Βαθμός σοβαρότητας:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το Andromeda AntiVirus είναι ένα φανταχτερό όνομα για μια νέα αναξιόπιστη και ύποπτη εφαρμογή. Το AndromedaAntiVirus μοιάζει με άλλα ύποπτα, παραπλανητικά και άχρηστα εργαλεία ασφάλειας που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο : ΔΕΝ είναι πρόγραμμα ασφάλειας και ο μοναδικός του σκοπός είναι να μοχλεύσει τους χρήστες-θύματα να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης.

Το AndromedaAntiVirus εμφανίζει διαφόρων ειδών παραπλανητικές ειδοποιήσεις ασφάλειας συστήματος. Για να γίνει ακόμα πιο πειστικό, μιμείται ότι σαρώνει το σύστημα του υπολογιστή. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας τονίσουμε ότι το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπωση στην πραγματική εικόνα της κατάστασης του συστήματος και είναι πλήρως παραπλανητικά για να εκφοβίσουν στον μέγιστο βαθμό τον χρήστη-θύμα να προβεί σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Andromeda AntiVirus και καλά για να απαλλαγεί από τις ‘ορδές’ των ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών που έχουν ‘πλημμυρίσει’ το σύστημα του υπολογιστή. ΜΗΝ κάνετε το λάθος να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση! Το Andromeda AntiVirus μπορεί να καταστρέψει στην κυριολεξία τις αποδόσεις και ταχύτητες ενός συστήματος καθιστώντας το άχρηστο, γιατί πολύ απλά φορτώνει υπερβολικά πολλές αναδυόμενες διαφημίσεις και διακόπτει συνεχώς τις διαδικτυακές πλοηγήσεις για να ενημερώνει τον χρήστη ότι δήθεν ‘εντόπισε’ κι άλλες απειλές συστήματος ζητώντας να καταβληθούν περί τα $50-$80 για να ‘διαγραφούν’ μη-υπάρχουσες απειλές. Και αυτό θα γίνεται ασταμάτητα.

Ορισμένες φορές, το κακόβουλο αυτό πρόγραμμα, εμφανίζεται και ως Andromeda AntiVirus 2009 ή AndromedaAntiVirus 2009. Λίγες μέρες αργότερα από την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, το Andromeda AntiVirus άλλαξε το όνομά του σε AndromedaAV. Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία αν θα σας εμφανιστεί ως AndromedaAntiVirus 2009 ή Andromeda AV. Αυτό που έχει σημασία και θα πρέπει να σας κινητοποιήσει, είναι ότι η εφαρμογή αυτή είναι κακόβουλη και scam.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Andromeda AntiVirus, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Andromeda AntiVirus. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage

Andromeda AntiVirus χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun?�?Antivirus?�? = ?�?%ProgramFiles%AndromedaAntiVirusAntvrs.exe?�?

Καταργήστε DLLs
hinetres.dll
rpthreadVC.dll
thunk.dll
cpifmgr.dll
tmswdat10.dll
hinetres.dll

Διαγράψτε αρχεία:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες