Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Apps4u.pw ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Apps4u.pw?

Το Apps4u.pw είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση διαφόρων αναδυόμενων διαφημίσεων οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι εκνευριστικές ή επικίνδυνες. Αυτά τα αναδυόμενα μηνύματα μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις σε μια ιδιαιτέρως δυσάρεστη εμπειρία και θα προσπαθούν συνεχώς να σας ανακατευθύνουν σε ύποπτους ιστότοπους ή να σας παραπλανούν ώστε να σας πείσουν να κατεβάσετε διαφόρων είδων προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Εάν σας εμφανίζονται για αρκετό καιρό, δεν θα πρέπει να πιστέψετε ούτε στιγμή ότι εμφανίζονται λόγω των ιστότοπων που επισκέπτεστε. Οι εμφανίσεις τους είναι αποτέλεσμα μια επέκτασης που υποστηρίζεται από / προωθεί διαφημίσεις τρίτων, η οποία επέκταση εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή σας χωρίς να το γνωρίζετε. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αυτό συμβαίνει μέσω της λήψης εκ μέρους σας κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής, από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Οι εφαρμογές αυτές τις περισσότερες φορές εμπεριέχουν ύποπτα browser πρόσθετα, plugins κι επεκτάσεις για κερδοσκοπικούς φυσικά λόγους.

Με το που καταφέρει κάποιο από αυτά τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, μπορεί όχι μόνο να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers σας (browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome, αλλά κατόπιν δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι έχουν τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Οι πληροφορίες που συνήθως συλλέγονται σχετίζονται με ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε συχνότερα, πόση ώρα περνάτε σε αυτές, τι πληροφορίες αναζητάτε σε αυτές, κτλ.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το Apps4u.pw μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διαδικτυακή διάδοση προγραμμάτων τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), όπως πχ. WebCake, Conduit και Yantoo. Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις κρυφές και σίγουρα ανεπιθύμητες διεισδύσεις, τότε σαφώς και θα πρέπει να αποφύγετε να κλικάρετε τις συγκεκριμένες διαφημίσεις, οι οποίες συνήθως σας προσφέρουν δήθεν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις για Java, Flash Player κι άλλα παρόμοια προγράμματα. Και το λέμε αυτό, γιατί κλικάροντας σε κάποια από αυτές, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα κάποιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα, σαν αυτά που σας αναφέραμε πιο πάνω. Αν πιστεύετε ότι κάποιο από τα προγράμματά σας χρειάζεται ενημέρωση ή αναβάθμιση, τότε σαφώς και είναι προτιμότερο να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του και να το τσεκάρετε εκεί.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Apps4u.pw ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το apps4u.pw συνήθως αρχίζουν να εμφανίζονται στην οθόνη σας, αφού πρώτα έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή η οποία συμμετέχει στη διάδοση αυτού του είδους adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις ύποπτες και σίγουρα ανεπιθύμητες και κρυφές διεισδύσεις PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει προσεκτικά ποιες εφαρμογές εν τέλει κατεβάζετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε. Με αυτό το τρόπο θα μπορείτε να ξετικάρετε όλα εκείνα τα κουτάκια που έχουν τικαριστεί αυτόματα κι αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε, οι λεγόμενες ‘προτεινόμενες λήψεις’.

Σε περίπτωση που άρχισαν να εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας οι εκνευριστικές διαφημίσεις που σχετίζονται με το Apps4u.pw , τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνετε το λάθος να κλικάρετε σε κάποια από αυτές πιστεύοντας ότι με αυτό το τρόπο θα λάβετε ενημερώσεις/αναβαθμίσεις για Java, Flash Player κι άλλα παρόμοια προγράμματα που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας. Κύριος σκοπός των διαφημίσεων αυτών είναι να σας ξεγελάσουν και να προσπαθήσουν να σας πείσουν να τις κλικάρετε, ώστε ουσιαστικά να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το Apps4u.pw συνήθως είναι προς ύποπτους ιστότοπους όπου το πιο πιθανόν είναι κι εκεί να υπάρξουν προσπάθειες παραπλάνησης, ώστε να πειστείτε να κατεβάσετε κι άλλα ύποπτα δωρεάν προγράμματα.

Για να απαλλαγείτε λοιπόν από τις εμφανίσεις αυτών των εκνευριστικών κι εν δυνάμει επικίνδυνων αναδυόμενων διαφημίσεων, ανακατευθύνσεων, και σημαντικών επιβραδύνσεων, τότε σας συμβουλεύουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα εντοπίσει κι εν τέλει θα αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Apps4u.pw ?

Εάν η οθόνη του υπολογιστή σας ‘βομβαρδίζεται’ συνεχώς με διαφόρων ειδών αναδυόμενες διαφημίσεις οι οποίες σας προσφέρουν δήθεν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις προγραμμάτων που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας, υπόσχονται να σας εξοικονομήσουν χρήματα ή να βελτιστοποιήσουν τις αποδόσεις και ταχύτητες του συστήματος του υπολογιστή σας, τότε αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας έχει ήδη μολυνθεί.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι χρήστες αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν ένα σωρό δυσάρεστες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δράση αυτού του είδους ανεπιθύμητων προγραμμάτων, απλά και μόνο επειδή δεν έδωσαν την απαραίτητη προσοχή όταν κατέβαζαν κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή. Εάν λοιπόν κι εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και αφαιρέστε τον ιό Apps4u.pw , καθώς κι όλα τα προγράμματα κι αρχεία που σχετίζονται με αυτό.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Apps4u.pw ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του Apps4u.pw ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Apps4u.pw pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Apps4u.pw pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Apps4u.pw pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Apps4u.pw pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Apps4u.pw pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Apps4u.pw pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Apps4u.pw pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Apps4u.pw pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Apps4u.pw pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Apps4u.pw pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Apps4u.pw pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Apps4u.pw pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Apps4u.pw pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Apps4u.pw pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Apps4u.pw pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Apps4u.pw pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Apps4u.pw pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Apps4u.pw pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Apps4u.pw pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Apps4u.pw pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-apps4u-pw-pop-up-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες