Τι είναι cidaemon.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

cidaemon.exe

Το cidaemon.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο είναι γνωστό και ως Content Indexing Daemon.

Με το που εγκατασταθεί στο σύστημα, συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία και φακέλους που έχουν αποθηκευτεί στο σύστημα. Συλλέγοντας και κατηγοριοποιώντας όλα αυτά τα δεδομένα, το cidaemon.exe επιταχύνει τη διαδικασία αναζήτησής τους από τον χρήστη. Το αρχείο αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι των Windows, οπότε θα σας προτείναμε να μην το αφαιρέσετε. Ωστόσο, το cidaemon.exe δεν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος και αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιώντας το δεν θα οδηγήσει σε επιβράδυνση των επιδόσεων του συστήματος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Είναι γεγονός ότι οι χάκερες γίνονται ολοένως και πιο ευρηματικοί στους τρόπους με τους οποίους προωθούν και διαδίδουν τους ιούς που δημιουργούν. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τους τρόπους διάδοσης ιών, είναι να δίνουν σε αυτούς ονόματα που ανήκουν σε κανονικά/νόμιμα αρχεία. Αυτό αφορά τη γκάμα ιών, trojans, malwares και άλλων κακόβουλων δημιουργιών.

Εάν δε διαθέτετε ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware ή το πρόγραμμα ασφάλειας που έχετε έχει λήξει, τότε σαφώς και αυξάνεται δραματικά τις πιθανότητες κάποια στιγμή να κατεβάσετε κάποιο malware που χρησιμοποιεί το όνομα του αρχείου cidaemon.exe για να κρύψει την παρουσία του στο σύστημα.

Για να αποφύγετε τέτοιου είδους επικίνδυνες και παραπλανητικές διεισδύσεις, σας συνιστούμε άμεσα να εγκαταστήσετε ένα αυθεντικό και αξιόπιστο anti-spyware. Για περιπτώσεις σαν αυτή του cidaemon.exe , θα σας προτείναμε να χρησιμοποιείτε το RegCure Pro για να είστε βέβαιοι ότι το σύστημά σας είναι ασφαλές από οποιουδήποτε είδους διαδικτυακή απειλή.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-cidaemon-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση