Τι είναι av.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Alice Woods - -
av.exe

Το av.exe είναι μια κακόβουλη διαδικασία, η οποία ανήκει σε μια μεγάλη οικογένεια ιών που είναι όλοι κλώνοι μεταξύτους.

Τα προγράμματα αυτά είναι XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 και πολλά άλλα τα οποία μοιράζονται πανομοιότυπα GUIs και απώτερο σκοπό έχουν τον κερδοσκοπισμό των δημιουργών τους εις βάρος ανυποψίαστων χρηστών. Το av.exe πρέπει να σημειωθεί ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάδοσή τους, γιατί ουσιαστικά τα βοηθάει να ενεργοποιήσουν συγκεκριμένα αρχεία που χρειάζονται για την πλήρη εγκατάστασή τους σε ένα σύστημα. Επίσης, έχει αναφερθεί ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη τάση να αλλάζει την Αρχική Σελίδα και να μπλοκάρει την ομαλή λειτουργία λειτουργικών ασφαλείας σε όποιον υπολογιστή εν τέλει εγκατασταθεί.

Εάν διαπιστώσετε την παρουσία του av.exe στον υπολογιστή σας θα πρέπει να το αφαιρέσετε άμεσα καθότι η ασφάλεια και η ομαλή λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας βρίσκονται σε κίνδυνο.

Συνήθως, το av.exe έχει τη τάση να εγκαθίσταται σε φάκελο τύπου %AppData% με συνηθισμένη τοποθεσία στο σύστημα C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data.

Ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς στον φάκελο αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και απολύτως νόμιμα και χρήσιμα για την ομαλή λειτουργία του συστήματος αρχεία και εφαρμογές. Οπότε καλό είναι πάντα να διπλο-τσεκάρετε πριν διαγράψετε το οτιδήποτε, και αν δεν είστε σίγουροι για ορισμένα αρχεία ή εφαρμογές να απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να δημιουργήσετε ανωμαλίες στην λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση