Απομάκρυνση Babylon Toolbar

Βαθμός σοβαρότητας:  
  (32/100)

Η Babylon Toolbar είναι ένας add-on  web browser που σας επιτρέπει να πάρετε γρήγορα μεταφράσεις και τους ορισμούς απευθείας από το περιηγητή του web. Αυτή η γραμμή εργαλείων είναι ιδιοκτησία της Babylon Ltd – μια εταιρεία, η οποία αναπτύσσει το λογισμικό μεταφραστών. Η Babylon Toolbar και η search.babylon.com μηχανή αναζήτησης είναι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του λογισμικού. Αν και φαίνεται χρήσιμο, υπάρχουν κάποια άσχημα νέα ​​για το πρόγραμμα αυτό: πολλοί χρήστες Η/Υ έχουν αναφερθεί στον Babylon Toolbar για ανεπιθύμητες αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Εκτός αυτού, το πρόγραμμα αυτό είναι ύποπτο για την τροποποίηση των ρυθμίσεων της αρχικής σας σελίσας και την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για Windows συστήματα. Αν είστε ένας από αυτά τα άτομα, θα πρέπει να αφήσετε την Babylon Toolbar στον υπολογιστή σας.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟΝ BABYLON Toolbar ΣΤΟΝ Η/Υ ΜΟΥ;

Την Babylon Toolbar μπορείτε να την κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Babylon. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές τη στιγμή εισέρχεται κατά την έναρξη  στο σύστημα των Winsows χωρίς την άδειά σας. Αυτό συμβαίνει γιατί έρχεται πακέτο με άλλα λογισμικά, freeware και shareware, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Πρόσφατα, έχει παρατηρηθεί να εξαπλώνεται με μια δέσμη σε περιτύλιγμα λογισμικού του CNET. Πρέπει να προσθέσω, ότι η γραμμή εργαλείων δεν έρχεται πακέτο με κακόβουλο λογισμικό ή τουλάχιστον δεν έχουμε δει κανένα ακόμα.

Η Babylon Toolbar θα πρέπει να είναι αξιόπιστη επειδή μεταβάλλει συνεδρίες αναζήτησης των χρηστών για σκοπούς χρηματικής αποτίμησης. Γι ‘αυτό ονομάζεται «ανακατεύθυνση του ιού». Επιπλέον,  έρχεται μερικές φορές χωρίς να ζητήσει την άδεια του χρήστη και ενεργοποιεί σοβαρά προβλήματα όταν προσπαθείτε να την απεγκαταστήσετε. Έτσι ..

ΠΏΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ search.babylon.com BABYLON Toolbar;

Η Babylon Search Toolbar λειτουργεί σε όλες τα σημαντικά προγράμματα περιήγησης στο Webσας. Πριν από την εγκατάσταση της γραμμής εργαλείων, οι χρήστες πρέπει να συμφωνήσουν στους τελικούς όρους της χρήσης της συμφωνίας του λογισμικού και να αποδεχθεί όλες τις αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασηςσας. Έτσι θα  παίρνει την ικανότητα να αλλάξει την προεπιλεγμένη υπηρεσία παροχής αναζήτησης μηχανής στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορείτε να αφήσετε αυτή τη ρύθμιση αμετάβλητησας. Τα βασικά στοιχεία της Babylon  Toolbar μπορεί να απεγκατασταθούν μέσω «Προγράμματα Add / Remove” ή “Προγράμματα και δυνατότητες». Για αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε κλικ στο κουμπί «Έναρξη» -> «Πίνακας Ελέγχου» ή «Κατάργηση ενός προγράμματος» -> Κάντε διπλό κλικ στο “Πρόσθεσε / Αφαίρεσε Προγράμματα» ή «Προγράμματα και δυνατότητες». Βρείτε όλες τις Toolbar Babylon και τα συναφή προγραμμάτα, και κάντε κλικ στο «απεγκαταστήσει» ή «Αφαίρεση».

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένα στοιχεία αυτού του λογισμικού δεν μπορούν να αφαιρεθούν από το σύστημα εντελώς. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα add-ons, που σχετίζονται με την Toolbar Babylon, με το χέρι. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω των ρυθμίσεων του πρόγραμματος περιήγησης και τις ιδιότητες των χαρακτηριστικών. Στον Internet Explorer είναι το add-on διαχειριστής. Το Mozilla Firefox είναι το add-on διαχειριστή, καθώς και αλλά στοιχεία της γραμμής εργαλείων θα να αναγράφονται στο πλαίσιο των στην καρτέλα επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης add-on προσθέτων του ιστού. Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί σε προγράμματα περιήγησης στο Web Google Chrome και Opera. Εδώ είναι ένας βήμα-προς-βήμα οδηγός για αυτά:

Οδηγός Αυτόματης Απεγκατάστασης Babylon Toolbar

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Babylon Toolbar αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας.
Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Babylon Toolbar, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Babylon Toolbar Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Babylon Toolbar
Συμβατό με Microsoft Συμβατό με OS X
Το SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Babylon Toolbar. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!

Εναλλακτικά Προγράμματα

STOPzilla
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του STOPzilla στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2014-09-11)
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2014-09-11)
XoftSpy AntiVirus Pro
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του XoftSpy AntiVirus Pro στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2014-09-11)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Defender Pro Ultimate Security Suite στην αφαίρεση του Babylon Toolbar (2014-09-11)

Στιγμιότυπο του Babylon Toolbar

Στιγμιότυπο του Babylon Toolbar

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Babylon Toolbar

Βήμα 1

Απεγκαταστήστε το Babylon Toolbar και σχετικά προγράμματα

Windows Mac OS X Βήμα 2
Windows 7 / Vista / XP
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).
Windows 8
 • Αν είστε Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το Babylon Toolbar και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το Babylon Toolbar ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Windows Mac OS X Βήμα 2

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Babylon Toolbar ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Βήμα 2

Αφαιρέστε το Babylon Toolbar από τις Windows συντομεύσεις

Βήμα 3
 • Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Mozilla Firefox και επιλέξτε Properties.
 • Πηγαίνετε στη καρτέλα Shortcut και βρείτε το πεδίο Target. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL οι οποίες σχετίζονται με αυτόν τον ιό.

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και στις συντομεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Internet Explorer και Google Chrome. Βεβαιωθείτε πως ελέγχετε όλες τις τοποθεσίες για αυτές τις συντομεύσεις, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, η Εκκίνηση και η γραμμή εργασιών.

Βήμα 3

Αφαιρέστε το Babylon Toolbar από όλα τα προγράμματα περιήγησης σας

Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Babylon Toolbar και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Babylon Toolbar.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
 • Εδώ, επιλέξτε το Babylon Toolbar και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο μενού (πάνω δεξιά γωνία), επιλέξτε Options General.
 • Εδώ, διαγράψτε κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας ή κάντε κλικ στο Restore to default.
 • Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Babylon Toolbar .
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
 • Εδώ, επιλέξτε το Babylon Toolbar και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα και τη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σας, αν τροποποιήθηκαν από αυτόν τον ιό
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε Settings.
 • Εδώ, βρείτε το Open a specific page or set of pages που βρίσκεται στην επιλογή On startup και κάντε κλικ στο Set pages.
 • Τώρα θα δείτε ένα άλλο παράθυρο. Εδώ, διαγράψτε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης και εισάγετε αυτή που επιθυμείτε ως αρχική σας σελίδα.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Babylon Toolbar.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Βήμα 4
Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
 • Εδώ, επιλέξτε Extentions και βρείτε το Babylon Toolbar ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού. Εδώ, επιλέξτε Preferences όπως εμφανίστηκε προηγουμένως και επιλέξτε General.
 • Εδώ, βρείτε το πεδίο Homepage. Αν έχει τροποποιηθεί από το Babylon Toolbar, αφαιρέστε αυτή την ανεπιθύμητη σελίδα και εισάγετε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιείτε για τις αναζητήσεις σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το "http://" πριν εισάγετε τη διεύθυνση της σελίδας αυτής.
Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Babylon Toolbar.

Βήμα 4

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του Babylon Toolbar

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα Babylon Toolbar υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, STOPzilla or Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Babylon Toolbar χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
BabylonToolbarsrv.exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BabylonToolbar\BabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}\Instl\Data
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}\VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}\ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

Καταργήστε DLLs
BabylonToolbar.dll

Διαγράψτε αρχεία:
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Διεγράψτε καταλόγους:
%ProgramFiles%\BabylonToolbar\BabylonToolbar

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook
νέα
Ιοί
Αναφορές Τύπου