Βαθμός σοβαρότητας:  
  (98/100)

Απομάκρυνση AVbytes Win 8 Protection 2015

Τι είναι το AVbytes Win 8 Protection 2015;

Το AVbytes Win 8 Protection 2015 είναι ένας επικίνδυνος ιός, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ένα υποτιθέμενο anti-spyware. Όπως ακριβώς και άλλες παρόμοιες απειλές, χρησιμοποιείται για να επιτίθεται σε υπολογιστές με λειτουργικό Windows 8. Ωστόσο, δεν σημαίνει πως οι χρήστες με διαφορετικά λειτουργικά είναι ασφαλής. Μπορεί να μολυνθούν από κάποια άλλη έκδοση αυτού του υποτιθέμενου anti-spyware, όπως τη AVbytes Win 7 Protection 2015, τη AVbytes XP Protection 2015 και τη AVbytes Vista Protection 2015. Έτσι, αυτή τη περίοδο, κανένας δεν είναι ασφαλής. Ευτυχώς, αυτά τα προγράμματα μπορούν να απομακρυνθούν με λίγη προσπάθεια. Γι’ αυτό, πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware και μετά να απομακρύνετε τα αρχεία που θα εντοπίσει. Το AVbytes Win 8 Protection 2015 μπορεί να σας ενημερώσει για διάφορους ιούς και σχετικά προβλήματα του Η/Υ, αλλά αυτές οι απειλές είτε είναι τελείως επινοούμενες είτε πρόκειται για νόμιμα αρχεία του συστήματος. Γι’ αυτό, πρέπει να αγνοήσετε όλες τις ειδοποιήσεις αυτού του προγράμματος. Αν κάνετε κλικ σε κάποια ειδοποίηση του AVbytes Win 8 Protection 2015, μπορεί είτε να ανακατευθυνθείτε σε κάποια κακόβουλη ιστοσελίδα η οποία χρησιμοποιείται για τη διάδοση άλλων ιών ή στην ιστοσελίδα αγοράς αυτού του προγράμματος. Εκεί, μπορεί να προσφερθείτε να αγοράσετε την εμπορική έκδοση του, κάτι το οποίο ποτέ δεν πρέπει να κάνετε. Αν έχετε πρόσφατα παρατηρήσει τέτοιες ειδοποιήσεις, ανακατευθύνσεις και παρόμοια θέματα, δεν πρέπει να περιμένετε άλλο. Παρακαλούμε, σαρώστε τον υπολογιστή σας με το Reimage ή κάποιο άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware και αφαιρέστε αυτό το επικίνδυνο υποτιθέμενο anti-spyware.

Πως μπορεί το AVbytes Win 8 Protection 2015 να μολύνει τον υπολογιστή μου;

Αυτό το υποτιθέμενο anti-spyware εξαπλώνεται κυρίως μέσω πλαστών ειδοποιήσεων οι οποίες εμφανίζονται κατά τη πλοήγηση των χρηστών στο διαδίκτυο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αναφέρουν για διάφορες ενημερώσεις που λείπουν από το σύστημα ή για απειλές που κρύβονται στον υπολογιστή σας. Πως μια ειδοποίηση γνωρίζει τι ακριβώς κρύβεται σε ένα εντελώς διαφορετικό υπολογιστή, είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Είναι απλά αδύνατο. Εκτός αυτού, αυτές οι ειδοποιήσεις προσφέρουν επίσης να ελέγξουν το σύστημα σας με ένα ‘online σαρωτή’ αλλά, πιστέψτε μας, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Για να μείνετε ασφαλής, πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις διαφημίσεις όσο μπορείτε. Επίσης, σκεφτείτε την εγκατάσταση ενός αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη διείσδυση τέτοιων ή παρόμοιων απειλών. Φυσικά, πρέπει να το κρατάτε ενημερωμένο διότι αν έχετε ένα παρωχημένο anti-spyware είναι σαν να μην έχετε καθόλου anti-spyware. Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε αν ο Η/Υ σας έχει μολυνθεί με το AVbytes Win 8 Protection 2015 διότι αυτό το πρόγραμμα ξεκινά να προβάλλει ενοχλητικές διαφημίσεις από τη στιγμή που μπαίνει στον υπολογιστή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αναφέρει:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Όπως λογικά έχετε ήδη αντιληφθεί, αυτές οι ειδοποιήσεις είναι τελείως παραπλανητικές και ποτέ δεν πρέπει να τις πιστέψετε. Για να μπορέσετε να ελέγξετε τον Η/Υ σας και να απαλλαγείτε από τους πραγματικούς εισβολείς, πρέπει να ελέγξετε το σύστημα σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware. Συνιστούμε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό AVbytes Win 8 Protection 2015;

Αν πιστεύετε πως το AVbytes Win 8 Protection 2015 κρύβεται στον υπολογιστή σας, δεν είναι δύσκολο να το ανακαλύψετε. Σαρώστε το μηχάνημα σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Συνιστούμε να εγκαταστήσετε ένα αξιόπιστο anti-spyware και να αφαιρέσετε αυτόν τον ιό αυτόματα. Γι’ αυτό, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να κατεβάσετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware, να το ενημερώσετε και μετά να πραγματοποιήσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Αν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό που να δείχνει πως ακριβώς γίνεται αυτό, διαβάστε αυτόν. Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε το AVbytes Win 8 Protection 2015, συνιστούμε το πρόγραμμα Reimage και το SpyHunterCombo Cleaner καθώς μπορούν εύκολα να εντοπίσουν κάθε κρυφό χαρακτηριστικό που ανήκει σε αυτή ή άλλες παρόμοιες απειλές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το AVbytes Win 8 Protection 2015 μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει την εγκατάσταση και τη δραστηριότητα των νόμιμων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των SpyHunter και StopZilla. Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ή εκτέλεση των παραπάνω εφαρμογών, προσπαθήστε τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ:

 1. Πηγαίνετε στην οθόνη έναρξης των Windows 8 και εισάγετε σημείο επαναφοράς στην ενότητα Αναζήτηση.
 2. Τώρα κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις -> Δημιουργία σημείου επαναφοράς.
 3. Στη καρτέλα Επαναφορά συστήματος, επιλέξτε Επαναφορά συστήματος.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να δείτε τα σημεία επαναφοράς σας και κάντε αριστερό κλικ στην εγγραφή που επιθυμείτε.
 5. Τώρα, επιλέξτε Σάρωση επηρεασμένων εφαρμογών -> Κλείσιμο -> Επόμενο -> Τέλος.
 6. Από τη στιγμή που ο Η/Υ σας κάνει επανεκκίνηση, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:

 1. Κάντε Επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 2. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής σας ξεκινά, πιέστε συνεχόμενα το κουμπί F8 συνεχόμενα μέχρι να δείτε την οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.
 3. Εδώ, επιλέξτε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου (γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε το βέλη στο πληκτρολόγιο) και μετά πιέστε το Enter.
 4. Εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης όπως ακριβώς και στη κανονική λειτουργία των Windows
 5. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε Εκτέλεση ως ή Εκτέλεση ως διαχειριστής. Εισάγετε το κωδικό του λογαριασμού διαχειριστή (αν χρειαστεί).
 6. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνση σας: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe και κάντε λήψη αυτού του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε το για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ GUEST ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Αν έχετε ένα guest λογαριασμό, μπορείτε να προσπαθήσετε να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Απλά, συνδεθείτε σε αυτόν και κάντε λήψη του Reimage. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το guest λογαριασμό σας με τη βοήθεια των εξής βημάτων:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Πίνακας ελέγχου και μετά επιλέξτε Λογαριασμοί χρηστών.
 2. Μόλις εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κάντε κλικ στο Guest λογαριασμός -> Ενεργοποίηση Guest λογαριασμόυ.
 3. Τώρα, περιμένετε μέχρι ο υπολογιστής σας να κάνει επανεκκίνηση και να δείτε την οθόνη καλωσορίσματος των Windows
 4. Επιλέξτε τον Guest λογαριασμό και κάντε λήψη του προτεινόμενου προγράμματος anti-spyware.

4. ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό μηχάνημα το οποίο δεν έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό και κάντε λήψη του Reimage ή του SpyHunterCombo Cleaner.
 2. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, μεταφέρετε αυτό το anti-malware σε ένα CD/DVD, εξωτερικό δίσκο, ή USB flash drive.
 3. Στο μεταξύ, σταματήστε τις κακόβουλες διεργασίες στον μολυσμένο υπολογιστή σας. Γι, αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.
 4. Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει το πρόγραμμα anti-spyware στο μολυσμένο Η/Υ σας και μετά εκτελέστε το.

5. ΜΠΛΟΚΑΡΕΡΕ ΤΟ AVbytes Win 8 Protection 2015 ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ:

 1. Επιτρέψτε στο AVbytes Win 8 Antivirus 2015 να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει τη υποτιθέμενη σάρωση του συστήματος.
 2. Κάντε στο Allow unprotected και κλείστε αυτό το μήνυμα.
 3. Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων (κάντε κλικ στην Έναρξη -> Έγγραφα) και εισάγετε %AppData% στη γραμμή διεύθυνσης. Κάντε κλικ στο enter.
 4. Μετονομάστε το guard-agas ή κάποια παρόμοια εγγραφή.
 5. Κάντε επανεκκίνηση του μηχανήματος και εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης σας: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Κάντε λήψη του SpyHunter και αφαιρέστε τα κακόβουλα αρχεία που ανήκουν στο AVbytes Win 8 Protection 2015.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-protection-2015.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες