Τι είναι cli.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

cli.exe

Το cli.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας εμπεριεχόμενο στους οδηγούς της κάρτας γραφικών ATI graphics card.

Με το που ενεργοποιηθεί, ξεκινάει ένα πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει ένα εικονίδιο στον κάδο ανακύκλωσης. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο εικονίδιο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις βίντεο χωρίς να χάνετε χρόνο περιμένοντας. Οι περισσότεροι χρήστες δεν ρυθμίζουν τις κάρτες γραφικών τους σε καθημερινή βάση, οπότε σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε το cli.exe μετά το rebooting. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να διαπιστώσετε σημαντικές επιβραδύνσεις στις αποδόσεις του συστήματος και άλλες παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαγράψετε το αρχείο cli.exe γιατί είναι αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία της κάρτας γραφικών.

Συνοψίζοντας, το cli.exe είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του συστήματος και δεν θα πρέπει να πειραχθεί ή να απεγκαταστηθεί μαζί με τους drivers.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Σε γενικές γραμμές, οι ιοί για να μπορέσουν να διεισδύσουν, εγκατασταθούν και δραστηριοποιηθούν σε ένα σύστημα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους χρήστες ή τα συστήματα ασφάλειας, έχουν τη τάση να ‘μεταμφιέζονται’ σε νόμιμα/κανονικά αρχεία χρησιμοποιώντας τα ονόματά τους. Και φυσικά, το cli.exe δεν θα μπορούσε να λείψει από τη στοχοποίηση των ιών.

Εάν εντοπίσετε το συγκεκριμένο αρχείο στη τοποθεσία C:\Windows ή σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32, τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι πρόκειται για κακόβουλο αρχείο, παρά για το αυθεντικό. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν το cli.exe είναι μολυσμένο ή όχι, θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλειας.

Για να διαπιστώσετε την αξιοπιστία του cli.exe που βρίσκεται εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-cli-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση