Τι είναι bridge.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

bridge.dll είναι ένα αντικείμενο βοήθειας του προγράμματος περιήγησης (BHO), που συνήθως βρίσκεται στο C: \ Windows \ System32. Ακριβώς όπως και κάθε άλλη BHO, το αρχείο αρχίζει να τρέχει κάθε φορά που ο χρήστης εκκίνηση του προγράμματος περιήγησης στο Internet του και δεν σταματά με ένα προσωπικό τείχος προστασίας, διότι αυτό το αρχείο θα πρέπει επίσης να αναγνωριστεί ως πρόγραμμα περιήγησης. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, bridge.dll μπορεί να τεθεί το σύστημα από λογισμικό υποκλοπής spyware ή adware.

Τρόποι όπου bridge.dll χρησιμοποιείται είναι πολύ ευπροσάρμοστο – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του προγράμματος περιήγησης στο Internet, να σκοτώσει σημαντικές διεργασίες και να διαγράψετε τα αρχεία. Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε bridge.dll αρχείο από τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το κάνετε αυτό με το χέρι, αν δεν σας είναι η επαγγελματική και δεν έχουν επαρκείς γνώσεις για τους υπολογιστές. Έτσι, θα πρέπει να προσπαθήσετε τρέχει μια πλήρη σάρωση του συστήματος με αυτοματοποιημένα εργαλεία αφαίρεσης. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε SpyHunter ή STOPzilla.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση