Τι είναι certofsystem.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

certofsystem.exe

Το certofsystem.exe είναι ένα κακόβουλο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ξεκινά την εκτέλεση ενός παράσιτου ή ορισμένων συστατικών του. Αν έχετε παρατηρήσει αυτό το αρχείο στο σύστημα σας, να έχετε κατά νου πως κυρίως χαρακτηρίζεται ως δούρειος ίππος/κερκόπορτα και χρησιμοποιείται για να αποσπά πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Τυπικά, τέτοιοι δούρειοι ίπποι κρύβονται βαθειά στο σύστημα και παρακολουθούν τις πληκτρολογήσεις του χρήστη. Μόλις συλλέξουν τον απαιτούμενο όγκο δεδομένων, τα στέλνουν στους απομακρυσμένους διακομιστές τους, όπου οι εγκληματίες που κρύβονται από πίσω τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διαπιστευτήρια εισόδου, κωδικούς και παρόμοια στοιχεία τα οποία θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν χρήματα.

Επιπλέον, ορισμένοι ειδικοί ασφαλείας έχουν αναφέρει πως το certofsystem.exe σχετίζεται επίσης με το Advanced Defender, το οποίο έχει κατηγοριοποιηθεί ως ύπουλο anti-spyware. Αν έχετε προσβληθεί από αυτόν τον ιό, μπορεί να έχετε παρατηρήσει διαδοχικές αναδυόμενες διαφημίσεις οι οποίες κάνουν αναφορά για διάφορους ιούς και προτείνουν την αγορά του Advanced Defender για την αφαίρεση τους. Φυσικά, αυτή είναι μια ακόμη τεχνική για την απόσπαση χρηματικών ποσών από τα θύματα του.

Όπως μπορείτε να δείτε, το certofsystem.exe είναι ένα σημαντικό μέρος επικίνδυνων ιών οι οποίοι πρέπει να αφαιρεθούν από το σύστημα, πριν σας αποσπάσουν χρήματα ή άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Η καθυστέρηση της αφαίρεσης αυτού του αρχείου, μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε παραβίαση της ιδιωτικότητας αλλά και σε προβλήματα του υπολογιστή. Έτσι, προτείνουμε να απαλλαγείτε από αυτό το πρόγραμμα αμέσως μόλις το ανακαλύψετε στο σύστημα σας. Γι’ αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: RegCure Pro, Reimage.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-certofsystem-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση