Βαθμός σοβαρότητας:  
  (20/100)

Απομάκρυνση ClientMan.bho1

Το ClientMan.bho1 είναι μια παραλλαγή του spyware ClientMan

Από το δημιουργό:
V -Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται, πως η εφαρμογή και τα συσχετιζόμενα στοιχεία της, μπορεί να επικοινωνούν κατά διαστήματα με τους διακομιστές της Odysseus Marketing, Inc ή/και των συνεργατών της και δίνει ρητή άδεια για τις εν λόγω διαβιβάσεις και μεταδόσεις δεδομένων οποιουδήποτε τύπου που χρησιμοποιεί η εφαρμογή και τυχόν συνεργαζόμενα στοιχεία.

VI -Ο χρήστης κατανοεί, αποδέχεται και συμφωνεί πως η εφαρμογή και τα συσχετιζόμενα στοιχεία της μπορεί να τροποποιήσουν τη πλοήγηση στο διαδίκτυο ή/και την εμπειρία χρήσης του υπολογιστή, κατά τρόπο αποδεκτό από την Odysseus Marketing Inc, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αποτελέσματα ερωτημάτων μηχανών αναζήτησης, προβολή αναδυόμενων μηνυμάτων, ανάδειξης και δημιουργίας υπερσυνδέσεων σε λέξεις ιστοσελίδων, ανακατευθύνσεις ιστοσελίδων μηνυμάτων σφαλμάτων, αλλαγής της αρχικής σελίδας του χρήστη, προσθήκης σελιδοδεικτών στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη ή/και άλλες αλλαγές/τροποποιήσεις.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-clientman-bho1.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες