Τι είναι AGRSMMSG.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

AGRSMMSG.exe

Το AGRSMMSG.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως SoftModem Assistant από τη Agere Systems.

Πάντα εγκαθίσταται μαζί με τα Agere modems, οπότε εάν διαπιστώσετε την ύπαρξη αυτού του αρχείου στο σύστημά σας χωρίς να το έχετε εγκαταστήσει εσείς οι ίδιοι, τότε το πιο πιθανόν είναι να είναι κακόβουλο. Το αρχείο αυτό το εντοπίζουμε συνήθως σε υποφάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\ subfolder και καταλαμβάνει περίπου 88,350 bytes της μνήμης του υπολογιστή. Ενεργοποιείται αυτόματα με το startup του συστήματος και τρέχει στο παρασκήνιο.

Το AGRSMMSG.exe δεν θεωρείται κύριο ή βασικό αρχείο του συστήματος, ωστόσο σας συνιστούμε να μη το τερματίσετε, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργίες στο modem σας καθώς και σε άλλα σχετικά λογισμικά.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Οι εγκληματίες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο, και οποίοι αναπτύσσουν όλων των ειδών τους ιούς και trojans, προσπαθούν συνεχώς να τους ‘μεταμφιέζουν΄με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται ή να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με γνήσια και νόμιμα αρχεία και προγράμματα που προσπαθούν να μιμηθούν, κυρίως με το να ‘δανείζονται΄ τα ονόματά τους.

Εάν διαπιστώσετε ότι το αρχείο AGRSMMSG.exe όχι μόνο έχει εγκατασταθεί αλλά είναι και ενεργό στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τη τοποθεσία του. Εάν δεν το εντοπίσετε στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\ folder, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να προβείτε άμεσα σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-malware.

Για να ελέγξετε την αξιοπιστία του AGRSMMSG.exe που είναι εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-agrsmmsg-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση