Τι είναι cisvc.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

cisvc.exe

Το cisvc.exe είναι μια νόμιμη διεργασία η οποία είναι ουσιαστικά το εργαλείο Index Service Helper της Microsoft.

Το συγκεκριμένο αρχείο χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της απόδοσης της διεργασίας Microsoft Indexing Service και ουσιαστικά βοηθάει τους χρήστες να βρούν όλων των ειδών τα αρχεία, φακέλους και άλλων ειδών δεδομένα στο σύστημα ταχύτατα. Συνήθως το εκτελέσιμο αυτό αρχείο εντοπίζεται σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\ folder. Αν και έχει λειτουργικό ρόλο όσον αφορά το σύστημα των Windows, δεν είναι ωστόσο ένα άκρως απαραίτητο αρχείο. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε να το διαγράψετε εάν πιστεύετε ότι επιβραδύνει το σύστημά σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Οι εγκληματίες του διαδικτύου πάντα ψάχνουν τρόπους για να μπορούν να κρύβουν τους ιούς τους αποτελεσματικά, ώστε αυτοί να καταφέρνουν να διεισδύουν και να εγκαθίστανται σε συστήματα υπολογιστών χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τους χρήστες ή τα συστήματα ασφάλειας των συστημάτων αυτών. Μια από τις συνηθισμένες τους μεθοδολογίες είναι να χρησιμοποιούν τα ονόματα κανονικών/γνήσιων προγραμμάτων και να ονομάζουν με αυτά τους ιούς τους.

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα το cisvc.exe που βρίσκεται στο σύστημα του υπολογιστή σας να είναι κακόβουλο, τότε θα σας προτείναμε να εγκαταστήσετε και να τρέξετε το RegCure Pro το οποίο είναι σχεδιασμένο για ακριβώς αυτή τη δουλειά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε ότι οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχετε εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας .

Θα πρέπει πάντα να κρατάτε ενήμερο το σύστημα ασφάλειας με όλες τις πρόσφατες εξελίξεις και προσθήκες και να τρέχει πάντα στην πιο νέα του έκδοση. Καλό θα ήταν να προβαίνετε σε σαρώσεις συστήματος κάθε τουλάχιστον δύο μέρες.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με cisvc.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση