Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων AllStarDeals (Δωρεάν Οδηγίες)

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Σχετικά με AllStarDeals

Το AllStarDeals είναι ακόμα ένα ανεπιθύμητο πρόγραμμα που ανήκει στην κατηγορία των adwares (ανεπιθύμητα λογισμικά που εμφανίζουν εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Αν το έχετε στο σύστημα του υπολογιστή σας, είναι σίγουρο ότι θα καταστρέψει πλήρως τη διαδικτυακή σας εμπειρία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο διαδίκτυο προωθείται ως ένα ‘χρήσιμο εργαλείο διαδικτυακών αγορών’ το οποίο υπόσχεται ότι προσφέρει “το απόλυτο πλεονέκτημα εμφανίσεων σημαντικών διαδικτυακών προσφορών, εκπτώσεων, και γενικότερα ιδιαιτέρως οικονομικών διαδικτυακών προωθήσεων από όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους διαδικτυακών αγορών”. Ωστόσο, η πραγματικότητα σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή διαφέρει αρκετά από τα όμορφα και δελεαστικά προωθητικά λόγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απώτερος σκοπός της είναι οι εμφανίσεις επιχορηγούμενων διαφημίσεων συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate marketing). Επομένως, εάν περιμένετε να επωφεληθείτε από την λειτουργία της, τότε είναι καλύτερα να αναθεωρήσετε.

Τώρα, όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους εξαπλώνεται διαδικτυακά, αυτοί ως επί το πλείστον είναι έμμεσοι. Συγκεκριμένα, η μέθοδος bundling είναι η πλέον επικρατέστερη. Με αυτή την μέθοδο, τα περισσότερα PUPs αυτού του τύπου καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών που κυκλοφορούν καθημερινά κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο.

Εάν καταφέρει να διεισδύσει και στον δικό σας υπολογιστή, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari (βλ. browser hijacking). Έτσι, θα μπορεί ανενόχλητα να εμφανίζει δεκάδες επιχορηγούμενες διαφημίσεις διάφορων μορφών (αναδυόμενες, banners, κειμένου, κλπ.). Οι διαφημίσεις αυτές ξεχωρίζουν από άλλες, καθώς εμπεριέχουν “Ads by AllStarDeals” ή “AllStarDeals Ads.” Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA):

“The Company has no control over these linked sites, each of which has separate terms of use governing their action and separate privacy and data collection practices independent of the Company’s. As such, the Company is not responsible for, nor does it have any control over, the content or the privacy policies or terms of use of those third parties, ”

Από τα παραπάνω, το συμπέρασμα είναι ότι κλικάρετε αυτές τις διαφημίσεις με δικό σας ρίσκο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί έχει διαπιστωθεί ότι οι διαφημίσεις από AllStarDeals εμπεριέχουν ύποπτους επιχορηγούμενους συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites). Επισκεπτόμενοι αυτούς τους ιστότοπους κινδυνεύετε όχι μόνο να κατεβάσετε άθελά σας κι άλλα PUPs, αλλά γενικότερα να εκθέσετε σε κίνδυνο τόσο την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας όσο και την ασφάλεια των ευαίσθητων/απόρρητων προσωπικών σας δεδομένων.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο adware, με το που καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, θα εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies). Με αυτό το τρόπο, θα μπορεί να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους έναντι αδράς αμοιβής γενικής φύσεως πληροφορίες που σχετίζονται με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, ποια κριτήρια εισάγετε για τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις, IP διευθύνσεις, κλπ.

Συνοψίζοντας, η παρουσία του ιού AllStarDeals virus στον υπολογιστή σας σχετίζεται με πολλές αρνητικές και προβληματικές καταστάσεις. Εκτός αυτών, απορροφά και μεγάλο ποσοστό των πόρων του συστήματος. Έτσι, εκτός των άλλων, θα διαπιστώσετε και σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες συστήματος και web browsers. Επομένως, σας συνιστούμε να προβείτε σε άμεση αφαίρεση του ιού AllStarDeals virus στην περίπτωση που διαπιστώσετε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας. Για γρήγορα και εγγυημένα αποτελέσματα ολοκληρωτικής αφαίρεσης του ιού, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο ReimageIntego ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Ads by AllStarDeals

Πώς μπορεί το AllStarDeals να διεισδύσει στον υπολογιστή μου?

Το AllStarDeals διαθέτει τη δικιά του επίσημη ιστοσελίδα από όπου μπορείτε να το κατεβάσετε έαν το επιθυμείτε. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι αξιόπιστη και ότι προωθείται διαδικτυακά με νόμικες και ξεκάθαρες μεθόδους. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οφείλει τη διαδικτυακή του εξάπλωση κυρίως στην μέθοδο bundling, μέσω της οποίας καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών, καθώς κρύβεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών. Με άλλα λόγια, εάν δε δείξετε την απαραίτητη προσοχή και παρατηρητικότητα κάθε φορά που κατεβάζετε εφαρμογές αυτού του είδους, τότε έχετε αυξημένες πιθανότητες να κατέβουν παράλληλα στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών PUPs, όπως πχ. ο ιός AllStarDeals virus, τα οποία κρύβονται στα συνοδευτικά πακέτα λήψης τους.

Επομένως, για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες παράλληλων διεισδύσεων ύποπτων και σαφώς ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων, θα πρέπει πρώτα από όλα να είστε επιλεκτικοί με τις εφαρμογές που κατεβάζετε. Κατόπιν, σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) και Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που κατεβάζετε συνειδητά κάθε φορά. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. ο ιός AllStarDeals, καθώς κι άλλα add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), κι extensions (επεκτάσε

Εν τέλει, εάν ο ιός AllStarDeals virus καταφέρει και διεισδύσει στον υπολογιστή σας, τότε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλές προβληματικές κι εν δυνάμει επικίνδυνες καταστάσεις. Μάλιστα, οι διαφημίσεις από AllStarDeals, ύποπτες ανακατευθύνσεις, σημαντικές επιβραδύνσεις, κλπ. θα γίνουν καθημερινή ρουτίνα σας κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο.

AllStarDeals Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ερώτηση. Θέλω τη βοήθειά σας!!! Νομίζω ότι ο υπολογιστής μου έχει μολυνθεί από τον ιό AllStarDeals. Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να καθαρίσω τον υπολογιστή μου?

Απάντηση. Πρώτα από όλα, καλό είναι να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ανεπιθύμητο add-on που σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι κακόβουλο. Το AllStarDeals έχει τη τάση να καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο που διεισδύει (βλ. browser hijacking). To κάνει κυρίως για εκπλήρωση διαφημιστικών σκοπών βάση των οποίων έχει προγραμματιστεί και δύσκολα θα μπορούσε να ειπωθεί ότι αποτελεί απειλή για την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, σοβαρή τουλάχιστον. Τώρα, εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις, ανακατευθύνσεις, επιβραδύνσεις, κι άλλα προβληματικά ζητήματα που σχετίζονται με την παρουσία του, τότε πρώτα από όλα θα πρέπει να αγνοήσετε πλήρως το περιεχόμενο των διαφημίσεων, και φυσικά να αποφύγετε να τις κλικάρετε. Σας συνιστούμε να προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεση αυτής της ανεπιθύμητης εφαρμογής ακολουθώντας προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης:

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του ReimageIntego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από AllStarDeals
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από AllStarDeals

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων AllStarDeals:

Αφαίρεση AllStarDeals από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το AllStarDeals και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το AllStarDeals ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση AllStarDeals από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το AllStarDeals ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση AllStarDeals από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το AllStarDeals και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του AllStarDeals. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων AllStarDeals από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το AllStarDeals θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση AllStarDeals από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το AllStarDeals και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του AllStarDeals . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση AllStarDeals από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το AllStarDeals και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του AllStarDeals. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση AllStarDeals από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το AllStarDeals ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του AllStarDeals. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-allstardeals.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Ads by AllStarDeals