Βαθμός σοβαρότητας:  
  (62/100)

Απομάκρυνση Adware Helpers

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Τα Adware Helpers είναι μια σειρά κακόβουλων μερών που χρησιμοποιούνται για πληθώρα δραστηριοτήτων. Μερικά εξ αυτών βοηθούν στην μόχλευση της γνώμης των χρηστών υπέρ ενδεχομένως ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως επίσης και στην εύκολη διείσδυσή τους σε κάποιο σύστημα χωρίς να γίνουν αντιληπτά, άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν κακόβουλα προγράμματα να κρυφθούν στο παρασκήνιο του συστήματος, ώστε να μπορούν να καταγράφουν τις κινήσεις και τις διαδικτυακές συνήθειες του στοχευμένου χρήστη.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα Adware Helpers χρησιμοποιούνται για τη συλλογή ευαίσθητων πληροφοριών, όπως πχ στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, διάφορους κωδικούς πρόσβασης κλπ. Ωστόσο, ίσως και το πιο σοβαρό σχετικά με το συγκεκριμένο ιό είναι ότι έχει τη τάση να λαμβάνει ενεργό δράση στη διάδοση malware, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι εμπλέκονται σε επιθέσεις DoS, απάτες σχετικές με τα bitcoin και άλλες παρομοίως επικίνδυνες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που βρείτε το PerformerSoft LLC ή κάποιο άλλο αμφιβόλου ποιότητας πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, στην αυθαίρετη αυτή εγκατάστασή τους μπορεί να εμπλέκεται το Adware Helpers.

Εξαιτίας λοιπόν όλων αυτών που σας αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και ακόμα περισσότερων που δεν συμπεριλήφθηκαν, οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας έδωσαν στο πρόγραμμα αυτό το όνομα Backdoor.Win32.Rbot.

Εάν πιστεύετε ότι αυτός ή κάποιος άλλος ιός έχει καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του συστήματος του υπολογιστή σας, μη χάνετε χρόνο, γιατί κινδυνεύετε να μολυνθείτε με ακόμα περισσότερους! Για περιπτώσεις όπως αυτοί, οι ειδικοί μας σας προτείνουν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, και για να έχετε άριστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Adware Helpers ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Η διείσδυση του Adware Helpers δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή εάν δεν έχετε εγκατεστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-virus. Για να αποφύγετε τη διείσδυσή του θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι όχι μόνο έχετε ένα δυνατό σύστημα ασφάλειας, αλλά και ότι επίσης το ενημερώνετε σε τακτικότατη βάση. Επίσης, θα πρέπει να μένετε μακρυά από άγνωστους αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας ιστότοπους και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε πειρατικά ή ‘σπασμένα’ προγράμματα τα οποία συνήθως εμπεριέχουν ‘ύποπτα’ μέρη.

Εάν το Adware Helpers καταφέρει να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα ξεκινήσει να δραστηριοποιεί πληθώρα κακόβουλων δραστηριοτήτων : μπορεί να ξεκινήσει να κατεβάζει αυθαίρετα και απροειδοποίητα διάφορα κακόβουλα προγράμματα στον υπολογιστή σας, να ξεκινήσει να καταγράφει και να διανέμει σε τρίτους τις διαδικτυακές σας συνήθειες, να προβεί σε σημαντικές μετατροπές σημαντικών διεργασιών των Windows κλπ.

Όπως μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε από τα παραπάνω, το Adware Helpers virus θα πρέπει να αφαιρεθεί ολοκληρωτικά από το σύστημα του υπολογιστή σας ΑΜΕΣΑ! Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε αυτό, είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες βήμα προς βήμα :

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Adware Helpers virus?

Το Adware Helpers είναι ένα παντελώς κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο επιβάλλεται να αφαιρεθεί από το σύστημα του υπολογιστή σας ΑΜΕΣΑ!

Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας με πολύ πιο επικίνδυνους ιούς και επίσης να δημιουργήσει διαρροή των ευαίσθητών σας προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους.

Για να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά και με επιτυχία, εκτός από το Adware Helpers virus θα πρέπει να αφαιρεθούν και όλα τα τυχόν εναπομείναντα στοιχεία του ιού, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να προβείτε σε γενική αναλυτική σάρωση του συστήματος με την εξαίρετη τελευταία έκδοση του Reimage .

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα άριστα προγράμματα: SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-adware-helpers.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες