Τι είναι abDocsDllLoader.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Ποιος ο σκοπός του εκτελέσιμου αρχείου abDocsDllLoader.exe?

Το εκτελέσιμο αρχείο abDocsDllLoader.exe είναι δημιουργία της Acer Incorporated. Είναι στοιχείο της εφαρμογής abDocs. Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση στα πιο πρόσφατα Word, Powerpoint, Excel αρχεία. Με τη βοήθεια του abDocs, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία που έχουν ενημερωθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών.

To abDocsDllLoader.exe, εγκαθίσταται στη τοποθεσία C:\Program Files, και εκτελείται αυτόματα με κάθε Windows startup. Αν και το συγκεκριμένο εκτελέσιμο αρχείο δεν είναι απαραίτητο αρχείο Windows, ωστόσο, δεν είναι ούτε επικίνδυνο, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που το δημιούργησε είναι αξιόπιστη. Μπορεί να έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα πατήματα πληκτρολογίου, ωστόσο δε χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για ύποπτους σκοπούς. Πρόκειται για νόμιμο αρχείο, παρόλο που πολλά antivirus προγράμματα το αντιμετωπίζουν ως κυβερνο-απειλή.

Πώς μπορεί να εγκατασταθεί το abDocsDllLoader.exe?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το εκτελέσιμο αρχείο abDocsDllLoader.exe αποτελεί στοιχείο της εφαρμογής abDocs. Πρόκειται για ασφαλές αρχείο, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζετε ότι ακόμα και τα νόμιμα / αξιόπιστα προγράμματα μπορεί να μολυνθούν και να χρησιμοποιηθούν από hackers. Για αυτό τον λόγο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να κατεβάσετε το abDocs από άγνωστους ιστότοπους λήψεων τρίτων, γιατί διαφορετικά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να διεισδύσει κάποια παρεμφερή και κακόβουλη έκδοση του abDocsDllLoader.exe, που ωστόσο καμιά σχέση δεν έχει με το πραγματικό αρχείο!

Επομένως, εάν επιθυμείτε να κατεβάσετε το αυθεντικό νόμιμο κι αξιόπιστο abDocs, μη ψάχνετε για το σύνδεσμο λήψης του σε ύποπτους ιστότοπους λήψεων τρίτων ή P2P δίκτυα κοινής χρήσης αρχείων. Μπορείτε να κατεβάσετε το αυθεντικό πρόγραμμα είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Acer ή στο iTunes store.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το abDocsDllLoader.exe?

Μπορείτε να απεγκαταστήσετε το abDocs με τον ίδιο τρόπο που κάνετε απεγκατάσταση τα άλλα κανονικά προγράμματα. Ωστόσο, εάν με το πέρας της απεγκατάστασης του abDocsDllLoader.exe διαπιστώσατε ύποπτη συμπεριφορά συστήματος, όπως πχ. σημαντικές επιβραδύνσεις, παγώματα, εμφανίσεις αναδυόμενων διαφημίσεων, κλπ., τότε ίσως όλα αυτά να είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι είχατε εγκαταστήσει κάποιο malware παρά το αυθεντικό abDocs.

Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-malware. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ιό ή ανεπιθύμητο πρόγραμμα μπορεί να διείσδυσε κρυφά στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών κρυμμένων στοιχείων τους. Για σίγουρα αποτελέσματα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο anti-malware, Reimage.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-abdocsdllloader-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση