Βαθμός σοβαρότητας:  
  (38/100)

Codec Performer Update is Recommended. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Η ‘Codec Performer Update is Recommended’ είναι μια παραπλανητική ειδοποίηση, η οποία, όπως ακριβώς και η ειδοποίηση ‘Notice! Please update your FLV Player‘, επιχειρεί να κάνει τους χρήστες να εγκαταστήσουν κάποιο adware. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η ειδοποίηση μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή, ανεξαιρέτως το πρόγραμμα περιήγησης ή τη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εμφανίζεται όταν ο χρήστης επισκέπτεται παράνομες ιστοσελίδες, ή σελίδες οι οποίες έχουν παραβιαστεί από εγκληματίες, χωρίς να το γνωρίζουν. Αν δείτε την ειδοποίηση ‘Codec Performer Update is Recommended’, το πιο σημαντικό είναι να ΜΗΝ κάνετε κλικ στο κουμπί “Recommended Download”, διότι μπορεί να πέσετε θύμα και να εγκαταστήσετε κάποιο adware στον υπολογιστή σας. Μικρή σημασία έχει το γεγονός, πως αυτά τα προγράμματα μπορεί να φαίνονται ακίνδυνα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τη δημιουργία επισκεψιμότητας σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, αλλά και στη διανομή προγραμμάτων malware.

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ‘Codec Performer Update is Recommended’;

Αν δείτε την ειδοποίηση ‘Codec Performer Update is Recommended’, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει προσβληθεί από κάποιο πρόγραμμα adware. Γι’ αυτό, συνιστούμε να ελέγξετε το σύστημα σας για κακόβουλα αρχεία και έπειτα να τα απομακρύνετε. Τυπικά, η ειδοποίηση ‘Codec Performer Update is Recommended’ υποστηρίζει:

Codec Performer Update is Recommended
Please Install Codec Performer Update (RECOMMENDED)
• Supports MP3, WMA, RealVideo, RealAudio, DivX, XviD and much more
• Based on FFDShow and Haali splitter the leading codecs libraries
• One install for all your codecs need
• 100% Free & Safe- share it with your friends
• Updating takes under a minute, and you do not need to restart after installation

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αγνοήσετε αυτό το μήνυμα, καθώς χρησιμοποιείτε για να διαδίδει adware. Από τη στιγμή που θα το δείτε, πρέπει να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας και μετά να σαρώσετε το σύστημα σας για anti-spyware. Αν επιθυμείτε να ενημερώσετε κάποιο πρόγραμμα σας, μπορείτε απλά να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του και να κάνετε λήψη της ενημέρωσης από εκεί. Αυτός είναι και ένας βασικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να είστε βέβαιοι, πως δεν θα κάνετε λήψη κακόβουλων αρχείων στο σύστημα σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ‘Codec Performer Update is Recommended’;

Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το μήνυμα ‘Code Performer Update is Recommended’, είναι να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας ή να κλείσετε την ιστοσελίδα που εμπεριέχει αυτή την ειδοποίηση. Ωστόσο, αν έχετε κάνει κλικ στο κουμπί ‘Recommended Download’ , πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware και να απομακρύνετε τα κακόβουλα αρχεία από το σύστημα. Γι’ αυτό, συνιστούμε να επιλέξετε μια από τις ακόλουθες εφαρμογές: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-codec-performer-update-is-recommended.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες