Τι είναι autoexec.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Olivia Morelli - -

Το autoexec.exe είναι ένα επικίνδυνο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ενημερώνει πως ο υπολογιστής έχει προσβληθεί από κάποιο δούρειο ίππο, worm ή spyware. Από τη στιγμή που εγκαθίσταται στο σύστημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη και άλλων πρόσθετων από τέτοιους ιούς. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως το autoexec.exe, παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη διακίνηση κακόβουλων αρχείων στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν πως αυτό το αρχείο, μπορεί να επίσης να σχετίζεται με την εκτέλεση συγκεκριμένων τμημάτων τέτοιων κακόβουλων αρχείων, την αφαίρεση του και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Αν έχετε παρατηρήσει το αρχείο autoexec.exe στη Διαχείριση Εργασιών, δεν πρέπει να το αφήσετε να συνεχίσει να εκτελείται, διότι δείχνει πως ο υπολογιστής σας είναι μολυσμένος! Σε αυτή τη περίπτωση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro και να αφαιρέσετε αυτό το αρχείο και όλα σχετικά με αυτό αντικείμενα. Αν συναντήσετε δυσκολίες κατά την απομάκρυνση αυτού του αρχείου, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα anti-spyware.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση