Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

BrickStrengthener adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BrickStrengthener?

Αν άρχισαν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από το BrickStrengthener, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τις κλικάρετε. Το λέμε αυτό, γιατί οι συγκεκριμένες διαφημίσεις εμφανίζονται λόγω ενός ανεπιθύμητου προγράμματος τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που σκοπό έχει, μέσω αυτών των διαφημίσεων, να σας ανακατευθύνει προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Το πιο πιθανόν είναι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις να σας εμφανιστούν πραγματικά από το πουθενά, ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτές εμφανίζονται γιατί σε κάποια φάση δώσατε ασυνείδητα ή άθελα έγκριση σε κάποιο adware να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Είναι γνωστόν ότι αυτού του είδους τα προγράμματα καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπήκατε στον πειρασμό και να κατεβάσατε στον υπολογιστή σας (μέθοδος bundling). Ευτυχώς, στο μεγαλύτερο βαθμό εξαρτάται καθαρά από εσάς να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις. Αρκεί να ξετικάρετε προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης μιας τέτοιας εφαρμογής, κάτι το οποίο θα το αναλύσουμε πιο κάτω.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε σχετικά με τις διάφορες ύποπτες κι εν δυνάμει επικίνδυνες δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να εμπλακούν ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. το BrickStrengthener. Πρώτα από όλα, διαδίδονται διαδικτυακά κυρίως για να μολύνουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο συστημάτων υπολογιστών έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες κερδοσκοπισμού των δημιουργών τους εις βάρος πάντα των ανυποψίαστων χρηστών-θυμάτων.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, ο ιός BrickStrengthener εγκαθιστά λογισμικό παρακολούθησης/εντοπισμού (tracking software) για να μπορεί να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Οι πληροφορίες που κυρίως συλλέγονται σε αυτή την περίπτωση είναι κριτήρια αναζήτησης, ποιες ιστοσελίδες-κάθε πότε-και για πόσο επισκέπτεστε, τι πληκτρολογείτε σε αυτές, κτλ. Έχει παρατηρηθεί επίσης ότι μπορεί να συλλέξει και IP / email διευθύνσεις.

Ο λόγος που συλλέγονται αυτού του είδους οι πληροφορίες είναι να καταφέρει να σας εμφανίζει διαφημιστικά και προειδοποιητικά μηνύματα σύμφωνα με το διαδικτυακό σας προφίλ, μεγιστοποιώντας με αυτό το τρόπο τις πιθανότητες τα μηνύματα αυτά να είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά κι εν τέλει να πέσετε σε παγίδες παραπλάνησης, όπου μπορεί κατά λάθος ή ασυνείδητα να κλικάρετε σε κάποιον σύνδεσμο, δίνοντας με αυτό το τρόπο έγκριση λήψης κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) ή να ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους.

Οι διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό το πρόγραμμα, εμπεριέχουν συνήθως εξαίρετα στοχευμένα μηνύματα σύμφωνα με το διαδικτυακό σας προφίλ που δημιουργήθηκε από όλες τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν, και σχετίζονται με εκπτωτικά κουπόνια, promo κωδικούς, δελεαστικότατες προσφορές για δημοφιλή προϊόντα, κτλ. Αν λοιπόν επιθυμείτε να αποφύγετε ανακατευθύνσεις προς ύποπτους ιστότοπους και να κρατήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας μακρυά από πιθανές κι επικίνδυνες μολύνσεις, τότε ΔΕΝ θα πρέπει να κλικάρετε σε καμία διαφήμιση τύπου ‘Ads by BrickStrengthener’.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) προωθεί προκαθορισμένους ιστότοπους οι οποίοι συνεργάζονται με αυτό και με διάφορες τεχνικές παραπλάνησης προσπαθεί να σας μοχλεύσει στο να ανακατευθυνθείτε σε αυτούς κλικάροντας απλά σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις. Για να πλοηγείστε με ασφάλεια στο διαδίκτυο, σας συνιστούμε να έχετε πάντα εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το Reimage. Αυτό θα αναλάβει με αυτοματοποιημένο τρόπο να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ BrickStrengthener ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Όπως κι άλλα παρόμοια προγράμματα, έτσι και το BrickStrengthener μπορεί να διεισδύσει τελείως απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών. Βεβαιώς, μπορεί κανείς να το κατεβάσει και οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του, όπου προωθείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο και καλά μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα στους χρήστες κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών με την εμφάνιση εκπτωτικών κουπονιών, προσφορών, συγκρίσεων τιμών, κτλ.

Ωστόσο, ο πιο συνηθισμένος τρόπος διάδοσής του είναι μέσω της μεθόδου bundling. Με άλλα λόγια, καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών που μπορεί να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, κυρίως τύπου download manager, PDF creator, media player, κτλ.

Κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης κάποιας από αυτές τις εφαρμογές είναι πολύ πιθανό να σας εμφανιστεί προ-τικαρισμένο κουτάκι το οποίο θα σας προτείνει την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων διαφόρων ύποπτων/αναξιόπιστων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός BrickStrengthener. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να ξετικάρετε οποιοδήποτε τέτοιο κουτάκι σας εμφανιστεί και με το τρόπο αυτό να αποφύγετε να κατεβάσετε προγράμματα, όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (ανεπιθύμητα κι εν δυνάμει κακόβουλα προγράμματα που σκοπό έχουν να καταλάβουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του συστήματος-στόχου και όλων των web browsers που είναι εγκαταστημένοι σε αυτό), και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Η μέθοδος αυτή είναι γνωστή ως bundling, και έχει πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στη διάδοση αυτών των ανεπιθύμητων/κακόβουλων προγραμμάτων πολύ απλά γιατί οι χρήστες δε είναι προσεκτικοί και παρατηρητικοί κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που θέλουν να κατεβάσουν κάθε φορά από το διαδίκτυο.

Εμείς σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, μπορείτε να ξετικάρετε όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που αναφέραμε και πιο πάνω.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ BrickStrengthener?

Το BrickStrengthener είναι ένα τυπικό adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο καταφέρνει και διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών με ιδιαίτερη ευκολία, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών τους. Το θετικό με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί σχετικά εύκολα. Για να το καταφέρετε αυτό, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες κι αφαιρέστε το είτε χειροκίνητα ή αυτόματα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του BrickStrengthener adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων)
Στιγμιότυπο του BrickStrengthener adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων)

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του adware BrickStrengthener:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BrickStrengthener από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το BrickStrengthener και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το BrickStrengthener ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BrickStrengthener από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το BrickStrengthener ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BrickStrengthener από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το BrickStrengthener και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του BrickStrengthener. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του adware BrickStrengthener από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το BrickStrengthener θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BrickStrengthener από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το BrickStrengthener και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του BrickStrengthener . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BrickStrengthener από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το BrickStrengthener και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του BrickStrengthener. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BrickStrengthener από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το BrickStrengthener ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του BrickStrengthener. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-brickstrengthener-adware.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες