Βαθμός σοβαρότητας:  
  (20/100)

Απομάκρυνση 24×7 Help

12

Το 24×7 Help είναι μια ανεπιθύμητη εφαρμογή, η οποία ανήκει στην εταιρία Crawler LLC. Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για να προωθεί ανεπιθύμητες εφαρμογές, όπως : Spyware Terminator 2012, PC Performance Optimizer PCRx και Online Vault Backup. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το  24×7 Help μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας χωρίς να το έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που στις συζητήσεις που γίνονται σε διάφορα φόρουμς σχετικά με τη διαδικτυακή ασφάλεια, όλο και περισσότεροι χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή ως ‘ιό’. Αν και σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη εφαρμογή ουσιαστικά δεν σας βοηθάει σε τίποτα, ωστόσο δε θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε ως επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αγνοήσετε τις ειδοποιήσεις του 24×7 Help  και να απεγκαταστήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα από το σύστημά σας.

Πώς μπορεί το 24×7 Help να ‘κολλήσει’ στον υπολογιστή μου ?

Το 24×7 Help μπορεί κάποιος να το κατεβάσει ως μέρος πακέτου που συνοδεύει την λήψη μιας δωρεάν ή shareware εφαρμογής από το διαδίκτυο και ενδιαφέρει τον χρήστη. Στις επιλογές λήψης εφαρμογής τέτοιου είδος, μπορεί να υπάρχει κι ένα συνοδευτικό πακέτο λήψης που μπορεί να αποτελείται απο διάφορες εφαρμογές και αρχεία σε δωρεάν ή δοκιμαστική έκδοση, κάποιο απ’ αυτά μπορεί να είναι και το 24Χ7 Help. Συνήθως τα περιεχόμενα του συνοδευτικού πακέτου είναι κακόβουλα ή ανεπιθύμητα. Όπως και να’ χει ο χρήστης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν κάνει λήψη εφαρμογών από το διαδίκτυο και σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξετικάρει τα κουτάκια που αναφέρονται σε λήψη πρόσθετων εφαρμογών ή αρχείων που είναι άγνωστα στον χρήστη ή φαίνονται ύποπτα. Με το που εγκατασταθεί το  24×7 Help ξεκινάει τις μετατροπές στις ρυθμίσεις και επιλογές του συστήματος στο οποίο έχει εγκατασταθεί. Έτσι ξεκινούν να εμφανίζονται ειδοποιήσεις περί διαφόρου είδους κινδύνους, προσφορές για τη βελτίωση της ταχύτητας του υπολογιστή και συστάσεις για προσφορά βοήθειας από ‘τεχνικούς εκπαιδευμένους από τη Microsoft’. Να έχετε υπόψιν ότι αυτές οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης έχουν μηδαμινή εγκυρότητα και δύσκολα θα μπορούσε κανείς να τις πάρει στα σοβαρά. Σας συνιστούμε να αποφύγετε ειδοποιήσεις που προέρχονται από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, και αν διαπιστώσετε ότι έχει εγκατασταθεί το  24×7 Help στον υπολογιστή σας, τότε καλό θα ήταν να το απεγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατόν.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το  24×7 Help?

Εαν θέλετε να απαλλαγείτε από το  24×7 Help, θα πρέπει να αφαιρέσετε το πρόγραμμα αυτό μέσω της λίστας Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων). Για να το επιτύχετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

Μπορείτε να αφαιρέσετε το 24×7 Help αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του 24x7 Help, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του 24x7 Help Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
προγράμματος αφαίρεσης του 24x7 Help
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του 24x7 Help. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης 24x7 Help. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του 24x7 Help (2014-08-14)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του 24x7 Help (2014-08-14)
Στιγμιότυπο του 24x7 Help
Στιγμιότυπο του 24x7 Help
Γρήγορο Μενού: Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του 24×7 Help
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 24×7 Help από συστήματα Windows 7 / Vista / XP

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).

Αφαίρεση 24×7 Help από συστήματα Windows 10 / Windows 8

 • Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το 24×7 Help και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το 24×7 Help ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 24×7 Help από σύστημα Mac OS X

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το 24×7 Help ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 24×7 Help από Internet Explorer (IE)

Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το 24×7 Help και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable' Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του 24×7 Help.
Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 24×7 Help από Mozilla Firefox (FF)

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 • Εδώ, επιλέξτε το 24×7 Help και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του 24×7 Help .
Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 24×7 Help από Google Chrome

Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 • Εδώ, επιλέξτε το 24×7 Help και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του 24×7 Help.
Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 24×7 Help από Safari

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 • Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το 24×7 Help ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του 24×7 Help.
Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του 24×7 Help

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα 24×7 Help υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

24x7 Help χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
App24x7Help.exe
App24x7Hook.exe
App24x7Svc.exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{A957F04C-49F4-4375-8C8A-D04B769EFE47}_is1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\24x7HelpSvc
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "24x7HELP" = ""C:\Program Files\24x7Help\App24x7Help.exe" /STARTUP"
HKEY_CURRENT_USER\Software\24x7HELP
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{865D7100-82C7-42F4-9C06-860DEC0871B2}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\24x7HELP

Διαγράψτε αρχεία:
c:\Program Files\24x7Help\
c:\Program Files\24x7Help\24x7desk.64.dll
c:\Program Files\24x7Help\24x7desk.dll
c:\Program Files\24x7Help\App24x7Help.exe
c:\Program Files\24x7Help\App24x7Hook.dll
c:\Program Files\24x7Help\App24x7Hook.exe
c:\Program Files\24x7Help\App24x7Svc.exe
c:\Program Files\24x7Help\unins000.dat
c:\Program Files\24x7Help\unins000.exe
c:\Program Files\24x7Help\unins000.msg
c:\Program Files\24x7Help\Update\
%AppData%\24x7 Help\
%AppData%\24x7 Help\skin\
%AppData%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\24x7 Help.lnk
%CommonDesktop%\24x7 Help.lnk
%CommonStartMenu%\Programs\24x7 Help\
%CommonStartMenu%\Programs\24x7 Help\24x7 Help.lnk
%CommonStartMenu%\Programs\24x7 Help\24x7Help.org.url
%CommonStartMenu%\Programs\24x7 Help\Uninstall 24x7 Help.lnk

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook