Βαθμός σοβαρότητας:  
  (75/100)

Απομάκρυνση Andromeda AntiVirus

12

Το Andromeda AntiVirus είναι ένα φανταχτερό όνομα για μια νέα αναξιόπιστη και ύποπτη εφαρμογή. Το  AndromedaAntiVirus μοιάζει με άλλα ύποπτα, παραπλανητικά και άχρηστα εργαλεία ασφάλειας που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο : ΔΕΝ είναι πρόγραμμα ασφάλειας και ο μοναδικός του σκοπός είναι να μοχλεύσει τους χρήστες-θύματα να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης.

Το AndromedaAntiVirus εμφανίζει διαφόρων ειδών παραπλανητικές ειδοποιήσεις ασφάλειας συστήματος. Για να γίνει ακόμα πιο πειστικό, μιμείται ότι σαρώνει το σύστημα του υπολογιστή. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας τονίσουμε ότι το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπωση στην πραγματική εικόνα της κατάστασης του συστήματος και είναι πλήρως παραπλανητικά για να εκφοβίσουν στον μέγιστο βαθμό τον χρήστη-θύμα να προβεί σε αγορά της πλήρους έκδοσης του  Andromeda AntiVirus και καλά για να απαλλαγεί από τις ‘ορδές’ των ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών που έχουν ‘πλημμυρίσει’ το σύστημα του υπολογιστή. ΜΗΝ κάνετε το λάθος να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση! Το  Andromeda AntiVirus μπορεί να καταστρέψει στην κυριολεξία τις αποδόσεις και ταχύτητες ενός συστήματος καθιστώντας το άχρηστο, γιατί πολύ απλά φορτώνει υπερβολικά πολλές αναδυόμενες διαφημίσεις και διακόπτει συνεχώς τις διαδικτυακές πλοηγήσεις για να ενημερώνει τον χρήστη ότι δήθεν ‘εντόπισε’ κι άλλες απειλές συστήματος ζητώντας να καταβληθούν περί τα  $50-$80 για να ‘διαγραφούν’ μη-υπάρχουσες απειλές. Και αυτό θα γίνεται ασταμάτητα.

Ορισμένες φορές, το κακόβουλο αυτό πρόγραμμα, εμφανίζεται και ως  Andromeda AntiVirus 2009 ή AndromedaAntiVirus 2009. Λίγες μέρες αργότερα από την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, το  Andromeda AntiVirus άλλαξε το όνομά του σε  AndromedaAV. Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία αν θα σας εμφανιστεί ως  AndromedaAntiVirus 2009 ή Andromeda AV. Αυτό που έχει σημασία και θα πρέπει να σας κινητοποιήσει, είναι ότι η εφαρμογή αυτή είναι κακόβουλη και scam.

Αυτόματη Andromeda AntiVirus αφαίρεση

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Andromeda AntiVirus, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Andromeda AntiVirus Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του Andromeda AntiVirus
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του Andromeda AntiVirus. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Andromeda AntiVirus. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Andromeda AntiVirus (2014-09-22)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του Andromeda AntiVirus (2014-09-22)

Andromeda AntiVirus χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun?�?Antivirus?�? = ?�?%ProgramFiles%AndromedaAntiVirusAntvrs.exe?�?

Καταργήστε DLLs
hinetres.dll
rpthreadVC.dll
thunk.dll
cpifmgr.dll
tmswdat10.dll
hinetres.dll

Διαγράψτε αρχεία:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook