Βαθμός σοβαρότητας:  
  (18/100)

Advanced System Protector. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το Advanced System Protector είναι μία ΝΟΜΙΜΗ εφαρμογή, η οποία παρουσιάζεται από τον εκδότη της (Sysweak) ως υπέρτατη λύση εναντίον των κακόβουλων προγραμμάτων. Ωστόσο, μετά από έλεγχο αυτού του προγράμματος στους υπολογιστές μας, ανακαλύψαμε πως αυτό το πρόγραμμα μετά βίας βελτιώνει τον υπολογιστή σας διότι κυρίως προβάλλει αναξιόπιστες ειδοποιήσεις ασφαλείας. Φαίνεται, πως αυτές οι ειδοποιήσεις προβάλλονται με μοναδικό σκοπό να πείσουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν την πλήρης έκδοση. Εκτός αυτού, αρκετοί χρήστες στο Διαδίκτυο αναφέρουν πως αυτό το πρόγραμμα, εμφανίστηκε στο μηχάνημα τους χωρίς να το κατεβάσουν οι ίδιοι. Όλα αυτά, δείχνουν ξεκάθαρα πως θα πρέπει να επιλέγετε πιο αξιόπιστα anti-malwares αντί του Advanced System Protector. Αλλιώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως ο υπολογιστής σας είναι προστατευμένος.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Advanced System Protector ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?

Η δοκιμαστική έκδοση του Advanced System Protector προωθείτε σε διάφορες ιστοσελίδες λήψεων και μέσω αρκετών αναδυόμενων διαφημίσεων. Ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα στο σύστημα σας μέσω κάποιου πακέτο λογισμικού, μαζί με διάφορα freeware και shareware. Αν ανακαλύψατε αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, είναι πολύ πιθανό να το έχετε εγκαταστήσει ως δωρεάν προσθήκη μαζί με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Γι’ αυτό, συνιστούμε πάντα να δίνετε προσοχή κατά την διαδικασία εγκατάστασης τέτοιων προγραμμάτων.

Μπορείτε να πείτε με σιγουριά πως το Advanced System Protector έιναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, μόλις αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα σάρωσης. Τυπικά, εμφανίζοναι από τη στιγμή που το το πρόγραμμα εγκαθίσταται στο σύστημα. Μικρή σημασία έχει το γεγονός πως μπορεί να δείχνουν σωστά. Δεν πρέπει ποτέ να τα εμπιστεύεστε 100%. Για να βεβαιωθείτε πως ο υπολογιστής σας είναι απαλλαγμένος από ιούς, συνιστούμε να κάνετε χρήση ενός πιο αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ Advanced System Protector?

Συνήθως, μπορείτε να αφαιρέσετε το Advanced System Protector μέσω της Προσθαφαίρεσης προγραμμάτων. Γι’ αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας ελέγχου -> Προγράμματα (ή Προσθαφαίρεση προγραμμάτων) -> Κατάργηση ενός προγράμματος.
  2. Εδώ, βρείτε το Advanced System Protector και παρόμοιες εγγραφές και επιλέξτε την ‘Κατάργηση/Τροποπίηση’.
  3. Κάντε κλικ στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Αν τα παραπάνω βήματα δεν δουλέψουν, θα πρέπει να σαρώσετε το σύστημα σας με ενημερωμένο Reimage, Malwarebytes Malwarebytes ή το Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Συνιστούμε να ενημερώσετε τα παραπάνω προγράμματα πριν ξεκινήσετε τη σάρωση.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Advanced System Protector, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Advanced System Protector. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Advanced System Protector (2014-05-11)
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Advanced System Protector (2014-05-11)
Στιγμιότυπο του Advanced System Protector
Στιγμιότυπο του Advanced System Protector

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-advanced-system-protector.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες