Τι είναι conime.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

conime.exe

Το conime.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως Console IME.

Το συγκεκριμένο εκτελέσιμο αρχείο έχει την υπογραφή της Microsoft και σχετίζεται με τις διεργασίες του input method editor. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το conime.exe εντοπίζεται σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 και το μέγεθός του στη μνήμη του υπολογιστή κυμαίνεται από 69,120 bytes εώς 27,648 bytes. Συνοψίζοντας, το conime.exe βοηθάει τους χρήστες να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιό τους και να εισάγουν περίπλοκους χαρακτήρες και σύμβολα.

Εάν τα χρησιμοποιείτε και δε θα θέλατε να έχετε προβλήματα αναφορικά με τη χρησιμοποίησή τους, τότε θα πρέπει να κρατήσετε αυτό το αρχείο των Windows στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Οι δημιουργοί malware χρησιμοποιούν τα ονόματα κανονικών/νόμιμων αρχείων έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεγελάσουν τον χρήστη και τα συστήματα ασφαλείας και να καταφέρουν να διεισδύσουν και να εγκαταστήσουν τους ιούς τους .

Έχει διαπιστωθεί ότι και το όνομα του conime.exe έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις, οπότε εάν διαπιστώσετε την εμφάνισή του στο σύστημά σας χωρίς να το έχετε εγκαταστήσει εσείς, τότε αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από trojan horse ή worm.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το conime.exe προστίθεται από το BFGhost 1.0 trojan horse και το W32.Slurk.Α. Έχοντας τέτοιου είδους ιούς εγκαταστημένους στο σύστημά σας είναι πολύ επικίνδυνο, καθότι μπορούν με ιδιαίτερη ευκολία να υποκλέψουν, καταγράψουν και προωθήσουν σε τρίτους ευαίσθητα ακόμα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα ή να δώσουν σε κάποιο εισβολέα τη δυνατότητα πλήρης πρόσβασης στο σύστημα του υπολογιστή σας από απομακρυσμένη απόσταση.

Για να μπορέσετε να ελέγξετε την αξιοπιστία του conime.exe που έχετε στον υπολογιστή σας, θα σας προτείναμε να εγκαταστήσετε και να τρέξετε το RegCure Pro. Επίσης, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας με κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage ή Malwarebytes Malwarebytes. Αυτά θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε όλο το φάσμα των κακόβουλων αρχείων και προγραμμάτων που μπορεί να διείσδυσαν και να εγκαταστάθηκαν στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-conime-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση