Τι είναι ccSvcHst.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

ccSvcHst.exe

Το ccSvcHst.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο το οποίο προστίθεται στο σύστημα όταν ο χρήστης προβαίνει σε εγκατάσταση προγράμματος της Symantec corporation (Norton Antivirus, Norton Firewall, κτλ.). Ωστόσο, ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο αρχείο ανήκει στην κατηγορία των μη-αναγκαίων συστημικών αρχείων, οπότε μπορεί να αφαιρεθεί από τον χρήστη εάν αυτό επιθυμεί.

Το ccSvcHst.exe εντοπίζεται στη τοποθεσία C:\Program Files και το μέγεθός του καταλαμβάνει περίπου 130,250 bytes του σκληρού δίσκου. Όταν το αρχείο βρίσκεται σε λειτουργία, αποστέλει δεδομένα μέσω LAN ή άλλων μορφών διαδικτυακής σύνδεσης. Το ccSvcHst.exe δεν ανήκει στα αρχεία του πυρήνα των Windows, οπότε τρέχει στο παρασκήνιο των Windows διεργασιών.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Πολλές φορές οι ιοί και άλλες διαδικτυακές απειλές μπορεί να ‘μεταμφιεστούν’ σε ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο χρησιμοποιώντας το όνομα του, ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί κατά τη διείσδυση και παραμονή τους στο σύστημα από τον χρήστη και τα συστήματα ασφάλειας.

Εάν το ccSvcHst.exe δε βρίσκεται στη τοποθεσία C:\Program Files, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το συγκεκριμένο εκτελέσιμο αρχείο είναι ένας ‘μεταμφιεσμένος’ ιός. Εάν έχετε έστω και την παραμικρή αμφιβολία για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου αρχείου που βρίσκεται εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να προβείτε σε έλεγχο του συστήματος χρησιμοποιώντας το : RegCure Pro. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας είναι καθαρό από οποιαδήποτε κακόβουλη παρουσία.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση