Τι είναι cisvc.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

cisvc.exe

Το cisvc.exe είναι μια νόμιμη διεργασία η οποία είναι ουσιαστικά το εργαλείο Index Service Helper της Microsoft.

Το συγκεκριμένο αρχείο χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της απόδοσης της διεργασίας Microsoft Indexing Service και ουσιαστικά βοηθάει τους χρήστες να βρούν όλων των ειδών τα αρχεία, φακέλους και άλλων ειδών δεδομένα στο σύστημα ταχύτατα. Συνήθως το εκτελέσιμο αυτό αρχείο εντοπίζεται σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\ folder. Αν και έχει λειτουργικό ρόλο όσον αφορά το σύστημα των Windows, δεν είναι ωστόσο ένα άκρως απαραίτητο αρχείο. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε να το διαγράψετε εάν πιστεύετε ότι επιβραδύνει το σύστημά σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Οι εγκληματίες του διαδικτύου πάντα ψάχνουν τρόπους για να μπορούν να κρύβουν τους ιούς τους αποτελεσματικά, ώστε αυτοί να καταφέρνουν να διεισδύουν και να εγκαθίστανται σε συστήματα υπολογιστών χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τους χρήστες ή τα συστήματα ασφάλειας των συστημάτων αυτών. Μια από τις συνηθισμένες τους μεθοδολογίες είναι να χρησιμοποιούν τα ονόματα κανονικών/γνήσιων προγραμμάτων και να ονομάζουν με αυτά τους ιούς τους.

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα το cisvc.exe που βρίσκεται στο σύστημα του υπολογιστή σας να είναι κακόβουλο, τότε θα σας προτείναμε να εγκαταστήσετε και να τρέξετε το RegCure Pro το οποίο είναι σχεδιασμένο για ακριβώς αυτή τη δουλειά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε ότι οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχετε εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας .

Θα πρέπει πάντα να κρατάτε ενήμερο το σύστημα ασφάλειας με όλες τις πρόσφατες εξελίξεις και προσθήκες και να τρέχει πάντα στην πιο νέα του έκδοση. Καλό θα ήταν να προβαίνετε σε σαρώσεις συστήματος κάθε τουλάχιστον δύο μέρες.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση