προλαβαίνει διαδικτυακά θέματα, αλλά βοηθά επίσης στη προστασία των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη, αποτρέπει την ανεπιθύμητη πρόσβαση στον υπολογιστή και επιτρέπει την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, χωρίς να παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες σε τρίτους. Εκτός αυτού, το χαρακτηριστικό Computer Performance βοηθά στην εύρεση των κατάλληλων ρυθμίσεων με σκοπό τη μέγιστη απόδοση του μηχανήματος.

Όταν είναι εγκατεστημένο και ενεργό, το Defender Pro Ultimate Security Suite παρακολουθεί συνεχώς το Μητρώο των Windows, τις διεργασίες, τις προσθήκες, τα cookies των προγραμμάτων περιήγησης και τα αρχεία στους τοπικούς σκληρούς δίσκους. Οι αναφορές είναι ιδιαίτερα ευνόητες ακόμη και από εκείνους που δεν έχουν αρκετές γνώσεις από υπολογιστές και τέτοια προβλήματα.

Η επίσημη ιστοσελίδα είναι η defender-pro.com. Οι αγορές γίνονται μέσω νόμιμων υπηρεσιών και ασφαλών συνδέσεων. 

Προτεινόμενες Απαιτήσεις Συστήματος:

Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Microsoft Windows Vista SP2, Microsoft Windows 7 SP1, Microsoft Windows 8
CPU – Επεξεργαστής: Intel Core Duo (1.66 GHz) ή αντίστοιχος
Μνήμη – RAM: 1GB Microsoft Windows XP, 1.5GB Microsoft Windows Vista και Microsfot Windows 7 & 8
Διαθέσιμο Χώρο στο Σκληρό Δίσκο: 2.8GB ελεύθερο χώρο.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Ο Ugnius Kiguolis είναι ένας εξιδεικευμένος επαγγελματίας αναλυτής

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions