Τι είναι ccSvcHst.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

ccSvcHst.exe

Το ccSvcHst.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο το οποίο προστίθεται στο σύστημα όταν ο χρήστης προβαίνει σε εγκατάσταση προγράμματος της Symantec corporation (Norton Antivirus, Norton Firewall, κτλ.). Ωστόσο, ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο αρχείο ανήκει στην κατηγορία των μη-αναγκαίων συστημικών αρχείων, οπότε μπορεί να αφαιρεθεί από τον χρήστη εάν αυτό επιθυμεί.

Το ccSvcHst.exe εντοπίζεται στη τοποθεσία C:\Program Files και το μέγεθός του καταλαμβάνει περίπου 130,250 bytes του σκληρού δίσκου. Όταν το αρχείο βρίσκεται σε λειτουργία, αποστέλει δεδομένα μέσω LAN ή άλλων μορφών διαδικτυακής σύνδεσης. Το ccSvcHst.exe δεν ανήκει στα αρχεία του πυρήνα των Windows, οπότε τρέχει στο παρασκήνιο των Windows διεργασιών.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Πολλές φορές οι ιοί και άλλες διαδικτυακές απειλές μπορεί να ‘μεταμφιεστούν’ σε ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο χρησιμοποιώντας το όνομα του, ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί κατά τη διείσδυση και παραμονή τους στο σύστημα από τον χρήστη και τα συστήματα ασφάλειας.

Εάν το ccSvcHst.exe δε βρίσκεται στη τοποθεσία C:\Program Files, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το συγκεκριμένο εκτελέσιμο αρχείο είναι ένας ‘μεταμφιεσμένος’ ιός. Εάν έχετε έστω και την παραμικρή αμφιβολία για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου αρχείου που βρίσκεται εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να προβείτε σε έλεγχο του συστήματος χρησιμοποιώντας το : RegCure Pro. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας είναι καθαρό από οποιαδήποτε κακόβουλη παρουσία.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με ccSvcHst.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση