Τι είναι ALCMTR.EXE? Συνίσταται αφαίρεση?

ALCMTR.EXE

Το alcmtr.exe είναι μια νόμιμη διεργασία, η οποία συνήθως εγκαθίσταται μαζί με τα προγράμματα οδήγησης ήχου της RealTek. Αυτό το αρχείο ξεκινά να εκτελείται αυτόματα και λειτουργεί κυρίως ως υπηρεσία παρακολούθησης του hardware του ήχου. Αν σταματήσετε το alcmtr.exe, μπορεί να αποτρέψετε τις μελλοντικές ενημερώσεις των προγραμμάτων οδήγησης της RealTek. Γι’ αυτό δεν συνιστούμε να σταματήσετε αυτή τη διεργασία. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια βασική διεργασία συστήματος, έτσι μπορείτε να τη σταματήσετε αν θεωρείτε πως δεν τη χρειάζεστε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Να έχετε κατά νου, πως οι χάκερς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το alcmtr.exe για να κρύβουν τους ιούς τους! Τα malware μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε όνομα, έτσι πρέπει πάντα να δίνεται προσοχή αν παρατηρείτε επιβραδύνσεις στο σύστημα ή ανακατευθύνσεις προς άγνωστους ιστότοπους. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την αξιοπιστία του alcmtr.exe, συνιστούμε να το ελέγξετε με το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση