Βαθμός σοβαρότητας:  
  (99/100)

Αστυνομία Κύπρου computer locked virus. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Προγράμματα Υποκλοπών

Ο ιός Αστυνομία Κύπρου computer locked είναι μία επικύνδηνη εφαρμοφή, η οποία εφευρέθηκε για να (συνοδεύει) χρήματα από ανυποψήαστους χρήστες Η/Υ. Για να το πετύχουν αυτό, πρώτα μποκάρουν το σύστημα και μετά προβάλουν μία τεράστια ειδοποίηση η οποία αναφέρει ότι έχετε παραβιάσει διάφορους νόμους στους αναφέρετε. Εκτός αυτού μπορεί να εμφαωίσει την IP διέυθυνσή σας και την τοποθεσία σας, όπως το ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Virus ιός και πολλά άλλα ransomwares προερχόμενα από ομάδες απειλών Ukash.Μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για τον ιό από τη στιγμή που θα δείτε ένα μήνυμα από την Αστυνομία της Κύπρου που σας κατηγορεί για τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας της, διανομή malware και παρόμοιες παράνομες δραστηριότητες. Αφού το κάνει αυτό, ο ιός Αστυνομία Κύπρου, προσφέρει στον κλειδωμένο υπολογιστή σας καταβολή προστίμου ύψους 100 ευρώ για την αποδέσμευση του συστήματος . Στην πραγματικότητα, η καταβολή αυτού προστήμου είναι το ίδιο σα να δίνετε τα χρήματά σας σε απατεώνες, οπότε δεν πρέπει ποτέ να το κάνουμε αυτό. Όπως μπορείτε να δείτε από το όνομά του, αυτός ο ιός προσβάλλει εκείνους τους χρήστες Υ/Η που ζουν στην Κύπρο. Εάν ζείτε κάπου στην περιοχή αυτή, θα πρέπει να μείνετε μακριά από τον ιό Αστυνομία Κύπρου computer locked πριν κλειδώσει τον υπολογιστή σας . Αν μολυνθεί, αφαιρέστε αυτό το ransomware ιό χωρίς καμία καθυστέρηση!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ Αστυνομία Κύπρου computer locked ;

Ο ιός Αστυνομία Κύπρου computer locked προέρχετε από μία τεράστια οικογέννια ιών ransomwares, που ονομάζονται Ukash. Όλες αυτές οι απειλές από την ομάδα αυτή βασίζονται στον ίδιο τρόπο διανομής, η οποία βασίζεται στις freeware, shareware, spam, πλαστές ενημερώσεις και παρόμοια μέσα διανομής. Φυσικά, θα επιτεθεί στο σύστημα χωρίς να ζητήσει καμία άδεια και επιπλέον να το αποκλείσει , ώστε να αρχίσει να δείχνει τον ψεύτικο συναγερμό.Ως αποτέλεσμα, ο ιός Αστυνομία Κύπρου computer locked εμφανίζει στον κλειδωμένο υπολογιστή σας στην επιφάνεια εργασίας του ένα ψεύτικο συναγερμό και απενεργοποιεί όλα τα προγράμματα και τα αρχεία που μπορούν να βρεθούν σε αυτόν. Η κοινοποίηση αυτή χρησιμοποιεί τοπική γλώσσα Κύπρου και οι αξιώσεις:

Αστυνομία Κύπρου
ΠΡΟΣΟΧ»Η! Ο υπολογιστής σας έχει μπλοκgριστει. Ο υπολογιστής σας έχει μπλοκάρει εξαιτίας τουλάχιστον ενός από τους λόγους που αναφέρονται παρακάτω. ‘Εχετε παρσΒιάαει των κώδικα του ,Νόμου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων Βίντεο, μουσική, λογισμικό) και παράνομη χρήση ή πνευματικά δικαιώματα διανομής περιεχομένου, παρσΒιάζονεσς τον άρθρο 128 του Ποινικού Κώδικα της Κύπρος. Το όρθρο 128 του Ποινικού Κώδικα προΒλέπει πρόστιμο από 200 έως 500 ελάχιστες αμοιΒές ή φυλάκιση από 2 έως 8 χρόνια. ‘Εχετε προΒάλει ή διαμένετε στης ιστοσελίδες με απαγορευμένα πορνογραφικά περιεχόμενα )παιδοφιλία / και ζωοφιλία κλπ) Έτσι παραβιάσατε το όρθρο 202 του Ποινικού Κώδικα της Κύπρος. Το άρθρο 202 του Ποινικού Κώδικα προΒλέπει την φυλάκιση από 4 έως 12 χρόνια.
(…)
Τα πρόστιμο μπορεί να καταβληθεί μόνο μέσα σε 72 ώρες μετά από την παράΒααη. Μόλις περάσουν 72 ώρες, η δυνατότητα πληρωμής προστίμου λήγει, και μια ποινική υπόθεση κινείται εναντίον σας αυτόματα μέσα στις επόμενες 72 ώρες! Το ποσό ταυ προστίμου είναι €100. Μπορείτε να πληρώσετε ένα πρόστιμο Pay5afeCard ή Ukash.
Οταν Θα πληρώσετε το πρόστιμο, ο υπολογιστής σας Θα ξεμπλοκάρει σε 1 έως 72 ώρες μετά από την καταΒολή των χρήματα στο Κρατικό λογαριασμό.

Παρακαλώ, αγνοήστε αυτό την ψεύτικη ειδοποίηση επειδή δεν έχει τίποτα να κάνει με την τοπική αστυνομία ή άλλο κυβερνητικό οργανισμό. Αν πληρώσετε το πρόστιμο των 100 ευρώ, θα υποστηρίξετε μόνο απατεώνες και να τους ενθαρρύνειτε να εφεύρουν πιο επικίνδυνους ιούς στο μέλλον. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να αφαιρέσετε τον ιό Αστυνομία Κύπρου computer locked από τον κλειδωμένο υπολογιστή ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ Αστυνομία Κύπρου computer locked virus ;

Για να αφαιρέσετε τον ιό Αστυνομία Κύπρου computer locked virus _ από τον υπολογιστή σας, θα πρέπει να απεμπλακεί πρώτα. Γι ‘αυτό, επιλέξτε μία από τις παρακάτω μεθόδους:

* Μέθοδος μέσω Flash drive :

1. Πάρτε ένα άλλο και χρησιμοποιήστε τοn για να κατεβάσετε to Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage ή άλλα αξιόπιστα anti-malware προγράμματα.

2.Αναβαθμίστε το πρόγραμμα και βάτλε το σε ένα USB στικ ή σε ένα απλό CD

3. Εν τω μεταξύ, επανεκκίνηση το μολυσμένο Η/Υ σας σε ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών και να αφού βάλτε το USB στικ .

4.Επανεκκινήστε τον υπολογιστή που έχει μολυνθεί με τον Αστυνομία Κύπρου locked virus ιό υπολογιστών για μια ακόμη φορά και να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος.

* Οι χρήστες που έχει μολυνθεί με τους ιούς Ukash επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς σε συστήματα Windows τους. Εάν ένας από αυτούς τους λογαριασμούς έχει δικαιώματα διαχειριστή, θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεκινήσει ένα anti-malware πρόγραμμα.

* Προσπαθήστε να κάνετε το Flash να αρνηθεί να κάνει τη λειτουργία ransomware σταματήστε τη, αν μπορέσετε. Για να απενεργοποιήσετε το Flash, μεταβείτε στην υποστήριξη της Macromedia και επιλέξτε «Άρνηση»: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html.

* Χειροκίνητη αφαίρεση του ιού Αστυνομία Κύπρου computer locked.

  • Επανεκκινήσετε τον μολυσμένο PC σε «ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών» για να απενεργοποιήσετε τον Αστυνομία Κύπρου υπολογιστή locked ιό (αυτό θα πρέπει να συνεργάζεται με όλες τις εκδόσεις αυτής της απειλής)

  • Τρέξτε το Regedit

  • Ψάξτε για WinLogon εγγραφές και να γράψετε όλα τα αρχεία που δεν είναι explorer.exe ή κενά. Αντικαταστήστε τα με explorer.exe.

  • Κάνετε αναζήτηση στο μητρώο για τα αρχεία αυτά που έχετε γράψει και να διαγράψετε τα κλειδιά του μητρώου που συσχετίζονται με τα αρχεία.

  • Επανεκκινήστε και να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματός σας, με ενημερωμένο το Reimage για να αφαιρέσετε υπολοιπόμενα αρχεία του ιού.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Αστυνομία Κύπρου computer locked virus
Στιγμιότυπο του Αστυνομία Κύπρου computer locked virus

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-aotuvonia-kuttpou-computer-locked-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες