Βαθμός σοβαρότητας:  
  (70/100)

Απομάκρυνση Beast

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το Beast είναι απλός ένας ιός από μία τεράστια οικογένεια (Remote Administration Tools) από εργαλεία απομακρυσμένων Διαχείριστών, τα οποία είναι ενεργά και μπορούν να εξαπλωθούν ανα πάσα στιγμή. Αυτές οι απειλές επιτρέπουν σε ορισμένα άτομα να συνδεθούν με απομακρυσμένους υπολογιστές και να τους διαχειριστούν σε ένα τοπικό δίκτυο. Τα RATs βασίζονται στο διακομιστή και στην τεχνολογία του πελάτη που δίνει τις εντολές στον Η/Υ, τα οποία έχουν ένα απομακρυσμένο ξενιστή εγκατεστημένο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι καθώς μεγαλώνουν οι αριθμοί των περιπτώσεων των μολύνσεων, μεγαλώνουν και οι δυνατότητές τους για να βλάψουν και το σύστημα.

Τυπικά σε άλλους RATs, το Beast έχει βρεθεί να λειτουργεί στο παρασκήνιο του συστήματος και να κρύβεται από τον ίδιο το χρήστη. Το Beast έχει εφευβρεθεί, για να δίνει για την ικανοτητά στον ιδιοκτήτη του, να ελέγχει και να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη, να διαχειρίζεται τα αρχεία του, να εγκαθηστά πρόσθετο λογισμικό, να ελέγχει ολόκληρο το σύστημα συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε παρούσας αίτησης ή η συσκευής,το υλικό, να τροποποιεί βασικές ρυθμίσεις του συστήματος, να απενεργοποιεί ή να επανεκκινεί τον υπολογιστή. Εκτός αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκοπεία του χρήστη, διότι περιλαμβάνει ένα «Keylogger» σε λειτουργία. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το πρόγραμμα έχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για να καταταχθεί στις μόλυνσεις RAT. Είναι σοβαρά επικίνδυνο παράσιτο.

Ο συγγραφέας του θηρίου είναι χάκερ, ονομάζεται Tataye. Όπως γνωρίζουμε, οι παραλλαγές του εμφανίστηκαν από τον Απρίλιο 2001 έως το Μάρτιο 2004 και γράφτηκε στους Δελφούς και συμπιέστικε με ASPack.

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε μολυνθεί με το το Beast, εκτελέστε αυτοματοποιημένη ενέργεια αφαίρεσης εργαλείων, όπως τα Reimage ή SpyHunter 5Combo Cleaner, για να απαλλαγείτε από αυτή την επικίνδυνη εφαρμογή. Μην χάνετε χρόνο γιατί μπορεί να χάσετε συμαντικές πληροφορίες από τον Η/Υ σας!

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-beast.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες