Βαθμός σοβαρότητας:  
  (74/100)

A Flash Player Update is Required to View this Content. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Το ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ είναι μια παραπλανητική ειδοποίηση η οποία προωθεί τον ιό Flash Player Pro. Αν δείτε αυτό το μήνυμα στον υπολογιστή σας, πρέπει να το αγνοήσετε και ποτέ να μην επιλέξετε το κουμπί “Recommended Download”, διότι άθελα σας θα εγκαταστήσετε adware ή άλλες δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές στο σύστημα σας. Η ειδοποίηση ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από εγκληματίες για να κερδίσουν λίγα εύκολα χρήματα δημιουργώντας επισκεψιμότητα σε δυνητικά κακόβουλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι ιστότοποι συνήθως προβάλουν αρκετά και διάφορα είδη διαφημίσεων, οι οποίες είναι γεμάτες με συνδέσμους των χορηγών τους. Αν πιστεύετε πως το Flash Player σας χρειάζεται ενημέρωση, απλά πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του και κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ A Flash Player Update is Required to View this Content’?

Το ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ εξαπλώνεται μέσω δούρειων ίππων, οι οποίοι μπορούν και διεισδύουν στους υπολογιστές χωρίς απαρατήρητοι. Τυπικά, μπορεί να μολυνθείτε από ένα δούρειο ίππο αν επισκεφτείτε κάποια μολυσμένη ή ακόμη και νόμιμη ιστοσελίδα, η οποία έχει καταληφθεί κρυφά από εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Από τη στιγμή που μπαίνει στο σύστημα σας, αυτός ο ιός ξεκινά να εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο υποστηρίζει πως ο χρήστης χρειάζεται να ενημερώσει το Flash Player του:

A Flash Player Update is Required to View this Content

100% Free UpdateExperience the Web at its fullest
Beautiful HD video, faster graphics rendering, and high performance
Richer, more immersive user experiences
See details….
This update will only take a couple of minutes…

Να έχετε κατά νου, πως αντί να κάνετε λήψη της ενημέρωσης του Flash Player, μπορεί εύκολα να εγκαταστήσετε adware ή άλλα κακόβουλα προγράμματα. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτή τη πλαστή ειδοποίηση και απομακρύνετε τον ιό ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ δίχως περαιτέρω καθυστέρηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’?

Αν παρατηρήσετε τη πλαστή ειδοποίηση ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’, πρέπει να την αγνοήσετε. Επιπλέον, απεγκαταστήστε όλες τις δωρεάν εφαρμογές, οι οποίες εγκαταστάθηκαν την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε αυτή η πλαστή ειδοποίηση. Τέλος, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ενημερωμένο Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ή το Reimage για να βεβαιωθείτε πως ο υπολογιστής σας είναι απαλλαγμένος από ιούς.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του A Flash Player Update is Required to View this Content
Στιγμιότυπο του A Flash Player Update is Required to View this Content
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-a-flash-player-update-is-required-to-view-this-content.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες