Βαθμός σοβαρότητας:  
  (46/100)

ATT email. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το ATT email είναι ένα παραπλανητικό μήνυμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από απατεώνες του κυβερνοχώρου. Αυτή τη στιγμή μεταδίδεται με γοργούς ρυθμούς, οπότε αν δείτε μήνυμα με αυτά τα χαρακτηριστικά αγνοείστε το. Με την πρώτη ματιά, το ATT email μπορεί να ξεγελάσει ανθρώπους που χρησιμοποιούν εταιρικές υπηρεσίες, άλλωστε γι’ αυτό έχει σχεδιαστεί. Ωστόσο, υπάρχουνε εκατοντάδες περιπτώσεις χρηστών που δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα περί τίνος πρόκειται σχετικά με το AT&T. Συνήθως, οι χρήστες την πατάνει γιατί έχουν περιέργεια να δούν τι περιέχει το μήνυμα που συνήθως φέρει τον τίτλο ‘Your AT&T wireless bill is ready to view’ ( Ο ΑΤ&Τ ασύρματος λογαριασμός σας είναι έτοιμος προς ανάγνωση’. Επίσης, το μήνυμα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΤ&Τ και παρέχει μάλιστα και σύνδεσμο που φαινομενικά κατευθύνει σε λογαριασμό myAT&T.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι, σε περίπτωση που πατήσετε αυτό τον σύνδεσμο, το πιο πιθανό είναι να μολύνετε τον υπολογιστή σας με malware. Για αυτό τον λόγο πρέπει ΠΑΝΤΑ να αγνοείτε όλα τα AT&T emails τα οποία προέρχονται από άγνωστες διευθύνσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τη συγκεκριμένη εταιρία. Εάν εν τέλει ξεγελαστήκατε και πατήσατε τον σύνδεσμο, τότε πρέπει άμεσα να κάνετε γενικό σκανάρισμα του υπολογιστή σας με ένα έγκυρο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware.

Πώς μπορεί το παραπλανητικού τύπου AT&T email να φτάσει σε μένα?

Το παραπλανητικό AT&T email διαδίδεται όπως κάθε κακόβουλο email. Ο πιο πιθανός λόγος είναι εάν επισκεφτήκατε κάποιο αγνώστου ποιότητας και εγκυρότητας ιστότοπο, που είναι συνήθες να χρησιμοποιείται, ώστε να συλλέγει emails χρηστών. Συνήθως, τέτοιου είδους ιστότοποι προσφέρουν δωρεάν εγγραφή για να κερδίζετε διάφορα βραβεία, όπως ipads, iphones και άλλα παρόμοια. Ωστόσο, οι χάκερς μπορεί να ξεκινήσουν να στέλνουν αυτό το παραπλανητικό AT&T email σε τυχαίους χρήστες, οπότε πρέπει να έχετε στο νου σας και αυτό το ενδεχόμενο.

Εάν λάβετε κάποιο μήνυμα το οποίο σε γενικές γραμμές να γράφει τα παρακάτω, τότε πρέπει να το αγνοήσετε :

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

============================================

Αγαπητέ Πελάτη,

Ο μηνιαίος λογαριασμός ασύρματης τηλεφωνίας σας είναι διαθέσιμος τώρα και online.

Συνολικό Οφειλούμενο Ποσόν…

Συνδεθείτε στo myAT&T για να δείτε τον λογαριασμό σας και να συνεχίσετε με την εξόφλησή του.

Ή εγγραφείτε για να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας online. Πληκτρολογώντας *PAY(*729) από το ασύρματο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπό σας ή να προχωρήσετε σε εξόφληση – είναι δωρεάν

Τι πρέπει να κάνω εάν εν τέλει ξεγελάστηκα από το παραπλανητικό AT&T email?

Εάν την πατήσατε και ξεγελαστήκατε ότι λάβατε ένα αυθεντικό email από την ΑΤ&Τ και κλικάρατε στον σύνδεσμο, σας συνιστούμε να προχωρήσετε σε γενικό σκανάρισμα του συστήματος του υπολογιστή σας. Καλό θα ήταν να το κάνετε με κάποιο έγκυρο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware, και σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο προγράμματα : Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Επίσης σας συνιστούμε να διαγράψετε άμεσα αυτό το μήνυμα από τα εισερχόμενα emails σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-att-email.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες