Τι είναι ALCMTR.EXE? Συνίσταται αφαίρεση?

ALCMTR.EXE

Το alcmtr.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία συνήθως εγκαθίσταται μαζί με τα προγράμματα οδήγησης ήχου της RealTek. Αυτό το αρχείο ξεκινά να εκτελείται αυτόματα και λειτουργεί κυρίως ως υπηρεσία παρακολούθησης του hardware του ήχου. Αν σταματήσετε το alcmtr.exe, μπορεί να αποτρέψετε τις μελλοντικές ενημερώσεις των προγραμμάτων οδήγησης της RealTek. Γι’ αυτό δεν συνιστούμε να σταματήσετε αυτή τη διεργασία. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια βασική διεργασία συστήματος, έτσι μπορείτε να τη σταματήσετε αν θεωρείτε πως δεν τη χρειάζεστε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Να έχετε κατά νου, πως οι χάκερς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το alcmtr.exe για να κρύβουν τους ιούς τους! Τα malware μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι πρέπει πάντα να δίνεται προσοχή αν παρατηρείτε επιβραδύνσεις στο σύστημα ή ανακατευθύνσεις προς άγνωστους ιστότοπους. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την αξιοπιστία του alcmtr.exe, συνιστούμε να το ελέγξετε με το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με ALCMTR.EXE

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση