Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Consumer-responses.com pop-up

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΙΟΣ Consumer-responses.com ?

Ο αναδυόμενος ιός Consumer-responses.com είναι μια ιδιαιτέρως αναξιόπιστη και ύποπτη εφαρμογή, η οποία μάλιστα διαδίδεται με ταχείς ρυθμούς αυτή την περίοδο στο διαδίκτυο. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η εφαρμογή αυτή έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα, γενικότερα αλλά και ευαίσθητα/απόρρητα, ξεγελώντας τους χρήστες ότι παίρνουν μέρος σε κάποιου είδους έρευνα με βραβείο διάφορα συναρπαστικά δώρα, όπως πχ. iphones, ipads, κλπ.

Ασχέτως πόσο δελεαστικά μπορεί να φαίνονται τα δώρα, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με αυτή την εφαρμογή, πολύ απλά γιατί έχει αποδειχτεί ότι είναι παραπλανητική. Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε γενικότερα όλες εκείνες τις αναδυόμενες διαφημίσεις που προωθούν έρευνες, γιατί όχι μόνο εγγυημένα ΔΕΝ θα κερδίσετε ποτέ, αλλά το πιο πιθανόν είναι να εκθέσετε την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το Consumer-responses.com μπορεί να σας προειδοποιούν ότι δήθεν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από δεκάδες επικίνδυνους ιούς και ως λύση να σας προτείνουν να καλέσετε ύποπτα τηλεφωνικά νούμερα δήθεν κέντρων τεχνικής υποστήριξης.

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να πέσετε σε αυτή την παγίδα και να καλέσετε κάποιο από αυτά τα νούμερα, γιατί θα βρεθείτε να έχετε γίνει μέλος σε ύποπτες και κακόβουλες τηλεφωνικές υπηρεσίες που θα ΄βομβαρδίζουν’ το κινητό σας με premium sms τα οποία εκτός του ότι θα σας σπάνε τα νεύρα, θα φουσκώνουν παράλληλα και το τηλεφωνικό σας λογαριασμό. Επίσης, μπορεί να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να συνειδητοποιήσετε ότι εγκαταστάθηκαν κρυφά κι αυθαίρετα στο κινητό και τον υπολογιστή σας διάφορα κακόβουλα προγράμματα τύπου malware.

Συνήθως, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το Consumer-responses.com εμφανίζονται με τη βοήθεια προγραμμάτων τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) τα οποία έχουν ήδη εγκατασταθεί κρυφά κι αυθαίρετα στον υπολογιστή σας όντας κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπήκατε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Σε περίπτωση τώρα που διαπιστώσετε ότι ο ιός Consumer-responses.com κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και θέλετε να απαλλαγείτε από την παρουσία του και τις εκνευριστικότατες διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό, τότε σας προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Consumer-responses.com ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που σχετίζονται με το Consumer-responses.com καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπει στον πειρασμό ο χρήστης και να κατεβάσει στον υπολογιστή του από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Για να μπορέσετε να αποφύγετε αυτές τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όχι μόνο σχετικά με τι εφαρμογές επιλέγετε να κατεβάζετε, αλλά επίσης και κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής. Ο καλύτερος τρόπος ‘θωράκισης’ του συστήματος από ανεπιθύμητους και κακόβουλους κυβερνο-εισβολείς είναι να εγκαταστήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει τον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση οποιουδήποτε ανεπιθύμητου ή κακόβουλου προγράμματος κι αρχείου μπορεί να κατάφερε να διεισδύσει κρυφά στο σύστημα και να το μόλυνε.

Στην απόφασή σας τελικά ποια εφαρμογή αξίζει και είναι ασφαλής να κατεβάσετε σημαντικό ρόλο παίζουν αρκετοί παράγοντες, αν θέλετε αρκετά πράγματα στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή! Σημαντικό είναι να ερευνήσετε και να βρείτε κριτικές/αξιολογήσεις της εφαρμογής από χρήστες και ειδικούς, πιστέψτε με θα σας βοηθήσει αρκετά στο να σχηματίσετε μια πολύ καλή γενική εικόνα. Επίσης, πολύ καλή βοήθεια σας προσφέρει το κείμενο που εμπεριέχεται στην Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy), αλλά και το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End User’s License Agreement).

Αν από τα παραπάνω φτάσετε στο συμπέρασμα ότι μια εφαρμογή είναι και αξιόλογη/αξιόπιστη, αλλά και ασφαλής, τότε μπορείτε να προβείτε σε λήψη/εγκατάστασή της, αρκεί βεβαίως σε αυτή την φάση να επιλέξετε Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα αποκτήσετε όχι μόνο μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε. Έτσι θα μπορέσετε να διακρίνετε προσπάθειες διαφόρων ειδών ανεπιθύμητων προγραμμάτων να διεισδύσουν κρυφά/έμμεσα στο σύστημα του υπολογιστή σας, όπως πχ. browser add-ons (πρόσθετα), extensions (επεκτάσεις) και plugins μέσω συνοδευτικών πακέτων λήψης δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (μέθοδος bundling). Φυσικά, θα πρέπει να ξετικάρετε όσα προ-τικαρισμένα κουτάκια μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης μιας εφαρμογής, τα οποία θα σας προτείνουν να εγκαταστήσετε επιπρόσθετες λήψεις.

Από την άλλη, εάν ήδη διαφημίσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα άρχισαν να σας εμφανίζονται και να σας παρενοχλούν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, τότε θα πρέπει να τις αγνοήσετε πλήρως χωρίς να δώσετε απολύτως καμία σημασία στο περιεχόμενό τους και φυσικά χωρίς να τις κλικάρετε. Σε διαφορετική περίπτωση, το Consumer-responses.com θα προσπαθήσει μέσω αυτών των διαφημίσεων να σας ανακατευθύνει προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους από όπου το πιο πιθανό είναι να διεισδύσουν κρυφά κι αυθαίρετα κι άλλα ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τις εκνευριστικότατες κι εν δυνάμει επικίνδυνες διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις, τότε καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα. Φυσικά, το ιδανικό θα ήταν να επιλέξετε αυτόματη μέθοδο ολοκληρωτικής αφαίρεσης, μέσω της οποίας θα απαλλαγείτε ολοκληρωτικά, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο από οποιοδήποτε ύποπτο/ανεπιθύμητο/κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο το οποίο μπορεί να κατάφερε να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας κρυφά, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας, κι εν τέλει να το μόλυνε με την παρουσία του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Consumer-responses.com ?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Consumer-responses.com αναδυόμενος ιός
Στιγμιότυπο του Consumer-responses.com αναδυόμενος ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Consumer-responses.com pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Consumer-responses.com pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Consumer-responses.com pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Consumer-responses.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Consumer-responses.com pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Consumer-responses.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Consumer-responses.com pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Consumer-responses.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Consumer-responses.com pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Consumer-responses.com pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Consumer-responses.com pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Consumer-responses.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Consumer-responses.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Consumer-responses.com pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Consumer-responses.com pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Consumer-responses.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Consumer-responses.com pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Consumer-responses.com pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Consumer-responses.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Consumer-responses.com pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-consumer-responses-com-pop-up-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες