Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση All Day Savings

12

Το All Day Savings (επίσης γνωστό και ως AllDaySavings) είναι ένα ακόμη ύπουλο πρόγραμμα, το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Στη πραγματικότητα, η βάση δεδομένων μας είναι γεμάτη με εκατοντάδες από τέτοιες παρόμοιες διαφημιστικές επεκτάσεις, που κάνουν λήψη οι χρήστες του διαδικτύου σε καθημερινή βάση. Το All Day Savings προωθείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο αγορών, το οποίο προβάλλει κουπόνια και συγκρίσεις τιμών στα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα ακόμη κόλπο για τη προώθηση του adware All Day Savings. Εκτός αυτού, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σας προκαλέσει διάφορα θέματα ιδιωτικότητας. Είναι γνωστό πως αυτά τα adware χρησιμοποιούν τα cookies για να καταγράφουν και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα σας στο διαδίκτυο. Αυτές οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερης αξίας για τους διαφημιστές και διάφορες τρίτες εταιρίες. Να έχετε κατά νου, πως αυτό το διαφημιστικό πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες ύπουλες μεθόδους για να καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας. Ο μοναδικός σκοπός του είναι να κερδίζει χρήματα από διαφημίσεις και να σας ανακατευθύνει σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.

Πως μπορεί το All Day Savings να καταλάβει τον υπολογιστή μου;

Αν διαβάσετε την ενότητα άδειας χρήσης αυτής της ύπουλης εφαρμογής, θα παρατηρήσετε πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα, συνδέσμους συνεργατών, διαφημίσεις τρίτων και καταγραφή των cookies. Για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από τον ιό All Day Savings, πρέπει να λάβετε κάποια προληπτικά μέτρα. Αρχικά, πριν εγκαταστήσετε ένα άγνωστο freeware πρέπει πάντα να είστε σίγουροι πως είναι αρκετά ασφαλές. Διαβάστε σχόλια και κριτικές αξιολόγησης άλλων χρηστών. Αυτές οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Δεύτερον, διαβάστε την ενότητα άδειας χρήσης (EULA) του επιθυμητού προγράμματος. Αν το κάνετε, θα μπορείτε να καταλάβετε περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα. Τρίτον, επιλέξτε τη μέθοδο της ‘Προσαρμοσμένης’ ή ‘Για προχωρημένους’ εγκατάστασης και παρακολουθήστε προσεκτικά ολόκληρη τη διαδικασία. Έτσι, θα μπορέσετε να εντοπίσετε διάφορες γραμμές εργαλείων, επεκτάσεις, πρόσθετα τα οποία δεν θέλετε να εγκαταστήσετε. Καταργήστε αυτά τα χαρακτηριστικά όπως τον ιό All Day Savings και συνεχίστε κανονικά την εγκατάσταση. Ωστόσο, αν αυτός ο εισβολέας έχει ήδη διεισδύσει στο σύστημα σας και σας ταλαιπωρεί με τις διαφημίσεις του, πρέπει να διαβάσετε τον παρακάτω οδηγό αφαίρεσης.

Πως μπορώ να αφαιρέσω το All Day Savings από τον υπολογιστή μου;

Οι ανακατευθύνσεις του All Day Savings μπορεί να ξεκινήσουν ακριβώς μετά την εγκατάσταση άγνωστων freeware – επομένως, πρέπει να ελέγξετε τις πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό. Μην το αφήσετε να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης σας και αφαιρέστε το από τη στιγμή που θα δείτε την πρώτη του διαφήμιση. Ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα και εξαλείψτε το adware All Day Savings από τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το All Day Savings αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του All Day Savings, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του All Day Savings. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης All Day Savings. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του All Day Savings (2014-09-29)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του All Day Savings (2014-09-29)
Στιγμιότυπο του All Day Savings
Στιγμιότυπο του All Day Savings
Γρήγορο Μενού: Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του All Day Savings
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση All Day Savings από συστήματα Windows 7 / Vista / XP

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).

Αφαίρεση All Day Savings από συστήματα Windows 10 / Windows 8

 • Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το All Day Savings και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το All Day Savings ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση All Day Savings από σύστημα Mac OS X

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το All Day Savings ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση All Day Savings από Internet Explorer (IE)

Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το All Day Savings και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable' Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του All Day Savings.
Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση All Day Savings από Mozilla Firefox (FF)

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 • Εδώ, επιλέξτε το All Day Savings και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του All Day Savings .
Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση All Day Savings από Google Chrome

Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 • Εδώ, επιλέξτε το All Day Savings και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του All Day Savings.
Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση All Day Savings από Safari

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 • Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το All Day Savings ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του All Day Savings.
Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του All Day Savings

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα All Day Savings υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook