Τι είναι ALCXMNTR.EXE? Συνίσταται αφαίρεση?

ALCXMNTR.EXE

Το ALCXMNTR.EXE (γνωστό επίσης και ως AlcxMonitor) είναι μια εκτελέσιμη διεργασία του προγράμματος οδήγησης ήχου της RealTek. Αυτό το αρχείο τυπικά βρίσκεται σε έναν υποφάκελο του “C:\WINDOWS\” και είναι ένα απαραίτητο κομμάτι των προγραμμάτων οδήγησης της Realtek. Για να αποφύγετε προβλήματα με τον ήχο, δεν πρέπει να σταματήσετε αυτή την διεργασία. Να έχετε κατά νου, πως μπορείτε να βρείτε το ALCXMNTR.EXE στον υπολογιστή σας, ακόμη και αν δεν έχετε εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα οδήγησης της RealTek, διότι έχει κατασκευάσει ενσωματωμένες κάρτες ήχου και για άλλες εταιρίες. Αν θεωρείτε πως το ALCXMNTR.EXE έχει ξεκινήσει προβλήματα στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να το σταματήσετε. Δεν είναι απαραίτητα μια διεργασία των Windows.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τα malware μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι να έχετε κατά νου πως το ALCXMNTR.EXE μπορεί να σχετίζεται με παράνομη δραστηριότητα. Οι χάκερς μπορεί να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα αυτού του αρχείου, έτσι ώστε να αποκρύψουν τους ιούς τους. Αν θέλετε να ελέγξετε την αξιοπιστία του ALCXMNTR.EXE και να βεβαιωθείτε πως εν είναι κακόβουλο, χρησιμοποιήστε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-alcxmntr-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με ALCXMNTR.EXE

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση