Βαθμός σοβαρότητας:  
  (55/100)

CamKing. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το CamKing είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα μπορεί να ενεργοποιήσει μια σειρά προβλημάτων για εσάς και τον υπολογιστή σας.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, ο ιός αυτός προσπαθεί να υποκλέψει προσωπικά δεδομένα του χρήστη-θύματος και κατόπιν να τα προωθήσει σε τρίτους. Έχει διαπιστωθεί ότι μπορεί ακόμα να κολλήσει στους υπολογιστές και πιο επικίνδυνες μολύνσεις.

Με το που διεισδύσει και εγκατασταθεί, το CamKing έχει τη τάση να κρύβεται βαθιά στις παρασκηνιακές διεργασίες του συστήματος από όπου μπορεί ανενόχλητο και απαρατήρητο να υποκλέπτει, καταγράφει και να προωθεί σε τρίτους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του χρήστη-θύματος. Συνήθως, εστιάζει στο να καταγράφει ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται ο χρήστης-θύμα, ποιους κωδικούς χρησιμοποιεί, κτλ.

Οι πιο ξεκάθαρες ένδειξεις ότι έχει διεισδύσει και στο δικό σας σύστημα, είναι φυσικά οι σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος αλλά και της διαδικτυακής πλοήγησης, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους ιστότοπους και η εμφάνιση από το πουθενά διάφορων διαφημίσεων που θα κάνουν την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο μια άκρως εκνευριστική εμπειρία. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις ενδείξεις!

Για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας είναι καθαρό από την παρουσία του CamKing, τότε θα σας συνιστούσαμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CamKing ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το CamKing μπορεί πολύ εύκολα να διεισδύσει απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Για να αποφύγετε την πιθανότητα τέτοιου είδους επικίνδυνων διεισδύσεων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται από ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware. Φυσικά, πολύ σημαντικό είναι ανά πάσα στιγμή να ακολουθείτε ασφαλείς πρακτικές πλοήγησης στο διαδίκτυο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγετε να επισκέπτεστε ιστότοπους που σας είναι άγνωστοι και είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας, θα πρέπει επίσης να μη μπαίνετε στον πειρασμό να κλικάρετε διαφημίσεις των οποίων την προέλευση δε γνωρίζετε, και μην ανοίγετε ποτέ email που εμπεριέχουν ‘ύποπτες’ επισυνάψεις και προέρχονται από αποστολείς που δε γνωρίζετε.

Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι το CamKing virus έχει ήδη διεισδύσει και εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware και σε περίπτωση που εντοπιστεί, να αφαιρεθεί ουσιαστικά και με ασφαλή τρόπο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ CamKing?

Εάν πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από το CamKing virus, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Θα πρέπει να έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των προγραμμάτων αυτών για να μπορέσετε να έχετε μια ολοκληρωμένη και ασφαλή αφαίρεση οποιουδήποτε κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του CamKing, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του CamKing. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes

CamKing χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
osloader.exe

Διαγράψτε αρχεία:
osloader.exe

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-camking.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες