Τι είναι ccap.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

ccap.exe

To ccap.exe είναι ένα αυθεντικό και νόμιμο αρχείο.

Το συγκεκριμένο αρχείο μάλιστα συμπεριλαμβάνεται σε διάφορα προιόντα της εταιρίας Symantec, όπως πχ Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, κτλ. Δεν αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Windows και μπορεί να προστεθεί στο σύστημά σας με την εγκατάσταση διαφόρων λογισμικών. Εάν εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό της Symantec, δεν χρειάζεται να ξετικάρετε το κουτάκι έγκρισή σας για την επιπρόσθετη εγκατάσταση του συγκεκριμένου εκτελέσιμου αρχείου.

Εάν απεγκαταστήσατε το πρόγραμμα που τρέχει το εκτελέσιμο αρχείο ccap.exe, τότε υπάρχει η πιθανότητα να αφήσετε στο σύστημα μη ισχύουσες καταχωρήσεις μητρώου οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να δημιουργήσουν σφάλματα μητρώου. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να δημιουργηθεί επιβράδυνση στις ταχύτητες και επιδόσεις του συστήματος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πολλές φορές μπορεί κακόβουλα λογισμικά, όπως πχ ιοί, trojans, malwares, να ‘μεταμφιεστούν’ σε αυθεντικές και νόμιμες διεργασίες χρησιμοποιώντας τα ονόματά τους, έτσι ώστε η διείσδυση, εγκατάσταση και δραστηριότητά τους να μη γίνουν αντιληπτά από τον χρήστη και από τα συστήματα ασφάλειας.

Εάν δεν έχετε κάποιο λογισμικό της Symantec εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας και σας εμφανίζεται το ccap.exe στο Task Manager, τότε δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και να προβείτε άμεσα σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλειας. Υπάρχει επίσης ακόμα ένας τρόπος για να διαπιστώσετε εάν η συγκεκριμένη διεργασία είναι αυθεντική ή ‘μεταμφιεσμένη’. Ανοίξτε το Windows Task Manager και προσπαθήστε να κλικάρετε “end process” (τέλος διεργασίας) στο αρχείο ccap.exe . Εάν σας εμφανισθεί “process cannot be terminated” (η διεργασία δεν μπορεί να τερματιστεί), τότε αυτό είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι το αρχείο είναι αυθεντικό. Εάν όμως το ccap.exe κλείσει, τότε το πιο πιθανό είναι ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο malware, οπότε σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-ccap-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση