Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Alert.MyContestWinnerzs.eu αναδυόμενες διαφημίσεις. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Alert.MyContestWinnerzs.eu?

Το Alert.MyContestWinnerzs.eu είναι μια αναδυόμενη ειδοποίηση η οποία μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας από το πουθενά και να προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να σας ξεγελάσει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εμφανίζεται τυχαία ανεξαρτήτως ιστότοπου μπορεί να επισκέπτεστε. Μπορεί να σας εμφανιστεί ακόμα κι αν κάνετε αναζητήσεις στο Google ή επισκέπτεστε δημοφιλείς ιστότοπους, όπως πχ. Amazon, eBay, Walt Mart, κλπ. Συνήθως, ο ιός Alert.MyContestWinnerzs.eu ενημερώνει τους χρήστες-θύματα ότι επιλέχθηκαν να πάρουν μέρος σε κάποια διαδικτυακή έρευνα μέσω της οποίας θα μπορούν να διεκδικήσουν διαφόρων ειδών δελεαστικά βραβεία, όπως πχ. iPhone, iPad, MacBook, κλπ.

Αυτού του είδους τα μηνύματα θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς κάποιος μπορεί να ξεγελαστεί πολύ εύκολα, γιατί μοιάζουν ιδιαιτέρως επαγγελματικά, αξιόπιστα και δελεαστικά. Ωστόσο, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα μια μέθοδος παραπλάνησης που σκοπό έχει να αποκτήσουν πρόσβαση διάφοροι τρίτοι στα προσωπικά σας δεδομένα κι εν τέλει στο πορτοφόλι σας. Με τη δικαιολογία λοιπόν αυτής της δήθεν διαδικτυακής έρευνας γίνεται προσπάθεια να πειστείτε και να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως πχ. πλήρες ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, αλλά και να γίνετε συνδρομητές σε διαφόρων ειδών ύποπτες συνδρομητικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα ‘φουσκώσουν’ τα έξοδά σας χωρίς να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό!

Επίσης, οι αναδυόμενες ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το Alert.MyContestWinnerzs.eu θα σας εμφανίζουν και ψευδείς/παραπλανητικές ενημερώσεις που δήθεν χρειάζονται δημοφιλή προγράμματα που χρησιμοποιείτε, όπως πχ. Java, Flash Player, Media Player, web browser, κλπ. Μη ξεχνάτε πως αυτές οι ειδοποιήσεις είναι ξεκάθαρα παραπλανητικές και κλικάροντάς τες, ουσιαστικά αποδέχεστε έμμεσα κρυφές διεισδύσεις στο σύστημα του υπολογιστή σας διαφόρων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν αυθαίρετα τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο).

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το Alert.MyContestWinnerzs.eu εμφανίζονται λόγω κάποιου adware ή PUP, που όχι μόνο επιβραδύνει σημαντικά τις ταχύτητες του υπολογιστή και των διαδικτυακών πλοηγήσεων, αλλά επίσης αποτελεί κίνδυνο για την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, των χρημάτων και των απόρρητων προσωπικών σας δεδομένων, άμεσα ή έμμεσα.

Συνοψίζοντας, εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με τον ιό Alert.MyContestWinnerzs.eu, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να προβείτε άμεσα σε ολοκληρωτική αφαίρεση αυτού του ιού. Σας προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος, χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό Alert.MyContestWinnerzs.eu .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Alert.MyContestWinnerzs.eu ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Οι αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με το Alert.MyContestWinnerzs.eu έχουν στενή σχέση με προγράμματα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Από όσο γνωρίζουμε είναι συμβατό με όλους τους δημοφιλείς web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Επομένως, δεν έχει σημασία ποιον χρησιμοποιείτε, οι αναδυόμενες διαφημίσεις και οι ειδοποιήσεις για δήθεν διαδικτυακές έρευνες θα σας εμφανίζονται ούτως ή άλλως.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι μέσω των οποίων τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) καταφέρνουν και διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι μέσω δωρεάν εφαρμογών, καθώς καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης τους. Αυτό ισχύει συνήθως για εφαρμογές τύπου download manager, PDF creator, audio ή video player ή άλλων ειδών δωρεάν λογισμικών. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι δημιουργοί των δωρεάν λογισμικών κερδίζουν χρήματα με το να συμπεριλαμβάνουν στα συνοδευτικά πακέτα λήψης των προγραμμάτων τους διαφόρων ειδών εφαρμογές, όπως πχ. add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) και extensions (επεκτάσεις) ως επιπρόσθετες/προτεινόμενες λήψεις.

Αν και είναι στο χέρι του χρήστη να επιλέξει αν θα κατεβάσει ή όχι αυτές τις επιπρόσθετες λήψεις, ωστόσο οι πληροφορίες σχετικά με αυτές είναι γραμμένες με μικρά γράμματα ή σε κάποιο κρυμμένο σημείο που δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί ο χρήστης. Για αυτό τον λόγο, σας συνιστούμε κάθε φορά που θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή, να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν θέλετε να κατεβάσετε. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας. Έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης και τα οποία αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, μέσα στις οποίες μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και ο ιός Alert.MyContestWinnerzs.eu. Έτσι, θα γλυτώσετε από τις εκνευριστικές εμφανίσεις διαφημίσεων/ειδοποιήσεων και ανακατευθύνσεων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ιό και που εν τέλει οδηγούν σε σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες συστήματος και διαδικτυακών πλοηγήσεων, κι άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Alert.MyContestWinnerzs.eu ?

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αναδυόμενος ιός Alert.MyContestWinnerzs.eu θα πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα από τη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, καθώς μπορεί να αποτελέσει απειλή για την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

Οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων ετοίμασαν για εσάς ένα λεπτομερές εγχειρίδιο αφαίρεσης του ιού Alert.MyContestWinnerzs.eu . Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα κι επαναφέρετε πίσω στο κανονικό την κατάσταση του υπολογιστή σας:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Alert.MyContestWinnerzs.eu αναδυόμενες διαφημίσεις
Στιγμιότυπο του Alert.MyContestWinnerzs.eu αναδυόμενες διαφημίσεις

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Alert.MyContestWinnerzs.eu pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-alert-mycontestwinnerzs-eu-pop-up-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες