Τι είναι cidaemon.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

cidaemon.exe

Το cidaemon.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο είναι γνωστό και ως Content Indexing Daemon.

Με το που εγκατασταθεί στο σύστημα, συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία και φακέλους που έχουν αποθηκευτεί στο σύστημα. Συλλέγοντας και κατηγοριοποιώντας όλα αυτά τα δεδομένα, το cidaemon.exe επιταχύνει τη διαδικασία αναζήτησής τους από τον χρήστη. Το αρχείο αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι των Windows, οπότε θα σας προτείναμε να μην το αφαιρέσετε. Ωστόσο, το cidaemon.exe δεν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος και αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιώντας το δεν θα οδηγήσει σε επιβράδυνση των επιδόσεων του συστήματος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Είναι γεγονός ότι οι χάκερες γίνονται ολοένως και πιο ευρηματικοί στους τρόπους με τους οποίους προωθούν και διαδίδουν τους ιούς που δημιουργούν. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τους τρόπους διάδοσης ιών, είναι να δίνουν σε αυτούς ονόματα που ανήκουν σε κανονικά/νόμιμα αρχεία. Αυτό αφορά τη γκάμα ιών, trojans, malwares και άλλων κακόβουλων δημιουργιών.

Εάν δε διαθέτετε ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware ή το πρόγραμμα ασφάλειας που έχετε έχει λήξει, τότε σαφώς και αυξάνεται δραματικά τις πιθανότητες κάποια στιγμή να κατεβάσετε κάποιο malware που χρησιμοποιεί το όνομα του αρχείου cidaemon.exe για να κρύψει την παρουσία του στο σύστημα.

Για να αποφύγετε τέτοιου είδους επικίνδυνες και παραπλανητικές διεισδύσεις, σας συνιστούμε άμεσα να εγκαταστήσετε ένα αυθεντικό και αξιόπιστο anti-spyware. Για περιπτώσεις σαν αυτή του cidaemon.exe , θα σας προτείναμε να χρησιμοποιείτε το RegCure Pro για να είστε βέβαιοι ότι το σύστημά σας είναι ασφαλές από οποιουδήποτε είδους διαδικτυακή απειλή.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-cidaemon-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με cidaemon.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση