Βαθμός σοβαρότητας:  
  (98/100)

AVbytes Win 8 Antivirus 2015. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVbytes Win 8 Antivirus 2015?

Το AVbytes Win 8 Antivirus 2015 είναι ακόμα ένα νέο ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), το οποίο λειτουργεί παρομοίως με το AVbytes Win 7 Antivirus 2015 και με άλλα κακόβουλα προγράμματα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Έχοντας αυτό τον ιό εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, είναι μόνο ζήτημα χρόνου έως ότου αρχίσουν να σας εμφανίζονται εκνευριστικότατες ειδοποιήσεις σχετικά με το ότι ο υπολογιστής σας έχει δήθεν μολυνθεί από δεκάδες επικίνδυνους ιούς. Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά ‘εικονικές’ απειλές που εμφανίζονται πανομοιότυπα σε κάθε χρήστη-θύμα του οποίου ο υπολογιστής έχει μολυνθεί από τον ιό AVbytes Win 8 Antivirus 2015.

Επίσης, πολύ πιθανόν να αρχίσουν να σας εμφανίζονται και ανακατευθύνσεις που θα προσπαθούν να σας πείσουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του προγράμματος για να απαλλαγείτε από τους ‘εικονικούς’ ιούς. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να προβείτε σε αγορά της, γιατί όχι μόνο θα χάσετε τα χρήματά σας αγοράζοντας μια παντελώς άχρηστη αναβάθμιση, αλλά ίσως και το πιο σοβαρό, θα αποκτήσουν πρόσβαση διάφοροι χάκερς στα απόρρητα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε για τη συγκεκριμένη διαδικτυακή συναλλαγή!

Για να αποφύγετε μελλοντικές πολύ δυσάρεστες καταστάσεις, θα πρέπει να αφαιρέσετε άμεσα κι ολοκληρωτικά αυτό το ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) από τον υπολογιστή σας. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ή οποιοδήποτε άλλο αξιόπιστο anti-spyware το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ AVbytes Win 8 Antivirus 2015 ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Για να αποφύγετε τις κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις ψευδών/παραπλανητικών anti-spywares, όπως πχ. ο ιός AVbytes Win 8 Antivirus 2015, τότε θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτού του είδους τα κακόβουλα προγράμματα διαδίδονται διαδικτυακά κυρίως μέσω ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων. Ορισμένες από αυτές τις ειδοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί να αναφέρουν σχετικά με δήθεν δεκάδες διεισδύσεις επικίνδυνων ιών. Έχοντας εκφοβίσει τον χρήστη-θύμα ότι η εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή του βρίσκεται σε κίνδυνο, τα μηνύματα αυτά του προτείνουν να προβούν σε δήθεν ‘δωρεάν διαδικτυακή σάρωση’ του συστήματος. Σε καμία περίπτωση μην κάνετε το λάθος και αποδεχτείτε κάτι τέτοιο, καθώς δεν υπάρχει ‘δωρεάν διαδικτυακή σάρωση’, πρόκειται καθαρά περί παραπλανητικής απάτης!

Επίσης, το AVbytes Win 8 Antivirus 2015 μπορεί να μολύνει ακόμα περισσότερο τον υπολογιστή σας μέσω ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων που θα αρχίσει να σας εμφανίζει τα οποία θα σας προτείνουν να αναβαθμίσετε/ενημερώσετε εφαρμογές που έχετε εγκαταστημένες στον υπολογιστή σας, όπως πχ. Flash Player, FLV Player, video streaming λογισμικά, κλπ. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε εφαρμογές οι οποίες χρειάζονται ενημέρωση/αναβάθμιση, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκάστοτε εφαρμογής και να το διαπιστώσετε εκεί και μόνο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα εκθέσετε σίγουρα τον υπολογιστή σας σε διεισδύσεις malware που θα γίνουν φυσικά χωρίς την επίγνωση ή έγκρισή σας.

Τέλος, θα πρέπει να αγνοείτε διαφημιστικά μηνύματα, όπως πχ. ‘Win iPhone’, ‘Win iPad’, κτλ. Ασχέτως πόσο πειστικά κι αξιόπιστα μπορεί να φαίνονται εκ πρώτης όψεως, το πιο πιθανόν είναι να γίνουν η αιτία όχι μόνο να χάσετε τα χρήματά σας, αλλά και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορα ευαίσθητα ή ακόμα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα διάφοροι χάκερς.

Σε περίπτωση τώρα που το σύστημα του υπολογιστή σας μολυνθεί από τον ιό AVbytes Win 8 Antivirus 2015 , τότε θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται συνεχώς ‘εικονικές’ σαρώσεις συστήματος οι οποίες όλως τυχαίως κάθε φορά θα σας εμφανίζουν αναφορές ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί από διεισδύσεις δεκάδων επικίνδυνων ιών, όπως πχ. trojans, backdoors, κλπ. Φυσικά, οι αναφορές αυτές καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Ο σκοπός των εμφανίσεών τους είναι να σας εκφοβίσουν μέσω παραπλάνησης και να σας μοχλεύσουν στο να πειστείτε και να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του AVbytes Win 8 Antivirus 2015 . Σε καμία περίπτωση ΜΗΝ κάνετε το λάθος και την αγοράσετε, γιατί θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας πολλούς σοβαρούς μπελάδες, κάποιους από τους οποίους σας αναφέραμε παραπάνω.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ AVbytes Win 8 Antivirus 2015 virus?

Εάν πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας έχει ήδη μολυνθεί από τον ιό AVbytes Win 8 Antivirus 2015, τότε θα πρέπει να το διαπιστώσετε χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά αυτόν κι άλλους ιούς που μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυναν. Χρειάζεται απλά να κατεβάσετε ένα αξιόπιστο anti-spyware, να βεβαιωθείτε ότι έχει εγκαταστημένες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και κατόπιν να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος.

Εάν χρειάζεσθε λεπτομερείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε, τότε μπορείτε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο. Για να καταφέρετε να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο τον ιό AVbytes Win 8 Antivirus 2015, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner , πολύ απλά γιατί μπορούν με ιδιαίτερη ευκολία να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το AVbytes Win 8 Antivirus 2015 μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει οποιαδήποτε προσπάθεια εγκατάστασης ή ενεργοποίησης αξίοπιστου και νόμιμου προγράμματος ασφάλειας, όπως πχ. SpyHunter και StopZilla. Εάν δεν μπορέσετε να εγκαταστήσετε ή να τρέξετε κανένα από αυτά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Πηγαίνετε στην Οθόνη Έναρξης των Windows 8 (Start Screen) και πληκτρολογήστε restore point στο πεδίο Search (Αναζήτηση).
 2. click Settings (Ρυθμίσεις) -> Create a restore point (Δημιουργία Σημείου Επαναφοράς).
 3. Όταν θα βρεθείτε στην καρτέλα System Protection (Προστασία Συστήματος), επιλέξτε System Restore (Επαναφορά Συστήματος).
 4. Click Next για να δείτε τα σημεία επαναφοράς και αριστερό click στην καταχώρηση που επιθυμείτε.
 5. Τώρα επιλέξτε Scan for affected programs (Σάρωση για επιρρεασμένα προγράμματα) -> Close (Κλείσιμο) -> Next (Επομένο) -> Finish (Τέλος).
 6. Με το που κάνει ο υπολογιστής σας reboot, κατεβάστε το Reimage , βεβαιωθείτε ότι έχει εγκαταστημένες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος

2. REBOOTING ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΩΣΗ:

 1. Restart (Επανεκκίνηση) τον υπολογιστή
 2. Με το που γίνει ο υπολογιστής σας λειτουργικός, αρχίστε να πατάτε το κουμπί F8 συνεχόμενα έως ότου σας εμφανιστεί η οθόνη Advanced Boot Options (Προηγμένες Επιλογές Boot).
 3. Επιλέξτε Safe Mode with Networking (Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση) και πατήστε Enter.
 4. Συνδεθείτε με το ίδιο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε και στην κανονική λειτουργία των Windows
 5. Δεξί click στον IE ή οποιοδήποτε άλλο browser επιθυμείτε κι επιλέξτε Run As (Εκτέλεση Ως) ή Run As administrator (Εκτέλεση ως Διαχειριστής). Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης Διαχειριστή (εάν χρειασθεί).
 6. Εισάγετε το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κατεβάστε το πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Εγκαταστήστε το και αφήστε το να αναλάβει αυτόματα τον εντοπισμό κι αφαίρεση οποιουδήποτε κακόβουλου προγράμματος ή αρχείου κατάφερε να διεισδύσει κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Εάν έχετε κι άλλον λογαριασμό (επισκέπτη, guest) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, τότε μπορείτε μέσω αυτού να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος. Απλά, συνδεθείτε σε αυτό τον λογαριασμό και κατεβάστε το Reimage . Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό επισκέπτη (guest account) ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα:

 1. Click Start (Έναρξη) -> Settings (Ρυθμίσεις) -> Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) κι επιλέξτε User Accounts (Λογαριασμοί Χρηστών).
 2. Με το που εμφανιστεί νέο παράθυρο, click Guest -> Turn On Guest Account (Ενεργοποίηση Λογαριασμού Επισκέπτη).
 3. Περιμένετε μέχρι ο υπολογιστής σας να κάνει reboot κι εμφανιστεί η οθόνη Windows log on
 4. Επιλέξτε Guest account (Λογαριασμός Επισκέπτη) και κατεβάστε το προτεινόμενο anti-spyware.

4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε άλλον υπολογιστή που δεν έχει μολυνθεί από τον ιό και κατεβάστε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner .
 2. Αφού ολοκληρώσετε, μεταφέρετε το anti-malware σε CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Παράλληλα, απαλλαγείτε από τις κακόβουλες διεργασίες που μολύνουν το σύστημα του υπολογιστή σας. Για να μάθετε αναλυτικότερα πως μπορείτε να τα καταφέρετε, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο.
 4. Συνδέστε τη μονάδα αποθήκευσης όπου μεταφέρατε το anti-spyware program στον μολυσμένο υπολογιστή, εγκαταστήστε και τρέξτε το.

5. ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ AVbytes Win 8 Antivirus 2015 ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ:

 1. Αφήστε το AVbytes Win 8 Antivirus 2015 να λειτουργήσει και να τελειώσει με το ψευδές/παραπλανητικό σκανάρισμα του συστήματος.
 2. Click Allow unprotected και κλείστε το προειδοποιητικό μήνυμα.
 3. Ανοίξτε τον File Explorer (click Start (Έναρξη) -> Documents (Έγγραφα)) και εισάγετε %AppData% στη γραμμή τοποθεσίας (location bar). Click enter.
 4. Μετα-ονομάστε το guard-agas ή άλλη παρόμοια καταχώρηση.
 5. Reboot τον υπολογιστή και εισάγετε αυτό το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων : http://ioys.gr/download/hunter.exe
 6. Κατεβάστε το SpyHunter και αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει όλα τα κακόβουλα αρχεία που σχετίζονται με τον ιό AVbytes Win 8 Antivirus 2015.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-antivirus-2015.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες