Τι είναι AGRSMMSG.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

AGRSMMSG.exe

Το AGRSMMSG.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως SoftModem Assistant από τη Agere Systems.

Πάντα εγκαθίσταται μαζί με τα Agere modems, οπότε εάν διαπιστώσετε την ύπαρξη αυτού του αρχείου στο σύστημά σας χωρίς να το έχετε εγκαταστήσει εσείς οι ίδιοι, τότε το πιο πιθανόν είναι να είναι κακόβουλο. Το αρχείο αυτό το εντοπίζουμε συνήθως σε υποφάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\ subfolder και καταλαμβάνει περίπου 88,350 bytes της μνήμης του υπολογιστή. Ενεργοποιείται αυτόματα με το startup του συστήματος και τρέχει στο παρασκήνιο.

Το AGRSMMSG.exe δεν θεωρείται κύριο ή βασικό αρχείο του συστήματος, ωστόσο σας συνιστούμε να μη το τερματίσετε, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργίες στο modem σας καθώς και σε άλλα σχετικά λογισμικά.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Οι εγκληματίες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο, και οποίοι αναπτύσσουν όλων των ειδών τους ιούς και trojans, προσπαθούν συνεχώς να τους ‘μεταμφιέζουν΄με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται ή να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με γνήσια και νόμιμα αρχεία και προγράμματα που προσπαθούν να μιμηθούν, κυρίως με το να ‘δανείζονται΄ τα ονόματά τους.

Εάν διαπιστώσετε ότι το αρχείο AGRSMMSG.exe όχι μόνο έχει εγκατασταθεί αλλά είναι και ενεργό στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τη τοποθεσία του. Εάν δεν το εντοπίσετε στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\ folder, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να προβείτε άμεσα σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-malware.

Για να ελέγξετε την αξιοπιστία του AGRSMMSG.exe που είναι εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-agrsmmsg-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση