Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

BRApp ΙΟΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRApp?

BRApp virus

Υπάρχει η πιθανότητα να σας εμφανιστούν πολλές φορές αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με το BRApp κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων. Οι διαφημίσεις αυτές συνήθως εμφανίζουν κωδικούς εκπτωτικών κουπονιών, ανταγωνιστικές τιμές ή μπορεί ακόμα να σας εμφανίζουν μηνύματα που θα σας ενημερώνουν ότι έχετε επιλεγεί για να διεκδικήσετε μια μοναδική προσφορά.

Πρίν κάνετε το λάθος και πιστέψετε το περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων, θα πρέπει να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα αυτά τα μηνύματα εμφανίζονται για να σας ανακατευθύνουν σε προκαθορισμένους και συνεργάσιμους με το πρόγραμμα ιστότοπους για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους των δημιουργών του προγράμματος.

Αν και μπορεί εκ πρώτης όψεως να νομίσετε ότι οι διαφημίσεις τύπου 'Ads by BRApp' είναι καθώς πρέπει επειδή μπορεί να εμφανίζονται σε πολλές ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, όμως κατόπιν ερευνών και δοκιμών φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι εμφανίσεις τους βασίζονται σε ένα adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο μπορεί να διείσδυσε στο σύστημα του υπολογιστή σας σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας. Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα αυτό διαδίδεται διαδικτυακά με τη βοήθεια δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών τρίτων (μέθοδος bundling).

Λόγω του ότι αυτό το browser πρόσθετο βασίζεται στην μέθοδο bundling για τη διαδικτυακή του διάδοση, είναι αρκετός λόγος για να χαρακτηριστεί ως PUP ( potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε το πρόγραμμα αυτό από το σύστημα του υπολογιστή σας, καθώς κρατώντας το εκεί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφόρων ειδών προβλήματα.

Πρώτα από όλα, οι browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, κλπ., θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται περίεργα – θα αρχίσουν ξαφνικά να σας εμφανίζουν πολλές κι εκνευριστικότατες διαφημίσεις, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους/ύποπτους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, και γενικότερα θα αρχίσουν να λειτουργούν με προβληματικό τρόπο.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοήσετε το γεγονός εμφάνισης ανακατευθύνσεων που σχετίζονται με το BRApp, γιατί μπορούν να γίνουν η αιτία να διεισδύσουν κρυφά κι αυθαίρετα κι άλλα προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή σας. Σε όλα αυτά, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι αυτό το πρόγραμμα έχει τη τάση να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, να δρα δλδ. ως tracking cookie για σκοπούς διαδικτυακού μάρκετινγκ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ BRApp ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Η πλειοψηφία των adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) εγκαθίστανται σε υπολογιστές πολύ απλά γιατί οι περισσότεροι χρήστες έχουν τη τάση να κατεβάζουν δωρεάν προγράμματα στους υπολογιστές τους από το διαδίκτυο (PDF creators, download managers, video converters, music players, κτλ.) χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τι πραγματικά κατεβάζουν. Τα adwares, σε αντίθεση με viruses (ιούς) ή malware (γενικότερα κακόβουλα λογισμικά), είναι συνήθως ορατά κατά τη διάρκεια των φάσεων λήψης κι εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής που μπορεί να τα εμπεριέχει στο συνοδευτικό της πακέτο λήψης. Χρειάζεται βεβαίως η παρέμβαση του χρήστη για να μην κατέβουν.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ειδοποιήσεις σχετικά με τις επιπρόσθετες λήψεις αυτών των adwares είναι γραμμένες με μικρά γράμματα και βρίσκονται συνήθως κάπου προς τα κάτω ή σε σημείο που δε γίνεται εύκολα αντιληπτό. Επομένως, εάν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία χρηστών που πατούν το κουμπί 'next' (επόμενο) ή 'I agree' (αποδέχομαι) χωρίς να διαβάζουν προσεκτικά τα μηνύματα που εμφανίζονται κατά τις φάσεις εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής, τότε αυξάνετε δραματικά τις πιθανότητές σας να διεισδύσουν απαρατήρητα στο σύστημα του υπολογιστή σας διαφόρων ειδών προγράμματα τύπου adware, όπως πχ το BRApp.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις διεισδύσεις, θα πρέπει πάντα να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης της οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν θελήσετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Αντί της Quick (Γρήγορης) ή Basic (Βασικής) μορφής εγκατάστασης, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης.

Και το τονίζουμε αυτό, γιατί πολύ απλά η Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική) μορφή εγκατάστασης δεν εμπεριέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας σε κάθε διαδικασία λήψης. Ενώ αντίθετα με την Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης έχετε σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφύγετε να κατέβουν στο σύστημα του υπολογιστή σας ανεπιθύμητα προγράμματα.

Εάν εν τέλει ο ιός BRApp κατάφερε ήδη να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα από το σύστημα του υπολογιστή σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ακολουθώντας απλά τις παρακάτω οδηγίες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ BRApp ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Μπορείτε να αφαιρέσετε το BRApp πρόσθετο είτε χειροκίνητα ή αυτόματα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα, μη ξεχάσετε να προβείτε αργότερα σε γενική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Πολλά περισσότερα adware μπορεί να κρύβονται στο σύστημα του υπολογιστή σας από όσο μπορεί να φαντάζεστε. Για να απαλλαγείτε πλήρως από την ενοχλητική τους παρουσία, σας συμβουλεύουμε για αυτού του είδους τις περιπτώσεις να επιλέγετε πάντα την αυτόματη μέθοδο αφαίρεσης.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού BRApp:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BRApp από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το BRApp και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το BRApp ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BRApp από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το BRApp ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BRApp από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το BRApp και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του BRApp. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού BRApp από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το BRApp θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BRApp από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το BRApp και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του BRApp . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BRApp από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το BRApp και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του BRApp. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση BRApp από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το BRApp ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του BRApp. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-brapp-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες