Τι είναι bridge.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

bridge.dll είναι ένα αντικείμενο βοήθειας του προγράμματος περιήγησης (BHO), που συνήθως βρίσκεται στο C: \ Windows \ System32. Ακριβώς όπως και κάθε άλλη BHO, το αρχείο αρχίζει να τρέχει κάθε φορά που ο χρήστης εκκίνηση του προγράμματος περιήγησης στο Internet του και δεν σταματά με ένα προσωπικό τείχος προστασίας, διότι αυτό το αρχείο θα πρέπει επίσης να αναγνωριστεί ως πρόγραμμα περιήγησης. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, bridge.dll μπορεί να τεθεί το σύστημα από λογισμικό υποκλοπής spyware ή adware.

Τρόποι όπου bridge.dll χρησιμοποιείται είναι πολύ ευπροσάρμοστο – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του προγράμματος περιήγησης στο Internet, να σκοτώσει σημαντικές διεργασίες και να διαγράψετε τα αρχεία. Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε bridge.dll αρχείο από τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το κάνετε αυτό με το χέρι, αν δεν σας είναι η επαγγελματική και δεν έχουν επαρκείς γνώσεις για τους υπολογιστές. Έτσι, θα πρέπει να προσπαθήσετε τρέχει μια πλήρη σάρωση του συστήματος με αυτοματοποιημένα εργαλεία αφαίρεσης. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε SpyHunter ή STOPzilla.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση