Τι είναι csrss.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

csrss.exe

Csrss σημαίνει client / server run-time υποσύστημα και αποτελεί βασικό υποσύστημα, το οποίο πρέπει να λειτουργεί ανά πάσα στιγμή.

Csrss είναι υπεύθυνο για τα παράθυρα κονσόλας, τη δημιουργία ή / και τη διαγραφή θέματα, και ορισμένα τμήματα των 16-bit εικονικό περιβάλλον MS-DOS.

Καταγγελία της csrss.exe μπορεί να προκαλέσει το μπλε συντριβή, όπως αυτό το αρχείο / διαδικασία είναι κρίσιμης σημασίας για το σύστημα.

Csrss.exe ελέγχει κονσόλα Win32 παράθυρο και threading χαρακτηριστικά. Μπορεί η ίδια να χωριστεί σε πολλαπλές εργασίες που τρέχουν στο σύστημα. Αυτή είναι η κανονική διαδικασία, αλλά αν δείτε πολλά Csrss στο παράθυρο εργασιών, θα μπορούσε να είναι ένα σήμα, ότι το σύστημά σας μπορεί να μολυνθεί.

Τι θα συμβεί αν θα διαγράψει Csrss.exe;

csrss.exe είναι βασικό συστατικό του συστήματος. Δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή να διακοπεί. Το σύστημα δεν θα λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτή τη διαδικασία.

Csrss.exe είναι μια διαδικασία συστήματος, είναι ένα ασφαλές αρχείο και δεν αποτελούν απειλή.

Προσοχή! Η Csrss.exe αρχείου είναι ευρέως explioted από διάφορους ιούς. Υπάρχουν πολλά μοιάζουν μεταξύ τους ονόματα τα οποία είναι πραγματικά κακόβουλο. Αν δείτε παρόμοια διαδικασία με κάποιες erros πληκτρολόγηση, τότε το PC σας έχει μολυνθεί με ιούς. Οι πιο κοινές κακόβουλες διαδικασίες είναι: csrsc.exe, csrs.exe, csrsses.exe, csrssc.exe, csrse.exe. Όνομα Csrss.exe χρησιμοποιείται ευρέως από διάφορα keyloggers.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με Keylogger Win-κατάσκοπος.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με keylogger Watcher εργαζομένων.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με keylogger ICE Remote Spy.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με keylogger είναι Mate on-line μου εξαπάτηση.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με keylogger Key Logger Buddy Pro.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με keylogger KidWatcher.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με keylogger λογισμικό κατασκόπων 4 γονείς.

Csrss.exe αρχείου σχετίζεται με W32.Backdoor.Sokacaps σκουλήκι.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-csrss-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση