Τι είναι ALCXMNTR.EXE? Συνίσταται αφαίρεση?

ALCXMNTR.EXE

Το ALCXMNTR.EXE (γνωστό επίσης και ως AlcxMonitor) είναι μια εκτελέσιμη διεργασία του προγράμματος οδήγησης ήχου της RealTek. Αυτό το αρχείο τυπικά βρίσκεται σε έναν υποφάκελο του «C:\WINDOWS\» και είναι ένα απαραίτητο κομμάτι των προγραμμάτων οδήγησης της Realtek. Για να αποφύγετε προβλήματα με τον ήχο, δεν πρέπει να σταματήσετε αυτή την διεργασία. Να έχετε κατά νου, πως μπορείτε να βρείτε το ALCXMNTR.EXE στον υπολογιστή σας, ακόμη και αν δεν έχετε εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα οδήγησης της RealTek, διότι έχει κατασκευάσει ενσωματωμένες κάρτες ήχου και για άλλες εταιρίες. Αν θεωρείτε πως το ALCXMNTR.EXE έχει ξεκινήσει προβλήματα στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να το σταματήσετε. Δεν είναι απαραίτητα μια διεργασία των Windows.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τα malware μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι να έχετε κατά νου πως το ALCXMNTR.EXE μπορεί να σχετίζεται με παράνομη δραστηριότητα. Οι χάκερς μπορεί να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα αυτού του αρχείου, έτσι ώστε να αποκρύψουν τους ιούς τους. Αν θέλετε να ελέγξετε την αξιοπιστία του ALCXMNTR.EXE και να βεβαιωθείτε πως εν είναι κακόβουλο, χρησιμοποιήστε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-alcxmntr-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση