Βαθμός σοβαρότητας:  
  (20/100)

Απομάκρυνση ClientMan.bho1

Το ClientMan.bho1 είναι μια παραλλαγή του spyware ClientMan

Από το δημιουργό:
V -Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται, πως η εφαρμογή και τα συσχετιζόμενα στοιχεία της, μπορεί να επικοινωνούν κατά διαστήματα με τους διακομιστές της Odysseus Marketing, Inc ή/και των συνεργατών της και δίνει ρητή άδεια για τις εν λόγω διαβιβάσεις και μεταδόσεις δεδομένων οποιουδήποτε τύπου που χρησιμοποιεί η εφαρμογή και τυχόν συνεργαζόμενα στοιχεία.

VI -Ο χρήστης κατανοεί, αποδέχεται και συμφωνεί πως η εφαρμογή και τα συσχετιζόμενα στοιχεία της μπορεί να τροποποιήσουν τη πλοήγηση στο διαδίκτυο ή/και την εμπειρία χρήσης του υπολογιστή, κατά τρόπο αποδεκτό από την Odysseus Marketing Inc, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αποτελέσματα ερωτημάτων μηχανών αναζήτησης, προβολή αναδυόμενων μηνυμάτων, ανάδειξης και δημιουργίας υπερσυνδέσεων σε λέξεις ιστοσελίδων, ανακατευθύνσεις ιστοσελίδων μηνυμάτων σφαλμάτων, αλλαγής της αρχικής σελίδας του χρήστη, προσθήκης σελιδοδεικτών στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη ή/και άλλες αλλαγές/τροποποιήσεις.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Reimage Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Reimage Cleaner έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Reimage Cleaner είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage Cleaner, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-clientman-bho1.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες