Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση adware DeallSter

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DeallSter?

Οι διαφημίσεις τύπου Ads by DeallSter μπορεί να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας σε περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κατάφερε να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν εφαρμογής που μπορεί να κατεβάσατε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Αν και το πρόγραμμα αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει σωρία προβλημάτων στο σύστημα-στόχο, με σημαντικότερο πρόβλημα την πιθανότητα διείσδυσης PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα-στόχο, είναι μόνο ζήτημα χρόνου έως ότου το πρόσθετο αυτό γίνει η αιτία σημαντικών επιβραδύνσεων στις ταχύτητες του συστήματος καθιστώντας το μάλιστα ευάλωτο σε διεισδύσεις κι άλλων ύποπτων προγραμμάτων.

Κατόπιν δοκιμών, φτάσαμε επίσης στο συμπέρασμα ότι αρχίζει σχεδόν άμεσα να εμφανίζει διαφόρων ειδών διαφημίσεις, όπως πχ αναδυόμενα, μπάνερ, κειμένου διαφημιστικά μηνύματα. Συνήθως αυτά εμφανίζονται σε τυχαίες ιστοσελίδες προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους χρήστες και να τους κάνουν να κλικάρουν τους συνδέσμους που εμπεριέχονται σε αυτές για να τους ανακατευθύνουν με αυτό το τρόπο προς προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους. Με αυτό το τρόπο αυξάνουν τις ροές επισκεψιμότητας αυτών γεγονός που αποφέρει έσοδα στους δημιουργούς του προγράμματος εις βάρος πάντα των ανυποψίαστων χρηστών.

Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και γενικότερα θα πρέπει να αποφεύγετε να κλικάρετε σε διαφημίσεις που σχετίζονται με το DeallSter, καθώς αυτές το πιο πιθανόν είναι να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Είναι ευρέως γνωστό άλλωστε ότι ύποπτοι ιστότοποι χρησιμοποιούνται για τη διάδοση ιών, γενικότερα κακόβουλων λογισμικών και ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Αν και εκ πρώτης όψεως οι διαφημίσεις αυτές μπορεί να φαίνονται ελκυστικές, μην πέσετε στην παραπλανητική τους παγίδα, καθώς μπορεί να καταλήξετε να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κατόπιν σοβαρά προβλήματα που θα σχετίζονται με την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να εκπλαγείτε πόσο ελκυστικές μπορεί να σας φανούν οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το DeallSter. Αυτό συμβαίνει, γιατί το ύποπτο αυτό browser plug-in έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις με απώτερο σκοπό να σας εμφανίζονται ιδιαιτέρως στοχευμένες διαφημίσεις, αναλόγως πάντα του μοναδικού σας διαδικτυακού προφίλ.

Από τα παραπάνω μπορείτε πολύ εύκολα να συμπεράνετε ότι δεν αξίζει να έχετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας. Αντιθέτως, σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το DeallSter κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να το αφαιρέσετε από εκεί.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ DeallSter ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Ουσιαστικά οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by DeallSter’ κι άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις δημιουργούνται από κάποιο πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο μπορεί να κατάφερε να διεισδύσει στο σύστημα-στόχο όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν εφαρμογής που μπορεί να μπήκατε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Για αυτό τον λόγο άλλωστε έχει χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και σύνισταται στους χρήστες να αποφεύγουν να το χρησιμοποιούν.

Να σημειωθεί ότι η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται ευρέως για τη διαδικτυακή διάδοση adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Σε περίπτωση λοιπόν που θα θέλετε να αποφύγετε αυτού του είδους τις ανεπιθύμητες διεισδύσεις, τότε διαβάστε παρακάτω ορισμένες έξυπνες συμβουλές που ετοίμασαν οι ειδικοί μας για εσάς.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να αποφύγετε να κατεβάζετε εφαρμογές από το διαδίκτυο για τις οποίες δεν γνωρίζετε αρκετά, κυρίως αυτές για τις οποίες δεν γνωρίζετε κατά πόσον αξιόπιστες ή ασφαλείς μπορεί να είναι. Εάν επιθυμείτε πια τόσο πολύ να κατεβάσετε μια εφαρμογή, καλό θα ήταν να κάνετε πρώτα μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο για να διαπιστώσετε αν εν τέλει αξίζει ή όχι να την κατεβάσετε. Ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές πληροφορίες για την πραγματική φύση και πολιτικές της εκάστοτε εφαρμογής μπορείτε να βρείτε στο κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End user’s license agreement) καθώς και στις πολιτικές περί προσωπικών δεδομένων (privacy policy) της κάθε εφαρμογής, όπως επίσης σχόλια και αξιολογήσεις χρηστών και ειδικών που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Αυτές οι δυο μορφές μπορεί να είναι μόνο μερικά λεπτά πιο αργές από την Recommended (Προτεινόμενη) μορφή εγκατάστασης, ωστόσο σας προσφέρουν σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στο σύστημα του υπολογιστή σας. Με αυτό το τρόπο θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να είναι τικαρισμένα αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων ‘προτεινόμενων’ δωρεάν λήψεων, κυρίως τύπου πρόσθετων, plug-ins, γραμμών εργαλείων κι επεκτάσεων.

Εάν εν τέλει το DeallSter κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, αυτό θα το καταλάβετε από την εμφάνιση ανακατευθύνσεων και διαφημίσεων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε αυτή την περίπτωση σας συμβουλεύουμε να δράσετε άμεσα και να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, πριν αυτό να γίνει η αιτία πολλών προβλημάτων για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ DeallSter ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by DeallSter’ δεν είναι μόνο ενοχλητικές, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν και σοβαρά προβλήματα. Μπορεί να ανακατευθυνθείτε προς επικίνδυνους ιστότοπους και να αποδεχτείτε άθελα ή ασυνείδητα την εγκατάσταση επιπρόσθετων ύποπτων προγραμμάτων στο σύστημα του υπολογιστή σας. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να απαλλάγειτε από την παρουσία αυτού του ανεπιθύμητου προγράμματος το συντομότερο δυνατόν.

Για να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, σας συμβουλεύουμε να το πράξετε με αυτόματο τρόπο, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι αφαιρέθηκαν πλήρως όλες του οι καταχωρήσεις μητρώου, καθώς κι όλα τα προγράμματα που σχετίζονται με τη διάδοσή του και τα οποία μπορεί να κρύβονται σε διάφορα σημεία του συστήματος του υπολογιστή σας.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του DeallSter ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
Στιγμιότυπο του DeallSter ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του adware DeallSter:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση DeallSter από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το DeallSter και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το DeallSter ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση DeallSter από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το DeallSter ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση DeallSter από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το DeallSter και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του DeallSter. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του adware DeallSter από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το DeallSter θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση DeallSter από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το DeallSter και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του DeallSter . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση DeallSter από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το DeallSter και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του DeallSter. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση DeallSter από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το DeallSter ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του DeallSter. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-deallster-adware.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες