Τι είναι ALCMTR.EXE? Συνίσταται αφαίρεση?

ALCMTR.EXE

Το alcmtr.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία συνήθως εγκαθίσταται μαζί με τα προγράμματα οδήγησης ήχου της RealTek. Αυτό το αρχείο ξεκινά να εκτελείται αυτόματα και λειτουργεί κυρίως ως υπηρεσία παρακολούθησης του hardware του ήχου. Αν σταματήσετε το alcmtr.exe, μπορεί να αποτρέψετε τις μελλοντικές ενημερώσεις των προγραμμάτων οδήγησης της RealTek. Γι’ αυτό δεν συνιστούμε να σταματήσετε αυτή τη διεργασία. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια βασική διεργασία συστήματος, έτσι μπορείτε να τη σταματήσετε αν θεωρείτε πως δεν τη χρειάζεστε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Να έχετε κατά νου, πως οι χάκερς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το alcmtr.exe για να κρύβουν τους ιούς τους! Τα malware μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι πρέπει πάντα να δίνεται προσοχή αν παρατηρείτε επιβραδύνσεις στο σύστημα ή ανακατευθύνσεις προς άγνωστους ιστότοπους. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την αξιοπιστία του alcmtr.exe, συνιστούμε να το ελέγξετε με το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση