Τι είναι autoexec.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Olivia Morelli - -

Το autoexec.exe είναι ένα επικίνδυνο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ενημερώνει πως ο υπολογιστής έχει προσβληθεί από κάποιο δούρειο ίππο, worm ή spyware. Από τη στιγμή που εγκαθίσταται στο σύστημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη και άλλων πρόσθετων από τέτοιους ιούς. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως το autoexec.exe, παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη διακίνηση κακόβουλων αρχείων στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν πως αυτό το αρχείο, μπορεί να επίσης να σχετίζεται με την εκτέλεση συγκεκριμένων τμημάτων τέτοιων κακόβουλων αρχείων, την αφαίρεση του και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Αν έχετε παρατηρήσει το αρχείο autoexec.exe στη Διαχείριση Εργασιών, δεν πρέπει να το αφήσετε να συνεχίσει να εκτελείται, διότι δείχνει πως ο υπολογιστής σας είναι μολυσμένος! Σε αυτή τη περίπτωση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro και να αφαιρέσετε αυτό το αρχείο και όλα σχετικά με αυτό αντικείμενα. Αν συναντήσετε δυσκολίες κατά την απομάκρυνση αυτού του αρχείου, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα anti-spyware.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
επικίνδυνο αρχείο
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση