Πώς να αφαιρέσετε το Blekko Virus

 
Βαθμός σοβαρότητας: Βαθμός σοβαρότητας (20/100)
 

To Blekko είναι μία μηχανή αναζίτισης , ή οποία  στοχεύει να παρέχει  καλύτερα αποτελέσματα αναζίτισης το Google search .  Προσπαθεί να  αφαιρέσει  χαμιλής ποιότιτας υλικό απο σελίδες γνοστές ως  content farms…Παρεχόμενο στο κοινό  απο 1 / Νοεμβρίου /2010 το Blekko  προσφέρει μια μπάρα αναζίτισης  διαθέσιμη για κατέβασμα.

Η τελευταία ανανέωση στους ιούς εκμεταλλεύεται το όνομα του blekko. Χρήστες ψάχνουν για κάποιο πρόβλημα ονομαζόμενο blekko virus, Το ονομάζουν ιό ο οποίος είναι κακόβουλο λογισμικό περιήγησης το οποίο φτιάχτηκε για να κατασκοπεύει την κίνηση σας στο διαδίκτυο. Μέσα στα αποτελέσματα του Blekko μπορούμε να δούμε και την εξάπλωση Malware

Το Blekko υποστηρίζει ότι είναι ένα νόμιμο προϊόν διαδικτύου. Επιπλέον,διαφημίζει ψεύτικα προϊόντα που θα μπορούσαν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες.

Το Blekko είναι σε θέση να σας εμποδίσει από την επαναφορά ρυθμίσεων του browser σας, για να βεβαιωθεί ότι blekko.com είναι η αρχική σελίδα για το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. Επιπλέον, εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα με ιστούς ψαρέματος και ψεύτικες πληροφορίες.Το Blekko προσθέτει σελίδες στα αγαπημένα χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης.

Όταν ο χρήστης είναι μολυσμένος από το Blekko Redirect virus, τότε ακόμα και το google,Firefox ή bing τον κατευθύνουν στο blekko.com. Αν πιστεύετε ότι είστε μολυσμένοι από το Blekko redirect virus, προτείνουμε να κάνετε ένα full system scan με ένα αξιόπιστο antimalware πρόγραμμα, για να βεβαιωθείτε ότι το Blekko Redirect θα έχει αφαιρεθεί εντελώς .

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΊΤΕ ΤΟ BLEKKO TOOLBAR;

Είναι δύσκολο να δια γράψεις το blekko χειροκίνητα. Οι ιοί χρησιμοποιούν τυχαία ονόματα αρχείων και κρύβονται στο σύστημα.Πρέπει να έχει καλή γνώση της αρχιτεκτονικής του συστήματος σου για να διαγράψετε πλήρως το blekko virus. Υπάρχει μία προχωρημένη λύση για να διαγράψετε το blekko toolbar, συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω anti-spyware programs για να διορθώσετε το σύστημα σας και να αφαιρέσετε το blekko τελείως. Πρέπει να κάνετε scan στον υπολογιστή σας με το SpyHunter ή κάποιο άλλο αξιόπιστο anti-spyware, αν δεν το εγκαταστήσατε χειροκίνητα γιατί μπορεί να εγκαταστάθηκε από κάποιο trojan.

Ωστόσο αν το εγκαταστήστε χειροκίνητα,μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Πηγαίνετε στον πίνακα ελέγχου και εγκαταστήστε το Blekko Toolbar και ότι άλλο λογισμικό εγκαταστάθηκε την ίδια μέρα.

Ανοίξτε τον περιηγητή σας και πηγαίνετε στο επεκτάσεις / plugins.Διαγράψτε όλες τις σχετικές επεκτάσεις με το Blekko ή αυτές που δεν προέρχονται από την Microsoft,Adobe,Oracle,sun ή Google

Αυτόματο Blekko Virus αφαίρεση

Μπορεί να είμαστε συνδεδεμένοι με οποιοδήποτε προϊόν που προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στο Συμφωνητικό Χρήσης.
Με τη λήψη κάθε παρεχόμενου λογισμικού καταπολέμισης λογισμικών υποκλοπής Blekko Virus αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας κα στο συμφωνία χρήσης.
Το SpyHunter ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Blekko Virus. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
dot
STOPzilla
Δοκιμάζουμε STOPzilla αποδοτικότητα στην αφαίρεση Blekko Virus (2013-05-14 02:58:20)
dot
Malwarebytes Anti Malware
Δοκιμάζουμε Malwarebytes Anti Malware αποδοτικότητα στην αφαίρεση Blekko Virus (2013-05-14 02:58:20)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
Δοκιμάζουμε XoftSpy AntiVirus Pro αποδοτικότητα στην αφαίρεση Blekko Virus (2013-05-14 02:58:20)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
Δοκιμάζουμε Defender Pro Ultimate Security Suite αποδοτικότητα στην αφαίρεση Blekko Virus (2013-05-14 02:58:20)

Blekko Virus χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
[random].exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Random Letters
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 13376694984709702142491016734454?

Καταργήστε DLLs
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll

Διαγράψτε αρχεία:
%AllUsersProfile%\Application Data\~[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\~r[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].exe
%AllUsersProfile%\Application Data\[random]
%UserProfile%\Desktop\Blekko.com.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Programs\Blekko.com\Blekko.com.lnk

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας όσον αφορά την Blekko Virus

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Κάντε μας Like στο Facebook
ιός
αρχεία