Απομάκρυνση Babylon Toolbar

Βαθμός σοβαρότητας: Βαθμός σοβαρότητας (32/100)

Η Babylon Toolbar είναι ένας add-on  web browser που σας επιτρέπει να πάρετε γρήγορα μεταφράσεις και τους ορισμούς απευθείας από το περιηγητή του web. Αυτή η γραμμή εργαλείων είναι ιδιοκτησία της Babylon Ltd – μια εταιρεία, η οποία αναπτύσσει το λογισμικό μεταφραστών. Η Babylon Toolbar και η search.babylon.com μηχανή αναζήτησης είναι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του λογισμικού. Αν και φαίνεται χρήσιμο, υπάρχουν κάποια άσχημα νέα ​​για το πρόγραμμα αυτό: πολλοί χρήστες Η/Υ έχουν αναφερθεί στον Babylon Toolbar για ανεπιθύμητες αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Εκτός αυτού, το πρόγραμμα αυτό είναι ύποπτο για την τροποποίηση των ρυθμίσεων της αρχικής σας σελίσας και την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για Windows συστήματα. Αν είστε ένας από αυτά τα άτομα, θα πρέπει να αφήσετε την Babylon Toolbar στον υπολογιστή σας.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟΝ BABYLON Toolbar ΣΤΟΝ Η/Υ ΜΟΥ;

Την Babylon Toolbar μπορείτε να την κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Babylon. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές τη στιγμή εισέρχεται κατά την έναρξη  στο σύστημα των Winsows χωρίς την άδειά σας. Αυτό συμβαίνει γιατί έρχεται πακέτο με άλλα λογισμικά, freeware και shareware, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Πρόσφατα, έχει παρατηρηθεί να εξαπλώνεται με μια δέσμη σε περιτύλιγμα λογισμικού του CNET. Πρέπει να προσθέσω, ότι η γραμμή εργαλείων δεν έρχεται πακέτο με κακόβουλο λογισμικό ή τουλάχιστον δεν έχουμε δει κανένα ακόμα.

Η Babylon Toolbar θα πρέπει να είναι αξιόπιστη επειδή μεταβάλλει συνεδρίες αναζήτησης των χρηστών για σκοπούς χρηματικής αποτίμησης. Γι “αυτό ονομάζεται «ανακατεύθυνση του ιού». Επιπλέον,  έρχεται μερικές φορές χωρίς να ζητήσει την άδεια του χρήστη και ενεργοποιεί σοβαρά προβλήματα όταν προσπαθείτε να την απεγκαταστήσετε. Έτσι ..

ΠΏΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ search.babylon.com BABYLON Toolbar;

Η Babylon Search Toolbar λειτουργεί σε όλες τα σημαντικά προγράμματα περιήγησης στο Webσας. Πριν από την εγκατάσταση της γραμμής εργαλείων, οι χρήστες πρέπει να συμφωνήσουν στους τελικούς όρους της χρήσης της συμφωνίας του λογισμικού και να αποδεχθεί όλες τις αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασηςσας. Έτσι θα  παίρνει την ικανότητα να αλλάξει την προεπιλεγμένη υπηρεσία παροχής αναζήτησης μηχανής στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορείτε να αφήσετε αυτή τη ρύθμιση αμετάβλητησας. Τα βασικά στοιχεία της Babylon  Toolbar μπορεί να απεγκατασταθούν μέσω «Προγράμματα Add / Remove» ή «Προγράμματα και δυνατότητες». Για αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε κλικ στο κουμπί «Έναρξη» -> «Πίνακας Ελέγχου» ή «Κατάργηση ενός προγράμματος» -> Κάντε διπλό κλικ στο «Πρόσθεσε / Αφαίρεσε Προγράμματα» ή «Προγράμματα και δυνατότητες». Βρείτε όλες τις Toolbar Babylon και τα συναφή προγραμμάτα, και κάντε κλικ στο «απεγκαταστήσει» ή «Αφαίρεση».

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένα στοιχεία αυτού του λογισμικού δεν μπορούν να αφαιρεθούν από το σύστημα εντελώς. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα add-ons, που σχετίζονται με την Toolbar Babylon, με το χέρι. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω των ρυθμίσεων του πρόγραμματος περιήγησης και τις ιδιότητες των χαρακτηριστικών. Στον Internet Explorer είναι το add-on διαχειριστής. Το Mozilla Firefox είναι το add-on διαχειριστή, καθώς και αλλά στοιχεία της γραμμής εργαλείων θα να αναγράφονται στο πλαίσιο των στην καρτέλα επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης add-on προσθέτων του ιστού. Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί σε προγράμματα περιήγησης στο Web Google Chrome και Opera. Εδώ είναι ένας βήμα-προς-βήμα οδηγός για αυτά:

Internet Explorer:

Κάντε κλικ στα ”Εργαλία” -> επιλέξτε “Επεξεργασία Προσθέτων” -> και αναζητήστε τις εγγραφές που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την Babylon Toolbar (Η Babylon Toolbar, Η Babylon toolbar helper, Η Babylon IE plugin, babylonToolbar.com). Απενεργοποιήστε τις.

Mozilla Firefox:

Ανοίξτε τον Mozilla -> πηγαίνετε στα εργαλία -> Επεξεργασία Προσθέτων και απενεργοποιήσετε την Babylon Toolbar και σχετικές καταχωρήσεις (την Babylon Toolbar, την Babylon toolbar helper, την Babylon IE plugin, babylonToolbar.com).

Google Chrome:

Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο βαρούλκο, επιλέξτε “Εργλεία” -> και κάντε κλικ Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί -> επιλέξτε «Εργαλεία» και κάντε κλικ στο «Επεκτάσεις». Εντοπίστε το «Μεταφραστής Babylon», επιλέξτε το και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε αρχεία με το χέρι από τις επεκτάσεις και τα add-ons από το φάκελο στον Internet Explorer και του Mozilla Firefox (Προγράμματα Αρχείων και Program)!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί -> επιλέξτε «Εργαλεία» και κάντε κλικ στο «Επεκτάσεις». Εντοπίστε το «Μεταφραστής Babylon», επιλέξτε το και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε αρχεία με το χέρι από τις επεκτάσεις και τα add-ons από το φάκελο στον Internet Explorer και του Mozilla Firefox (Προγράμματα Αρχείων και Program)!

Πολλοί χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών να σημειώσετε ότι τα add-on δεν μπορεί να απεγκατασταθούν, όπως το κουμπί απεγκατάστασης είναι απενεργοποιημένα και δεν μπορεί να απεγκατασταθούν από το εσωτερικό του web browser. καλή Επίσης μια καλή ιδέα είναι να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με το anti-malware λογισμικό που αναφέρεται παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι ότι την Babylon έχει εξαφανιστεί εντελώς και ότι δεν υπάρχουν άλλα πιθανώς ανεπιθύμητα συστατικά αριστερά στον υπολογιστή σας.

Αυτόματο Babylon Toolbar αφαίρεση:

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας.
Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Babylon Toolbar, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Babylon Toolbar Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft
Το SpyHunter ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Babylon Toolbar. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!

Εναλλακτικά Προγράμματα

STOPzilla
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του STOPzilla στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2013-05-16)
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2013-05-16)
XoftSpy AntiVirus Pro
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του XoftSpy AntiVirus Pro στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2013-05-16)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Defender Pro Ultimate Security Suite στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2013-05-16)

Στιγμιότυπο του Babylon Toolbar

Στιγμιότυπο του Babylon Toolbar

Babylon Toolbar χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
BabylonToolbarsrv.exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BabylonToolbar\BabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}\Instl\Data
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}\VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}\ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

Καταργήστε DLLs
BabylonToolbar.dll

Διαγράψτε αρχεία:
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Διεγράψτε καταλόγους:
%ProgramFiles%\BabylonToolbar\BabylonToolbar

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook
νέα
Αναφορές Τύπου
Μαρτυρίες