Τι είναι autoexec.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Olivia Morelli - -

Το autoexec.exe είναι ένα επικίνδυνο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ενημερώνει πως ο υπολογιστής έχει προσβληθεί από κάποιο δούρειο ίππο, worm ή spyware. Από τη στιγμή που εγκαθίσταται στο σύστημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη και άλλων πρόσθετων από τέτοιους ιούς. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως το autoexec.exe, παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη διακίνηση κακόβουλων αρχείων στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν πως αυτό το αρχείο, μπορεί να επίσης να σχετίζεται με την εκτέλεση συγκεκριμένων τμημάτων τέτοιων κακόβουλων αρχείων, την αφαίρεση του και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Αν έχετε παρατηρήσει το αρχείο autoexec.exe στη Διαχείριση Εργασιών, δεν πρέπει να το αφήσετε να συνεχίσει να εκτελείται, διότι δείχνει πως ο υπολογιστής σας είναι μολυσμένος! Σε αυτή τη περίπτωση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro και να αφαιρέσετε αυτό το αρχείο και όλα σχετικά με αυτό αντικείμενα. Αν συναντήσετε δυσκολίες κατά την απομάκρυνση αυτού του αρχείου, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα anti-spyware.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με autoexec.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση