Απομάκρυνση CamKing

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Οδηγός Απεγκατάστασης CamKing

Τι είναι το CamKing?

Το CamKing είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα μπορεί να ενεργοποιήσει μια σειρά προβλημάτων για εσάς και τον υπολογιστή σας.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, ο ιός αυτός προσπαθεί να υποκλέψει προσωπικά δεδομένα του χρήστη-θύματος και κατόπιν να τα προωθήσει σε τρίτους. Έχει διαπιστωθεί ότι μπορεί ακόμα να κολλήσει στους υπολογιστές και πιο επικίνδυνες μολύνσεις.

Με το που διεισδύσει και εγκατασταθεί, το CamKing έχει τη τάση να κρύβεται βαθιά στις παρασκηνιακές διεργασίες του συστήματος από όπου μπορεί ανενόχλητο και απαρατήρητο να υποκλέπτει, καταγράφει και να προωθεί σε τρίτους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του χρήστη-θύματος. Συνήθως, εστιάζει στο να καταγράφει ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται ο χρήστης-θύμα, ποιους κωδικούς χρησιμοποιεί, κτλ.

Οι πιο ξεκάθαρες ένδειξεις ότι έχει διεισδύσει και στο δικό σας σύστημα, είναι φυσικά οι σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος αλλά και της διαδικτυακής πλοήγησης, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους ιστότοπους και η εμφάνιση από το πουθενά διάφορων διαφημίσεων που θα κάνουν την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο μια άκρως εκνευριστική εμπειρία. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις ενδείξεις!

Για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας είναι καθαρό από την παρουσία του CamKing, τότε θα σας συνιστούσαμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CamKing ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το CamKing μπορεί πολύ εύκολα να διεισδύσει απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Για να αποφύγετε την πιθανότητα τέτοιου είδους επικίνδυνων διεισδύσεων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται από ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware. Φυσικά, πολύ σημαντικό είναι ανά πάσα στιγμή να ακολουθείτε ασφαλείς πρακτικές πλοήγησης στο διαδίκτυο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγετε να επισκέπτεστε ιστότοπους που σας είναι άγνωστοι και είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας, θα πρέπει επίσης να μη μπαίνετε στον πειρασμό να κλικάρετε διαφημίσεις των οποίων την προέλευση δε γνωρίζετε, και μην ανοίγετε ποτέ email που εμπεριέχουν ‘ύποπτες’ επισυνάψεις και προέρχονται από αποστολείς που δε γνωρίζετε.

Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι το CamKing virus έχει ήδη διεισδύσει και εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware και σε περίπτωση που εντοπιστεί, να αφαιρεθεί ουσιαστικά και με ασφαλή τρόπο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ CamKing?

Εάν πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από το CamKing virus, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Θα πρέπει να έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των προγραμμάτων αυτών για να μπορέσετε να έχετε μια ολοκληρωμένη και ασφαλή αφαίρεση οποιουδήποτε κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες