Βαθμολογία:  
  (87/100)

Κρητική του BullGuard Mobile Security, δωρεάν λήψη

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Προγράμματα Antivirus

Το BullGuard Mobile Security είναι μια δυνατή antivirus (λογισμικό προστασίας από κακόβουλα προγράμματα) εφαρμογή η οποία σχεδιάστηκε για Android συσκευές. Η εφαρμογή αυτή υπόσχεται ολοκληρωμένη προστασία συστήματος με δυνατότητες αντικλεπτικές (antitheft controls), γρήγορες κι αποτελεσματικές σαρώσεις για εντοπισμό κι αφαίρεση ιών, προστασία από spam, καθώς και γονεαϊκές ρυθμίσεις (parental controls). Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το BullGuard Mobile Security δημιουργήθηκε από τη BullGuard, μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο τομέα συστημάτων ασφάλειας για κινητές συσκευές.

Έχουμε ήδη αξιολογήσει το Bullguard Internet Security, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων, είναι ένα τρομερό εργαλείο για όποιον θέλει να θωρακίσει την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή του από διεισδύσεις ιών ή όποιον προσπαθεί να το καθαρίσει από ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει σημαντικά στο να αποφύγετε διάφορες ύποπτες ή έμμεσες προσπάθειες απόκτησης πρόσβασης τρίτων στα προσωπικά σας δεδομένα που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

Από ότι φαίνεται το BullGuard Mobile Security λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο – έχει σχεδιαστεί να προστατεύει το σύστημα ενός κινητού από διεισδύσεις ιών κι άλλων επιβλαβών προγραμμάτων κι αρχείων. Μπορεί με ιδιαίτερη ευκολία να εντοπίσει όλες τις κακόβουλες εφαρμογές που μπορεί ήδη να κρύβονται στο σύστημα. Προσφέρει ιδιαίτερα εύχρηστες κι αποτελεσματικές δυνατότητες firewall και γονεαϊκές ρυθμίσεις (parental controls). Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες του ιδιαιτέρως επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης πελατών BullGuard’s 24/7.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν έκδοση του BullGuard Mobile Security προς το παρόν. Ωστόσο, ένα ακόμα πολύ θετικό χαρακτηριστικό είναι ότι αφού προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης, έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε σε 3 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Συνοψίζοντας, είναι ένα πραγματικά καταπληκτικό εργαλείο που διασφαλίζει την θωράκιση της ασφάλειας του συστήματος της Android OS συσκευής σας.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ BullGuard Mobile Security ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ 2spyware:

Το πρώτο πράγμα που διαπιστώσαμε έχοντας κατεβάσει το BullGuard Mobile Security σε κινητή συσκευή είναι ο άψογος τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα spam φίλτρα – το antivirus (λογισμικό προστασίας από κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία) κατάφερε και μπλόκαρε με επιτυχία αρκετά μηνύματα κειμένου που μας παρενοχλούσαν για αρκετό διάστημα. Με το που το εγκαταστήσαμε, ενεργοποιήσαμε το πρόγραμμα να προβεί σε σάρωση συστήματος και ομολογουμένως εκπλαγήκαμε όταν είδαμε ότι δεν μας πήρε πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Πολύ θετική στη γενική εικόνα του προγράμματος είναι και η δυνατότητα που δίνεται στον χρήστη να προγραμματίσει τις BullGuard Mobile Security σαρώσεις όποτε και όπως αυτός θέλει, αναλόγως των αναγκών και χρήσης την εκάστοτε περίοδο. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, την οποία μπορείτε να την ενεργοποιήσετε σε ώρες ή ημερομηνίες που δεν χρησιμοποιείτε πολύ την κινητή σας συσκευή, καθώς κατά τη διάρκεια της σάρωσης οι επιδόσεις του συστήματος μπορεί να επιβραδυνθούν αρκετά. Με το που ολοκληρωθεί η σάρωση, εμφανίζει στον χρήστη λεπτομερή αποτελέσματα σάρωσης και του δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρει σε ομαλή λειτουργία το σύστημα του κινητού απαλάσσοντάς το από επικίνδυνες ή ύποπτες εφαρμογές που μπορεί να εντοπίστηκαν σε αυτό.

Πραγματικά πιστεύουμε ότι δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα σχετικά με τον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση ιών χρησιμοποιώντας το BullGuard Mobile Security, πολύ απλά γιατί κάθε βήμα εξηγείται λεπτομερώς και σε εύκολη γλώσσα. Παρεπιπτόντως, αυτό το mobile antivirus (λογισμικό προστασίας συστήματος κινητού από κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία) έχει ακόμα μια ιδιαιτέρως θετική λειτουργία που το ανεβάζει ψηλά στην αξιολόγησή μας – μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν backup σημαντικά τους αρχεία σε servers της Bullguard.

Εάν έχετε ακουστά τα ransomwares (κακόβουλα λογισμικά που μπλοκάρουν την προσβασιμότητα του χρήστη σε σημαντικά αρχεία και λειτουργίες του συστήματος, έως ότου προβεί σε πληρωμή ενός προκαθορισμένου ποσού ως λύτρα), τότε θα ξέρετε ότι τα κακόβουλα αυτά λογισμικά μπορούν με ιδιαίτερη ευκολία να σας μπλοκάρουν την πρόσβαση σε επαφές, φωτογραφίες, μουσικά αρχεία και άλλα χρήσιμα δεδομένα που έχετε αποθηκευμένα στο σύστημα που θα μολυνθεί από ransomware.

Κατεβάζοντας το BullGuard Mobile Security στη συσκευή σας, ξεχάστε το άγχος και τον φόβο που μπορεί να σας προκαλέσουν οι χιλιάδες πιθανές μολύνσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μπορεί να εκθέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος της συσκευής σας. Με το BullGuard Mobile Security μπορείτε επιτέλους να ξεγνοιάσετε, γιατί το πρόγραμμα αυτό σας δίνει, εκτός από όλα τα θετικά που σας αναφέραμε πιο πάνω, τη δυνατότητα να επαναφέρετε τα αρχεία σας και να αποφύγετε οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να συνδέονται με ελλειπή προστασία συστήματος. Τέλος, μας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το γεγονός ότι το BullGuard Mobile Security τσεκάρει αυτόματα για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και τις εγκαθιστά αυτόματα (εάν χρειασθεί) κάθε φορά που η κινητή συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο. Οπότε, ακόμα ένας πονοκέφαλος λιγότερος.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ BullGuard Mobile Security?

Εάν θέλετε να θωρακίσετε την ασφάλεια του κινητού ή της Android συσκευής σας, τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε το BullGuard Mobile Security. Μπορεί ακόμα να υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι αγοράζοντας την πλήρη έκδοση ενός antivirus είναι πεταμένα λεφτά, ωστόσο σε καθημερινή βάση εμφανίζονται εκατοντάδες νέοι ιοί που σκοπό έχουν τις κρυφές διεισδύσεις για την εκπλήρωση κακόβουλων σκοπών στις ολοένα και περισσότερες νέες κινητές συσκευές που συνδέονται κάθε στιγμή στο διαδίκτυο. Για να είστε λοιπόν ασφαλείς πλήρως, τότε σαφώς και θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένη την πλήρη έκδοση ενός συνεχώς ενημερωμένου κι αξιόπιστου antivirus.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
BullGuard Mobile Security Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
BullGuard Mobile Security Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το BullGuard Mobile Security, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το BullGuard Mobile Security είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας BullGuard Mobile Security.
Στιγμιότυπο του BullGuard Mobile Security
Στιγμιότυπο του BullGuard Mobile Security
Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Ο Ugnius Kiguolis είναι ένας εξιδεικευμένος επαγγελματίας αναλυτής

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html
Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με BullGuard Mobile Security