Βαθμός σοβαρότητας:  
  (96/100)

Attentive Antivirus. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Η Attentive Antivirus είναι ένα παρίες anti-spyware, το οποίο ανήκει σε μια παλιά ομάδα ιών, η οποία είναι γνωστή ως WinWebSec. Από τη στιγμή που προσβάλλει τον υπολογιστήσας, ξεκινά την υποβολή εκθέσεων σχετικά με ιούς που εφευρέθηκαν. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει να τρομάξει τα θύματά του και να τα ωθήσει να αγοράσουν πλήρη έκδοση. Να είστε βέβαιος ότι μια τέτοια έκδοση δεν υπάρχει και αν σαν λέγαν από το πρόγραμμα αυτό ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί και ότι θα πρέπει να πάρει την έκδοση «άδειας» του Attentive Antivirus για να τνο διορθώσετε, θα πρέπει να αγνοήσετε αυτή την προσφορά, διότι θα χάσετε τα χρήματά σας. Συνήθως, αυτό το anti-spyware μπαίνει στο εσωτερικό του συστήματος σας χωρίς καμία να ρώτησει την άδεια. Θα μολύνει υπολογιστές μέσω τρύπες ασφαλείας που εμφανίζονται όταν οι χρήστες ξεχνάμε την ενημέρωση του anti-virus και του anti-spyware ή απλά δεν τα έχουν. Παρακαλώ, μείνετε μακριά από την Attentive Antivirus. Εάν έχετε ήδη προχωρήσει στην αγορά του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας και να αμφισβητήσει τις χρεώσεις. Τέλος, αφαιρέστε το Attentive Antivirus χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ATTENTIVE ANTIVIRUS;

Ο Attentive Antivirus εφαρμόζει τις ίδιες μεθόδους διανομής με τους προκατόχους του. Τυπικά, στηρίζεται σε δούρειους ίππους ( trojan horses), που κρύβει στο εσωτερικό τους παράνομες ιστοσελίδες και spam. Επιπλέον, θα πρέπει να μείνετε μακριά από e-mails που προέρχονται από άγνωστες πηγές για να κρατήσει τον υπολογιστή σας προστατευμένο. Από τη στιγμή που μπαίνει στο εσωτερικό του συστήματός σας, αυτό το πρόγραμμα Trojan κατεβάζει μολυσμένα αρχεία και τα τροποποιεί, προκειμένου να κάνουν αυτό το malware ενεργό το συντομότερο στην επόμενη επανεκκίνηση του Η/Υ. Από τη στιγμή που ενεργοποιείται, αρχίζει να εμφανίζει συνεχείς pop-up διαφημίσεις και ανακοινώσεις που ισχυρίζονται:

Attentive Antivirus Firewall Alert
Attentive Antivirus has blocked a program from accessing the internet
Internet Explorer is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
Infected file detectedLocation: File SystemSuspicious activity detected in the application cmd.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Παρακαλώ, μείνετε μακριά από κάθε ειδοποίηση που ανήκει στον Attentive Antivirus! Αν δείτε αυτές τις προειδοποιήσεις, να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματός σας με την ενημερωμένο το anti-spyware και να καταργήσετε αυτό το επικίνδυνο πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ Attentive Antivirus;

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τον Antivirus Attentive, να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματός σας με το Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ή το Reimage και αφαιρέστε τα μολυσμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας.

Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τα προγράμματα αυτά, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία με τη δικτύωση. Κάντε μία επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και, μόλις αρχίσει με την εκκίνηση, αρχίστε να πιέζετε το πλήκτρο F8 επανειλημμένα.

  2. Κάντε Loggin, σαν ο ίδιος ο χρήστης, όπως σαν να ήταν σε κανονική λειτουργία των Windows

  3. Τώρα κάντε κλικ τον IE ή κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε «Εκτέλεση ως» ή «Εκτέλεση ως διαχειριστής», πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή του λογαριασμού σας (αν χρειάζεται).

Εισάγετε το σύνδεσμο αυτό στη γραμμή διευθύνσεων σας : http://ioys.gr/download/hunter.exe και κατεβάσετε ένα πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας σας. Ξεκινήστε το για να εξαλύψει το κακόβουλο λογισμικό του Internet Security 2013 και να καταργήσετε τα αρχεία του.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Attentive Antivirus, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Attentive Antivirus. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Στιγμιότυπο του Attentive Antivirus
Στιγμιότυπο του Attentive Antivirus

Attentive Antivirus χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
[random].exe

Διαγράψτε αρχεία:
[random].exe

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες