Τι είναι cli.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

cli.exe

Το cli.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας εμπεριεχόμενο στους οδηγούς της κάρτας γραφικών ATI graphics card.

Με το που ενεργοποιηθεί, ξεκινάει ένα πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει ένα εικονίδιο στον κάδο ανακύκλωσης. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο εικονίδιο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις βίντεο χωρίς να χάνετε χρόνο περιμένοντας. Οι περισσότεροι χρήστες δεν ρυθμίζουν τις κάρτες γραφικών τους σε καθημερινή βάση, οπότε σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε το cli.exe μετά το rebooting. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να διαπιστώσετε σημαντικές επιβραδύνσεις στις αποδόσεις του συστήματος και άλλες παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαγράψετε το αρχείο cli.exe γιατί είναι αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία της κάρτας γραφικών.

Συνοψίζοντας, το cli.exe είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του συστήματος και δεν θα πρέπει να πειραχθεί ή να απεγκαταστηθεί μαζί με τους drivers.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Σε γενικές γραμμές, οι ιοί για να μπορέσουν να διεισδύσουν, εγκατασταθούν και δραστηριοποιηθούν σε ένα σύστημα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους χρήστες ή τα συστήματα ασφάλειας, έχουν τη τάση να ‘μεταμφιέζονται’ σε νόμιμα/κανονικά αρχεία χρησιμοποιώντας τα ονόματά τους. Και φυσικά, το cli.exe δεν θα μπορούσε να λείψει από τη στοχοποίηση των ιών.

Εάν εντοπίσετε το συγκεκριμένο αρχείο στη τοποθεσία C:\Windows ή σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32, τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι πρόκειται για κακόβουλο αρχείο, παρά για το αυθεντικό. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν το cli.exe είναι μολυσμένο ή όχι, θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλειας.

Για να διαπιστώσετε την αξιοπιστία του cli.exe που βρίσκεται εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-cli-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση