Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Adcash.com pop-up

12

Οι pop-up διαφημίσεις του Adcash.com δεν είναι αυτό που μπορεί να πιστεύετε. Δεν πρόκειται για χρήσιμες ειδοποιήσεις που σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα, να ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες τάσεις, να κερδίσετε διαγωνισμούς ή να εγκαταστήσετε ενημερώσεις που λείπουν από το σύστημα του υπολογιστή σας.

Δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ακόμα ένα εργαλείο στα χέρια διάφορων scammers στην προσπάθειά τους να μοχλεύσουν ανυποψίαστους χρήστες στο να επισκεφτούν προκαθορισμένους ιστότοπους και με τον τρόπο αυτό κάποιοι να κερδοσκοπίσουν σημαντικά εις βάρος των χρηστών. Καθότι οι τελευταίοι χρησιμοποιούνται για αύξηση επισκεψιμότητας/αύξηση πωλήσεων/αύξηση κατάταξης συγκεκριμένων ιστοσελίδων.

Επίσης, αν κλικάρετε στις διαφημίσεις του Adcash.com που αναφέρονται σε ελλειπώς ενημερωμένο browser ή Video Flash Player, μπορεί να πέσετε στην παγίδα και να εγκαταστήσετε χαμηλής ποιότητας και εγκυρότητας προγράμματα στον υπολογιστή σας. Για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε να αγνοήσετε πλήρως όλες τις διαφημίσεις ή ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και σε περίπτωση που πιστεύετε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας δεν είναι πλήρως ενημερωμένο, καλό θα ήταν να κατεβάσετε τις ενημερώσεις αυτές από τις επίσημες ιστοσελίδες της εκάστοτε εφαρμογής.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ  Adcash.com ΚΑΙ ΟΙ pop-up ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Στην πραγματικότητα, οι pop-up διαφημίσεις του  Adcash.com δημιουργούνται από ένα web browser plugin, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας χωρίς καν να το γνωρίζετε.

Εάν θέλετε να αποφύγετε διεισδύσεις τέτοιου είδους plugins, επεκτάσεων, πρόσθετων και άλλων παρόμοιων εφαρμογών, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διαδικασία εγκατάστασης οποιασδήποτε δωρεάν ή shareware εφαρμογής κατεβάζετε από το διαδίκτυο. Βασικά, θα πρέπει η εγκατάσταση να γίνεται πάντα μέσω Custom (Προσαρμοσμένης) ή Advanced (Για Προχωρημένους) επιλογής, έτσι ώστε ανα πάσα στιγμή να ξετικάρετε όλα εκείνα τα κουτάκια που έχουν προ-τικαριστεί με αυτοματοποιημένο τρόπο και αναφέρονται σε έγκρισή για την εγκατάσταση κι άλλων εφαρμογών παράλληλα με αυτή που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε. Μέσα στις εφαρμογές αυτές μπορεί να κρύβεται και το Adcash.com.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε να εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας pop-up διαφημίσεις και ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το Adcash.com , τότε αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από τον Adcash virus. Θα πρέπει να εκτελέσετε άμεσα πλήρης σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο και έγκυρο anti-spyware, και κατόπιν να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες :

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Adcash.com ΚΑΙ ΤΙΣ pop-up ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ?

Στην πραγματικότητα, επείγει να αφαιρέσετε το συγκεκριμένο  freeware, το οποίο ουσιαστικά ευθύνεται για την προώθηση του Adcash και άλλων παρόμοιων ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Για να πετύχετε την πλήρη αφαίρεση του κάντε τα εξής :

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Adcash.com pop-up αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Adcash.com pop-up ads, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του Adcash.com pop-up ads. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης Adcash.com pop-up ads. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του Adcash.com pop-up ads (2014-09-05)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του Adcash.com pop-up ads (2014-09-05)
Στιγμιότυπο του Adcash.com pop-up ads
Στιγμιότυπο του Adcash.com pop-up ads
Γρήγορο Μενού: Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Adcash.com pop-up
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Adcash.com pop-up από συστήματα Windows 7 / Vista / XP

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).

Αφαίρεση Adcash.com pop-up από συστήματα Windows 10 / Windows 8

 • Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το Adcash.com pop-up και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το Adcash.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Adcash.com pop-up από σύστημα Mac OS X

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Adcash.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Adcash.com pop-up από Internet Explorer (IE)

Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Adcash.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable' Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Adcash.com pop-up.
Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Adcash.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 • Εδώ, επιλέξτε το Adcash.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Adcash.com pop-up .
Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Adcash.com pop-up από Google Chrome

Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 • Εδώ, επιλέξτε το Adcash.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Adcash.com pop-up.
Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Adcash.com pop-up από Safari

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 • Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Adcash.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Adcash.com pop-up.
Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του Adcash.com pop-up ads

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα Adcash.com pop-up υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook