Βαθμός σοβαρότητας:  
  (38/100)

Απομάκρυνση Codec Performer Update is Recommended

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Η ‘Codec Performer Update is Recommended’ είναι μια παραπλανητική ειδοποίηση, η οποία, όπως ακριβώς και η ειδοποίηση ‘Notice! Please update your FLV Player‘, επιχειρεί να κάνει τους χρήστες να εγκαταστήσουν κάποιο adware. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η ειδοποίηση μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή, ανεξαιρέτως το πρόγραμμα περιήγησης ή τη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εμφανίζεται όταν ο χρήστης επισκέπτεται παράνομες ιστοσελίδες, ή σελίδες οι οποίες έχουν παραβιαστεί από εγκληματίες, χωρίς να το γνωρίζουν. Αν δείτε την ειδοποίηση ‘Codec Performer Update is Recommended’, το πιο σημαντικό είναι να ΜΗΝ κάνετε κλικ στο κουμπί “Recommended Download”, διότι μπορεί να πέσετε θύμα και να εγκαταστήσετε κάποιο adware στον υπολογιστή σας. Μικρή σημασία έχει το γεγονός, πως αυτά τα προγράμματα μπορεί να φαίνονται ακίνδυνα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τη δημιουργία επισκεψιμότητας σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, αλλά και στη διανομή προγραμμάτων malware.

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ‘Codec Performer Update is Recommended’;

Αν δείτε την ειδοποίηση ‘Codec Performer Update is Recommended’, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει προσβληθεί από κάποιο πρόγραμμα adware. Γι’ αυτό, συνιστούμε να ελέγξετε το σύστημα σας για κακόβουλα αρχεία και έπειτα να τα απομακρύνετε. Τυπικά, η ειδοποίηση ‘Codec Performer Update is Recommended’ υποστηρίζει:

Codec Performer Update is Recommended
Please Install Codec Performer Update (RECOMMENDED)
• Supports MP3, WMA, RealVideo, RealAudio, DivX, XviD and much more
• Based on FFDShow and Haali splitter the leading codecs libraries
• One install for all your codecs need
• 100% Free & Safe- share it with your friends
• Updating takes under a minute, and you do not need to restart after installation

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αγνοήσετε αυτό το μήνυμα, καθώς χρησιμοποιείτε για να διαδίδει adware. Από τη στιγμή που θα το δείτε, πρέπει να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας και μετά να σαρώσετε το σύστημα σας για anti-spyware. Αν επιθυμείτε να ενημερώσετε κάποιο πρόγραμμα σας, μπορείτε απλά να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του και να κάνετε λήψη της ενημέρωσης από εκεί. Αυτός είναι και ένας βασικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να είστε βέβαιοι, πως δεν θα κάνετε λήψη κακόβουλων αρχείων στο σύστημα σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ‘Codec Performer Update is Recommended’;

Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το μήνυμα ‘Code Performer Update is Recommended’, είναι να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας ή να κλείσετε την ιστοσελίδα που εμπεριέχει αυτή την ειδοποίηση. Ωστόσο, αν έχετε κάνει κλικ στο κουμπί ‘Recommended Download’ , πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware και να απομακρύνετε τα κακόβουλα αρχεία από το σύστημα. Γι’ αυτό, συνιστούμε να επιλέξετε μια από τις ακόλουθες εφαρμογές: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-codec-performer-update-is-recommended.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Codec Performer Update is Recommended