Πώς να αφαιρέσετε το Blekko Virus

Βαθμός σοβαρότητας:  
  (20/100)

To Blekko είναι μία μηχανή αναζίτισης , ή οποία  στοχεύει να παρέχει  καλύτερα αποτελέσματα αναζίτισης το Google search .  Προσπαθεί να  αφαιρέσει  χαμιλής ποιότιτας υλικό απο σελίδες γνοστές ως  content farms…Παρεχόμενο στο κοινό  απο 1 / Νοεμβρίου /2010 το Blekko  προσφέρει μια μπάρα αναζίτισης  διαθέσιμη για κατέβασμα.

Η τελευταία ανανέωση στους ιούς εκμεταλλεύεται το όνομα του blekko. Χρήστες ψάχνουν για κάποιο πρόβλημα ονομαζόμενο blekko virus, Το ονομάζουν ιό ο οποίος είναι κακόβουλο λογισμικό περιήγησης το οποίο φτιάχτηκε για να κατασκοπεύει την κίνηση σας στο διαδίκτυο. Μέσα στα αποτελέσματα του Blekko μπορούμε να δούμε και την εξάπλωση Malware

Το Blekko υποστηρίζει ότι είναι ένα νόμιμο προϊόν διαδικτύου. Επιπλέον,διαφημίζει ψεύτικα προϊόντα που θα μπορούσαν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες.

Το Blekko είναι σε θέση να σας εμποδίσει από την επαναφορά ρυθμίσεων του browser σας, για να βεβαιωθεί ότι blekko.com είναι η αρχική σελίδα για το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. Επιπλέον, εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα με ιστούς ψαρέματος και ψεύτικες πληροφορίες.Το Blekko προσθέτει σελίδες στα αγαπημένα χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης.

Όταν ο χρήστης είναι μολυσμένος από το Blekko Redirect virus, τότε ακόμα και το google,Firefox ή bing τον κατευθύνουν στο blekko.com. Αν πιστεύετε ότι είστε μολυσμένοι από το Blekko redirect virus, προτείνουμε να κάνετε ένα full system scan με ένα αξιόπιστο antimalware πρόγραμμα, για να βεβαιωθείτε ότι το Blekko Redirect θα έχει αφαιρεθεί εντελώς .

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΊΤΕ ΤΟ BLEKKO TOOLBAR;

Είναι δύσκολο να δια γράψεις το blekko χειροκίνητα. Οι ιοί χρησιμοποιούν τυχαία ονόματα αρχείων και κρύβονται στο σύστημα.Πρέπει να έχει καλή γνώση της αρχιτεκτονικής του συστήματος σου για να διαγράψετε πλήρως το blekko virus. Υπάρχει μία προχωρημένη λύση για να διαγράψετε το blekko toolbar, συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω anti-spyware programs για να διορθώσετε το σύστημα σας και να αφαιρέσετε το blekko τελείως. Πρέπει να κάνετε scan στον υπολογιστή σας με το SpyHunter ή κάποιο άλλο αξιόπιστο anti-spyware, αν δεν το εγκαταστήσατε χειροκίνητα γιατί μπορεί να εγκαταστάθηκε από κάποιο trojan.

Ωστόσο αν το εγκαταστήστε χειροκίνητα,μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Οδηγός Αυτόματης Απεγκατάστασης του ιού Blekko

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Blekko αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας.
Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Blekko Virus, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Blekko Virus Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Blekko Virus
Συμβατό με Microsoft Συμβατό με OS X
Το SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Blekko Virus. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!

Εναλλακτικά Προγράμματα

STOPzilla
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του STOPzilla στην αφαίρεση του Blekko Virus (2014-08-13)
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Blekko Virus (2014-08-13)
XoftSpy AntiVirus Pro
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του XoftSpy AntiVirus Pro στην αφαίρεση του Blekko Virus (2014-08-13)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Defender Pro Ultimate Security Suite στην αφαίρεση του Blekko Virus (2014-08-13)

Στιγμιότυπο του Blekko Virus

Στιγμιότυπο του Blekko Virus

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Blekko

Βήμα 1

Απεγκαταστήστε το Blekko και σχετικά προγράμματα

Windows Mac OS X Βήμα 2
Windows 7 / Vista / XP
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).
Windows 8
 • Αν είστε Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το Blekko και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το Blekko ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Windows Mac OS X Βήμα 2

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Blekko ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Βήμα 2

Αφαιρέστε το Blekko από τις Windows συντομεύσεις

Βήμα 3
 • Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Mozilla Firefox και επιλέξτε Properties.
 • Πηγαίνετε στη καρτέλα Shortcut και βρείτε το πεδίο Target. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL οι οποίες σχετίζονται με αυτόν τον ιό.

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και στις συντομεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Internet Explorer και Google Chrome. Βεβαιωθείτε πως ελέγχετε όλες τις τοποθεσίες για αυτές τις συντομεύσεις, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, η Εκκίνηση και η γραμμή εργασιών.

Βήμα 3

Αφαιρέστε το Blekko από όλα τα προγράμματα περιήγησης σας

Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Blekko και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Blekko.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
 • Εδώ, επιλέξτε το Blekko και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο μενού (πάνω δεξιά γωνία), επιλέξτε Options General.
 • Εδώ, διαγράψτε κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας ή κάντε κλικ στο Restore to default.
 • Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Blekko .
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
 • Εδώ, επιλέξτε το Blekko και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα και τη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σας, αν τροποποιήθηκαν από αυτόν τον ιό
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε Settings.
 • Εδώ, βρείτε το Open a specific page or set of pages που βρίσκεται στην επιλογή On startup και κάντε κλικ στο Set pages.
 • Τώρα θα δείτε ένα άλλο παράθυρο. Εδώ, διαγράψτε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης και εισάγετε αυτή που επιθυμείτε ως αρχική σας σελίδα.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Blekko.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
 • Εδώ, επιλέξτε Extentions και βρείτε το Blekko ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού. Εδώ, επιλέξτε Preferences όπως εμφανίστηκε προηγουμένως και επιλέξτε General.
 • Εδώ, βρείτε το πεδίο Homepage. Αν έχει τροποποιηθεί από το Blekko, αφαιρέστε αυτή την ανεπιθύμητη σελίδα και εισάγετε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιείτε για τις αναζητήσεις σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το "http://" πριν εισάγετε τη διεύθυνση της σελίδας αυτής.
Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Blekko.

Βήμα 4

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του ιού Blekko

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα Blekko υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, STOPzilla or Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Blekko Virus χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
[random].exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Random Letters
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 13376694984709702142491016734454?

Καταργήστε DLLs
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll

Διαγράψτε αρχεία:
%AllUsersProfile%\Application Data\~[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\~r[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].exe
%AllUsersProfile%\Application Data\[random]
%UserProfile%\Desktop\Blekko.com.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Programs\Blekko.com\Blekko.com.lnk

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook
νέα
Ιοί
Αναφορές Τύπου