Βαθμός σοβαρότητας:  
  (86/100)

CyberSitter. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το CyberSitter είναι ακόμα ένα αναξιόπιστο και ύποπτο εργαλείο ασφάλειας. Εάν πιστεύετε ότι το έχετε ξαναδεί κάπου, δεν πλανάστε. Υπάρχει ένα παρόμοιο εμπορικό keylogger με το ίδιο ακριβώς όνομα το οποίο επιτρέπει στους χάκερς να ελέγχουν και να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των χρηστών θυμάτων.

Το νέο Cyber Sitter (ή αλλιώς CyberSitter version 10.0) είναι διαφορετικό είδος παρασίτων του υπολογιστή. Παραπλανεί τον χρήστη-θύμα ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο anti-spyware έτσι ώστε εν τέλει να μοχλεύσει τον χρήστη να προβεί στη διαδικτυακή του παραγγελία. Εάν εν τέλει μπείτε στον πειρασμό να παραγγείλετε την ολοκληρωμένη έκδοση του CyberSitter, απλά αναρωτηθείτε πως αυτό εξ αρχής κατάφερε κι εμφανίστηκε στον υπολογιστή σας πραγματικά από το πουθενά. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το Cyber Sitter συνήθως διεισδύει και εγκαθίσταται σε συστήματα υπολογιστών με τη βοήθεια trojans, γεγονός που από μόνο του δείχνει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αξιόπιστο.

Με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί, το CyberSitter εμφανίζει δεκάδες αναφορές οι οποίες εμπεριέχουν απίστευτα μεγάλο αριθμό μολύνσεων στο σύστημα του υπολογιστή, ενώ ουσιαστικά το κυρίως πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία δεν είναι άλλο παρά το ίδιο το Cyber Sitter. Έχει διαπιστωθεί ότι ευθύνεται για σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών πλοηγήσεων. Πάνω από όλα όμως, το CyberSitter μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ζημιές στην εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος, καθώς εμφανίζει ως επικίνδυνα και κακόβουλα ζωτικής σημασίας αρχεία του συστήματος και παροτρύνει τον χρήστη να τα διαγράψει, κάτι το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-cybersitter.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες