Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

ButterflyField Toolbar. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Το ButterflyField Toolbar είναι ένα αμφιβόλου αξιοπιστίας πρόγραμμα το οποίο όμως συχνά προωθείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στους χρήστες διαδικτύου.

Ωστόσο, πολλά αξιόπιστα και δημοφιλή anti-spyware προγράμματα μπορεί να αναγνωρίσουν αυτό το αμφισβητήσιμο toolbar ως μια ενδεχόμενη απειλή. Το ButterflyField virus μπορεί να ενεργοποιήσει την εμφάνιση εκνευριστικών διαφημίσεων ή μπορεί να τροποποιήσει σε σημαντικό βαθμό τις ρυθμίσεις στους browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας. Το πιο πιθανό είναι να δρα αυθαίρετα πίσω από την πλάτη σας στην κυριολεξία, οπότε, δικαίως πολύ συχνά χαρακτηρίζεται ως ένα ενδεχομένως ανεπιθύμητο πρόγραμμα (PUP).

Στην περίπτωση που το ButterflyField καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των browsers σας (μέθοδος γνωστή και ως browser hijacking), τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αντικαταστήσει την Αρχική Σελίδα και προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, που είχατε ορίσει, με το mywebsearch.com, σχετικά με το οποίο είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μας.

Από όσα γνωρίζουμε, ακόμα και αυτός ο πάροχος αναζητήσεων είναι ιδιαιτέρως αμφίβολης αξιοπιστίας, καθώς έχει τη τάση να παρουσιάζει κυρίως ‘πειραγμένα’ αποτελέσματα αναζήτησης και συνήθως αυτά συνοδεύονται από πάρα πολλές διαφημίσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κύριος σκοπός της συγκεκριμένης μηχανής αναζήτησης είναι να ανακατευθύνει τους χρήστες σε συγκεκριμένους ιστότοπους, ώστε να πλουτίζουν οι δημιουργοί της εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών. Οπότε, πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν τη χρησιμοποιείτε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ButterflyField Toolbar ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το ButterflyField συνήθως προωθείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο προσφέρει μερικές πολύ χρήσιμες λειτουργίες, όπως πχ απευθείας πρόσβαση σε δημοφιλείς ιστότοπους μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται Facebook, Youtube, κτλ. Έχει επίσης μια γραμμή αναζητήσεων, η οποία υπόσχεται να σας εμφανίζει τα πλέον βελτιστοποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ωστόσο, όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω, η μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείται από το ButterflyField Toolbar είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας και δύσκολα μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τα αποτελέσματα αναζητήσεων που εμφανίζει. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρηστών που ανέφεραν ότι το ButterflyField Toolbar εμφανίστηκε ξαφνικά στον υπολογιστή τους από το πουθενά. Αυτό συμβαίνει, γιατί μια από τις πρακτικές προώθησης/διάδοσης που χρησιμοποιεί είναι η μέθοδος bundling. Μια πολύ διαδεδομένη μέθοδος που χρησιμοποιείτε πολύ συχνά από τέτοιου είδους προγράμματα, τα οποία ουσιαστικά κρύβονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων εφαρμογών, κυρίως τύπου shareware ή freeware, τα οποία κυκλοφορούν κατά χιλιάδες καθημερινά στο διαδίκτυο και τα κατεβάζουν συχνά οι χρήστες στους υπολογιστές τους.

Επομένως, για να αποφύγετε την ‘απρόσκλητη’ διείσδυση ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων και αρχείων, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με το τι κατεβάζετε στον υπολογιστή σας, και κατά τη διάρκεια εγκατάστασης θα πρέπει πάντα να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε όλες τις φάσεις της εγκατάστασης. Γενικότερα, θα πρέπει να αποφεύγετε την λήψη αμφιβόλου αξιοπιστίας/προέλευσης/ασφάλειας toolbars, επεκτάσεων ή plug-ins από ιστότοπους για τους οποίους δε γνωρίζετε αρκετά ή τίποτα. Σαφώς και πρέπει πάντα να διαβάζετε τους Όρους Χρήσης και Προυποθέσεις, γιατί μέσα σε αυτό το κείμενο ξεδιπλώνεται ουσιαστικά ο αληθινός σκοπός και πολιτική της εκάστοτε εφαρμογής. Θα πρέπει πάντα να επιλέγετε Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, για να έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας. Με αυτό το τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να ξετικάρετε όλα εκείνα τα κουτάκια έγκρισης εγκατάστασης επιπρόσθετων/συνοδευτικών λήψεων, πέραν της εφαρμογής που πραγματικά επιθυμείτε να κατεβάσετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ButterflyField Toolbar?

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, σε καμία περίπτωση δε σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε το ButterflyField Toolbar οικειοθελώς.

Και ειδικά στην περίπτωση που αυτό το toolbar εγκαταστάθηκε αυθαίρετα και κρυφά από εσάς στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε αυτός είναι ακόμα ένας σοβαρός λόγος για να το αφαιρέσετε άμεσα από τον υπολογιστή σας. Για να ολοκληρώσετε την αφαίρεσή του με επιτυχία και ασφαλεια, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω πολύ απλές οδηγίες ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από το ButterflyField toolbar :

Μπορείτε να αφαιρέσετε το ButterflyField Toolbar αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του ButterflyField Toolbar, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του ButterflyField Toolbar. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Στιγμιότυπο του ButterflyField Toolbar
Στιγμιότυπο του ButterflyField Toolbar

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ButterflyField Toolbar:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ButterflyField Toolbar από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το ButterflyField Toolbar και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το ButterflyField Toolbar ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ButterflyField Toolbar από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το ButterflyField Toolbar ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ButterflyField Toolbar από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το ButterflyField Toolbar και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ButterflyField Toolbar. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ButterflyField Toolbar από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το ButterflyField Toolbar θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ButterflyField Toolbar από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ButterflyField Toolbar και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του ButterflyField Toolbar . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ButterflyField Toolbar από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ButterflyField Toolbar και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ButterflyField Toolbar. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ButterflyField Toolbar από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το ButterflyField Toolbar ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του ButterflyField Toolbar. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-butterflyfield-toolbar.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες