Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

A.adsmktng.net αναδυόμενες διαφημίσεις. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ A.adsmktng.net?

Το A.adsmktng.net είναι ουσιαστικά ένας αναδυόμενος ιός ο οποίος έχει τη τάση να παρενοχλεί τους χρήστες κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους πλοηγήσεων κι αναζητήσεων με την εμφάνιση ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων για ενημερώσεις και ανακατευθύνσεις. Ο αναδυόμενος αυτός ιός δημιουργείται από μια επέκταση που υποστηρίζεται από/προωθεί διαφημίσεις τρίτων και η οποία έχει την ικανότητα να διεισδύει απαρατήρητη σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένη σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Κατόπιν, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο και χρησιμοποιούνται για διαδικτυακές αναζητήσεις και πλοηγήσεις (browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer.

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες που έχουν το συγκεκριμένο ιό, αναφέρουν ότι παρενοχλούνται συνεχώς από πολλές εμφανίσεις ειδοποιήσεων που σχετίζονται με ενημερώσεις για προγράμματα, όπως πχ. Java, Flash Player, Media Player, web browsers, οι οποίες μάλιστα συνεχίζουν να εμφανίζονται ακόμα κι αν κάποιος τις κλίκαρε κι έκανε το λάθος να εγκαταστήσει αυτές τις δήθεν ενημερώσεις. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις αναδυόμενες διαφημίσεις και ‘ενημερώσεις’ που σχετίζονται με το A.adsmktng.net είναι να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά από το σύστημα του υπολογιστή σας το adware που τις δημιουργεί. Επίσης, το μόνο που καταφέρνετε με το να κλικάρετε σε κουμπιά του στυλ ‘Update now’ (Ενημέρωση Τώρα), ‘Run the Update’ (Εκτέλεση Ενημέρωσης) κι άλλα παρόμοια, είναι να δίνετε άθελά σας πρόσβαση στη κρυφή διείσδυση κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων).

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος αναδυόμενος ιός προσπαθεί με έμμεσο/παραπλανητικό τρόπο να βοηθήσει τη κρυφή διείσδυση προγραμμάτων, όπως: Video Converter, Web Watch, ShopperReports, Bitable.com , κλπ. Επομένως, σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει το λάθος και κλικάρατε σε κάποια από τις διαφημίσεις/ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το A.adsmktng.net , τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όλα τα ύποπτα/ανεπιθύμητα/κακόβουλα προγράμματα που μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυναν.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ιός εγείρει και ζητήματα παραβίασης απόρρητου προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας. Μιας και το συγκεκριμένο plug-in σχετίζεται με adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), αυτό σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) χρησιμοποιούν cookies για να αποκτάνε πρόσβαση σε πληροφορίες των χρηστών, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτονται, ποιες διαφημίσεις κλικάρουν, κλπ.

Αν και οι πληροφορίες αυτές είναι γενικού και όχι προσωπικού χαρακτήρα, δλδ. δεν αποκαλύπτουν ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, ωστόσο είναι γεγονός ότι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά ακόμα και κυβερνο-εγκληματίες (hackers και scammers) και να τα χρησιμοποιήσουν για κακόβουλους σκοπούς. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, έχει διαπιστωθεί ότι απόκτησαν πρόσβαση σε άκρως απόρρητα προσωπικά δεδομένα, όπως πχ. τα κουμπιά που πληκτρολογούσαν οι χρήστες και με το τρόπο αυτό κατάφερναν να αποκτούν πρόσβαση σε κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών/πιστωτικών καρτών, κτλ.

Τεχνικά μιλώντας, το A.adsmktng.net ΔΕΝ είναι ιός. Ωστόσο, ο τρόπος δράσης του μοιάζει πολύ με των ιών. Είναι αποδεδειγμένο ότι αν έχετε αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, ισοδυναμεί με πολλά προβλήματα και εκνευριστικές καταστάσεις που μπορούν εν τέλει να εκθέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή. Για αυτό κι εμείς σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε αφαίρεση αυτής της ύποπτης εφαρμογής από τη πρώτη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι αυτή έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Για να τα καταφέρετε γρήγορα, εύκολα και με ασφαλή τρόπο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ A.adsmktng.net ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το A.adsmktng.net είναι ένα ύποπτο πρόγραμμα το οποίο διαδίδεται διαδικτυακά έμμεσα και χωρίς τη συνειδητή έγκριση κι επίγνωση των χρηστών. Είναι πλέον γνωστό ότι οι δημιουργοί του προγράμματος αυτού πληρώνουν δημιουργούς δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών, όπως πχ. download managers ή media players, για να το συγκαταλέγουν στα συνοδευτικά πακέτα λήψης τους (μέθοδος bundling). Με αυτό το τρόπο, το A.adsmktng.net καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών και οι χρήστες το καταλαβαίνουν μόνο όταν αρχίζουν να τους εμφανίζονται οι ψευδείς/παραπλανητικές διαφημίσεις/ενημερώσεις που σχετίζονται με το A.adsmktng.net .

Για να αποφεύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε οποιοδήποτε προ-τικαρισμένο κουτάκι μπορεί να σας εμφανιστεί κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης και το οποίο θα αναφέρεται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων που τις περισσότερες φορές είναι αναξιόπιστα/ύποπτα plug-ins, add-ons (πρόσθετα), toolbars (γραμμές εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεις) τα οποία προωθούνται ως δήθεν χρήσιμα εργαλεία.

Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να κατεβάζετε προγράμματα ή αρχεία που σχετίζονται με όρους, όπως πχ. ‘deals’ (προσφορές), ‘coupons’ (κουπόνια), ‘save’ (εξοικονόμηση), κτλ. Σε περίπτωση που σας εμφανιστούν ως προτεινόμενες/επιπρόσθετες λήψεις, μη ξεχάσετε να ξετικάρετε τα κουτάκια λήψης τους. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι ζήτημα χρόνου έως ότου αρχίζουν να σας παρενοχλούν ανακατευθύνσεις και διαφημίσεις/ενημερώσεις/ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το A.adsmktng.net.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ A.adsmktng.net?

Απαλλάξτε άμεσα το σύστημα του υπολογιστή σας από τον ιό A.adsmktng.net. Για να το καταφέρετε αυτό, ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του A.adsmktng.net αναδυόμενες διαφημίσεις
Στιγμιότυπο του A.adsmktng.net αναδυόμενες διαφημίσεις

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων A.adsmktng.net pop-up:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση A.adsmktng.net pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το A.adsmktng.net pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το A.adsmktng.net pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση A.adsmktng.net pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το A.adsmktng.net pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση A.adsmktng.net pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το A.adsmktng.net pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του A.adsmktng.net pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων A.adsmktng.net pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το A.adsmktng.net pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση A.adsmktng.net pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το A.adsmktng.net pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του A.adsmktng.net pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση A.adsmktng.net pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το A.adsmktng.net pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του A.adsmktng.net pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση A.adsmktng.net pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το A.adsmktng.net pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του A.adsmktng.net pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-a-adsmktng-net-pop-up-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες