Τι είναι CTHELPER.EXE? Συνίσταται αφαίρεση?

CTHELPER.EXE

Το CTHELPER.EXE είναι ένα νόμιμο/κανονικό αρχείο το οποίο μπορεί να βρεθεί στο λειτουργικό σύστημα των Windows. Δεν ανήκει στον πυρήνα των Windows, ωστόσα καλό θα ήταν να μην προβείτε σε τερματισμό του, γιατί είναι μέρος μιας διεργασίας η οποία συνδέει την εγκατάσταση διαφόρων λογισμικών με την κάρτα ήχου της Creative Labs.

Με άλλα λόγια, το CTHELPER.EXE είναι ο συνδετικός κρίκος συμβατότητας οδηγών, πρόσθετων λειτουργιών και γενικότερων χαρακτηριστικών που παράγονται από τρίτους με τους οδηγούς και γενικότερα τις λειτουργίες προιόντων της Creative.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το CTHELPER.EXE εντοπίζεται σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows folder και καταλαμβάνει μεταξύ 23,100 – 29,520 bytes του σκληρού δίσκου.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι οι χάκερς έχουν τη τάση να ‘μεταμφιέζουν’ τις κακόβουλες δημιουργίες τους χρησιμοποιώντας ονόματα νόμιμων/κανονικών Windows αρχείων.

Οπότε, αν και το cthelper.exe είναι μια αυθεντική διεργασία, το όνομά του ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποια σοβαρή απειλή, όπως πχ trojan, worm ή rootkit. Εάν λοιπόν θέλετε να ελέγξετε την αξιοπιστία της συγκεκριμένης διεργασίας και να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται για ιό, καλό θα ήταν να εντοπίσετε τη τοποθεσία του cthelper.exe στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Η σωστή και πιο συνηθισμένη τοποθεσία του cthelper.exe βρίσκεται : C:\Windows folder, σε διαφορετική περίπτωση καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος για να διαπιστώσετε αν το συγκεκριμένο και άλλα παρόμοια εκτελέσιμα αρχεία είναι αξιόπιστα ή όχι. Για περιπτώσεις όπως αυτή θα σας προτείναμε να χρησιμοποιείτε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-cthelper-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση