Βαθμός σοβαρότητας:  
  (97/100)

AVbytes Win 7 Protection 2015. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVbytes Win 7 Protection 2015?

Το AVbytes Win 7 Protection 2015 είναι μια ιδιαιτέρως επικίνδυνη εφαρμογή την οποία σαφώς και θα πρέπει να αποφύγετε. Ασχέτως πόσο ακίνδυνη ή αξιόπιστη μπορεί να δείχνει εκ πρώτης όψεως, ο σκοπός της είναι ξεκάθαρος – να σας πείσει μέσω παραπλάνησης και τεχνικών εκφοβισμού να προβείτε σε αγορά της πλήρους της έκδοσης.

Για να το καταφέρει αυτό, θα σας εμφανίζει εκνευριστικές σαρώσεις συστήματος και εν συνεχεία θα σας εμφανίζει ψευδείς/παραπλανητικές ειδοποιήσεις ασφάλειας που θα προσπαθούν να σας παραπλανήσουν ότι δήθεν το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί από δεκάδες ιούς. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να εμπιστευτείτε το περιεχόμενο των συγκεκριμένων ειδοποιήσεων, γιατί σκοπός τους είναι να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί σοβαρά και ως μοναδική επιλογή είναι η αγορά της πλήρους έκδοσης του κακόβουλου αυτού προγράμματος.

Με άλλα λόγια, οι ειδοποιήσεις ασφάλειας που σχετίζονται με τον ιό AVbytes Win 7 Protection 2015 δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματική εικόνα ασφάλειας του συστήματος του υπολογιστή σας, οπότε μπορείτε να αγνοήσετε το περιεχόμενό τους άφοβα. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι σε όλους τους υπολογιστές που έχει διεισδύσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εμφανίζονται οι ίδιες ακριβώς αναφορές. Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για παραπλανητικά εικονικές σαρώσεις και αναφορές. Ωστόσο, η παρουσία αυτού του προγράμματος στο σύστημα του υπολογιστή σας θα πρέπει να σας προβληματίσει. Σε αυτή την περίπτωση σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα ούτως ή άλλως σε σάρωση συστήματος, χρησιμοποιώντας ωστόσο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Έχοντας αυτού του είδους τα προγράμματα εγκαταστημένα στο σύστημα του υπολογιστή σας μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο, γιατί το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν προσπάθειες περαιτέρω μόλυνσής του και με άλλες κυβερνο-απειλές. Επίσης, κάτι το ιδιαιτέρως ανησυχητικό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι η δυνατότητά του να μπορεί να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τι ακριβώς πληκτρολογείτε. Η δυνατότητα αυτή είναι σαφώς ελκυστική στους απανταχού χάκερς οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα, όπως πχ. κωδικοί πρόσβασης, απόρρητα προσωπικά στοιχεία πιστωτικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών, κλπ.

Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε τον ιό AVbytes Win 7 Protection 2015 από το σύστημα, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικά στον εντοπισμό και στην ολοκληρωτική αφαίρεση αυτού του ψευδούς/παραπλανητικού anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ AVbytes Win 7 Protection 2015 ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το AVbytes Win 7 Protection 2015 ανήκει στην οικόγενεια των ιδιαιτέρως κακόβουλων εφαρμογών, γνωστή ως Braviax. Για να μπορέσετε να αποφύγετε διεισδύσεις από αυτού του είδους τα προγράμματα, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που πλοηγείστε στο διαδίκτυο, πολύ απλά γιατί χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους παραπλάνησης έτσι ώστε να μπορούν να διεισδύουν απαρατήρητα στο μεγαλύτερο δυνατόν αριθμό συστημάτων. Έχουμε διαπιστώσει ότι η πιο διαδεδομένη μέθοδος διάδοσης του συγκεκριμένου ιού είναι μέσω ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων.

Ορισμένες από αυτές τις ειδοποιήσεις προσπαθούν να σας πείσουν ότι κάποια από τα προγράμματα που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας χρειάζονται αναβάθμιση/ενημέρωση, και όλως τυχαίως οι ειδοποιήσεις αυτές προτείνουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες δωρεάν. Άλλες πάλι ειδοποιήσεις, προσπαθούν να σας πείσουν ότι ο υπολογιστής σας έχει ‘εκτεθεί’ σε δεκάδες επιθέσεις επικίνδυνων ιών, και όλως τυχαίως οι ειδοποιήσεις αυτές σας προτείνουν να προβούν σε ‘δωρεάν διαδικτυακή σάρωση’ του υπολογιστή σας.

Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική καθώς με το που κλικάρετε κάποιο από αυτά τα μηνύματα, αυτό που θα διεισδύσει και θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας θα είναι ο ιός AVbytes Win 7 Protection 2015. Επίσης, έχει παρατηρηθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι ο ιός αυτός μπορεί να φανεί στο σύστημα του υπολογιστή σας μετά από λήψη εκ μέρους σας κάποιας μολυσμένης επισύναψης από ύποπτο email. Για αυτό και σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να ανοίγετε emails τα οποία είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά ή ο αποστολέας τους είναι άγνωστος ή σας φαίνεται ύποπτος, όπως πχ. κάποιο email να αναφέρεται σε ξαφνικές ‘κληρονομιές’, λεφτά από το πουθενά, κλπ. Φυσικά, αν κάνετε το λάθος και κλικάρετε στους συνδέσμους ή τις επισυνάψεις που μπορεί να βρίσκονται σε ένα τέτοιο ύποπτο mail, τότε είναι πολύ πιθανόν να διεισδύσει στον υπολογιστή σας ο ιός AVbytes Win 7 Protection 2015.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί, αρχίζει άμεσα να τροποποιεί σημαντικές παραμέτρους στις λειτουργίες και ρυθμίσεις του συστήματος-στόχου. Κατόπιν, αρχίζει να εμφανίζει προειδοποιητικά μηνύματα, όπως τα παρακάτω:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να κλικάρετε αυτού του είδους τα μηνύματα, πολύ απλά γιατί είναι ψευδή/παραπλανητικά! Για να απαλλαγείτε από τις συνεχείς κι εκνευριστικές εμφανίσεις τους, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ AVbytes Win 7 Protection 2015?

Εάν πιστεύετε ότι ο ιός AVbytes Win 7 Protection 2015 κρύβεται ήδη στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε σε σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά το συγκεκριμένο ιό.

Αρκεί απλά να κατεβάσετε ένα αξιόπιστο anti-spyware, να βεβαιωθείτε ότι έχει εγκαταστημένες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, και κατόπιν να προβείτε σε σάρωση συστήματος. Εάν χρειάζεσθε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να τα καταφέρετε, τότε μπορείτε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο. Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γρήγορα, και με ασφαλή τρόπο το AVbytes Win 7 Protection 2015, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner , πολύ απλά γιατί μπορούν με ιδιαίτερη ευκολία να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το AVbytes Win 7 Protection 2015 μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει προσπάθειες εγκατάστασης ή ενεργοποίησης αξιόπιστων προγραμμάτων ασφάλειας, όπως πχ SpyHunter και StopZilla. Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να τρέξετε κανένα από αυτά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΙΟΥ :

 1. Click Start (Έναρξη) -> All Programs (Όλα τα Προγράμματα) -> Accessories (Βοηθήματα) -> System Tools (Εργαλεία Συστήματος) -> System Restore (Επαναφορά Συστήματος).
 2. Επιλέξτε Restore my computer to an earlier time (Επαναφορά υπολογιστή μου σε προηγούμενο χρόνο) και click Next (Επόμενο).
 3. Επιλέξτε την ημερομηνία και το σημείο επαναφοράς που επιθυμείτε και click Next (Επόμενο).
 4. Περιμένετε έως ότου ο υπολογιστής κάνει reboot και click OK στο παράθυρο Restoration Complete (Ολοκλήρωση Επαναφοράς).
 5. Τώρα, κατεβάστε το Reimage και προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχει εγκαταστημένες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

2. REBOOTING ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΩΣΗ:

 1. Restart (Επανεκκίνηση) τον υπολογιστή
 2. Με το που γίνει λειτουργικός ο υπολογιστής σας, αρχίστε να πατάτε το κουμπί F8 συνεχόμενα έως ότου σας εμφανιστεί η οθόνη Advanced Boot Options (Προηγμένες Επιλογές Boot).
 3. Επιλέξτε Safe Mode with Networking (Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση), κατόπιν πατήστε Enter.
 4. Συνδεθείτε με το ίδιο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε και στην κανονική λειτουργία των Windows
 5. Δεξί click στον IE ή οποιοδήποτε άλλο browser επιθυμείτε κι επιλέξτε Run As (Εκτέλεση Ως)ή Run As administrator (Εκτέλεση ως Διαχειριστής). Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης Διαχειριστή (εάν χρειασθεί).
 6. Εισάγετε το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων : http://ioys.gr/download/hunter.exe και κατεβάστε το πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Εγκαταστήστε και τρέξτε το για να αφαιρέσετε όλα τα κακόβουλα αρχεία και προγράμματα που μπορεί να μόλυναν το σύστημα του υπολογιστή σας.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Εάν έχετε κι άλλο λογαριασμό (επισκέπτη, guest), τότε μπορείτε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος μέσω αυτού του λογαριασμού. Αρκεί απλά να συνδεθείτε σε αυτόν και να κατεβάσετε το Reimage. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό επισκέπτη (guest account) ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα:

 1. Click Start (Έναρξη) -> Settings (Ρυθμίσεις) -> Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) κι επιλέξτε User Accounts (Λογαριασμοί Χρηστών).
 2. Με το που θα εμφανιστεί νέο παράθυρο, click Guest -> Turn On Guest Account (Ενεργοποίηση Λογαριασμού Επισκέπτη).
 3. Περιμένετε να κάνει ο υπολογιστής reboot και να σας εμφανιστεί η οθόνη Windows log on
 4. Επιλέξτε Guest account (Λογαριασμός Επισκέπτη) για να κατεβάσετε το προτεινόμενο anti-spyware.

4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε άλλον υπολογιστή που να μην έχει προσβληθεί από το συγκεκριμένο ιό και κατεβάστε κάποιο από αυτά τα δυο εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage ή Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner .
 2. Αφού ολοκληρώσετε, μεταφέρετε το anti-malware σε CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Παράλληλα, απαλλαγείτε από όλες τις κακόβουλες διεργασίες που μολύνουν τον υπολογιστή σας. Για αναλυτικότερες οδηγίες, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο.
 4. Συνδέστε τη μονάδα αποθήκευσης που χρησιμοποιήσατε για να μεταφέρετε το anti-spyware program. Εγκαταστήστε και τρέξτε το.

5. ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ AVbytes Win 7 Protection 2015 ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ:

 1. Αφήστε το AVbytes Win 7 Protection 2015 να λειτουργήσει και να ολοκληρώσει τη ψευδή/παραπλανητική σάρωσή του.
 2. Click Allow unprotected και κλείστε το προειδοποιητικό μήνυμα.
 3. Ανοίξτε τον File Explorer (click Start (Έναρξη) -> Documents (Έγγραφα)) και εισάγετε %AppData% στη γραμμή τοποθεσίας. Click enter.
 4. Μετα-ονομάστε το guard-agas ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια καταχώρηση.
 5. Reboot τον υπολογιστή και εισάγετε το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων : http://ioys.gr/download/hunter.exe
 6. Κατεβάστε το SpyHunter και αφαιρέστε όλα τα κακόβουλα αρχεία που σχετίζονται με το AVbytes Win 7 Protection 2015.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-protection-2015.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες