Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

21 Ways To Save Deals and Specials. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 21 Ways To Save Deals and Specials?

Το 21 Ways To Save Deals and Specials είναι ένα browser πρόσθετο, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει στον χρήστη 21 τρόπους για να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα στις διαδικτυακές του αγορές. Δυστυχώς, η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτά που γράφονται για την προώθησή του και θα σας συνιστούσαμε να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Οι δημιουργοί αυτού του plug-in έχουν ως απώτερο σκοπό να αυξήσουν τις ροές επισκεψιμότητας προς συνεργαζόμενους με αυτούς ιστότοπους (affiliate websites), να βελτιώσουν την κατάταξή τους στις προτιμήσεις των μηχανών αναζήτησης και φυσικά να κερδοσκοπήσουν με την εφαρμογή διαφόρων affiliate marketing τεχνικών, εις βάρος πάντα των ανυποψίαστων χρηστών.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που το 21 Ways To Save Deals and Specials έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Αυτό συμβαίνει, κυρίως γιατί το πρόγραμμα αυτό έχει τη τάση να διεισδύει κρυφά κι αυθαίρετα σε συστήματα υπολογιστών μέσω διαφόρων δωρεάν εφαρμογών, με απώτερο σκοπό να εμφανίζει συνεχώς πολλές διαφημίσεις στο σύστημα-στόχο που θα διεισδύσει. Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί λοιπόν, αυτο-εγκαθίσταται αυθαίρετα σε όλους τους web browsers που είναι εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Κατόπιν, αρχίζει να εμφανίζει διαφόρων ειδών αναδυόμενες, μπάνερ, κειμένου, κτλ. διαφημίσεις οι οποίες σπονσοράρονται από το Charm Savings. Επομένως, σε περίπτωση που δείτε να σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘ Ads by 21 Ways To Save Deals and Specials’ ή ‘Ads by Charm Savings’, τότε σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε και τα δυο προγράμματα, καθώς είναι μόνο ζήτημα χρόνου έως ότου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

Πρώτα από όλα, θα διαπιστώσετε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας επιβραδύνθηκε σημαντικά και θα παρατηρείτε ολοένα και συχνότερα κρασαρίσματα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων. Επίσης, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το 21 Ways To Save Deals and Specials θα σας ανακατευθύνουν συνεχώς προς άγνωστους, ύποπτους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, όπου το πιο πιθανόν είναι να ξεγελαστείτε και να κατεβάσετε άθελα/ασυνείδητα κι άλλα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα στον υπολογιστή σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η browser επέκταση θα σας εμφανίζει ιδιαιτέρως αρεστές διαφημίσεις που θα εμπεριέχουν ελκυστικότατες προσφορές. Μην κάνετε το λάθος και τις κλικάρετε, γιατί, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το 21 Ways To Save Deals and Specials έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Το κάνει αυτό για να μπορεί να σας εμφανίζει άρτια στοχευμένες διαφημίσεις αναλόγως του μοναδικού σας διαδικτυακού προφίλ, αλλά και για σκοπούς affiliate marketing.

Αν και μπορεί να βρείτε αυτό το πρόγραμμα χρήσιμο αρχικά, ωστόσο εμείς σας συνιστούμε να μην το εμπιστεύεστε και το προτιμότερο θα ήταν να το αφαιρέσετε άμεσα με το που το εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στις λειτουργίες και την ασφάλεια του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 21 Ways To Save Deals and Specials ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το 21 Ways To Save Deals and Specials είναι ένα από εκείνα τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που έχει την ικανότητα να εμφανίζεται σε συστήματα υπολογιστών πραγματικά από το πουθενά. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η εφαρμογή αυτή μπορεί και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Άλλωστε, η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται ευρέως για τη διαδικτυακή διάδοση πολλών adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) τα οποία και διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών, χωρίς φυσικά την έγκριση και επίγνωση των χρηστών τους, συνειδητή τουλάχιστον.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με τι προγράμματα επιλέγετε να κατεβάσετε, και εάν εν τέλει προβείτε σε λήψη/εγκατάστασή τους, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγετε να αποδέχεστε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ. παραπλανητικών προσφορών, πρόσθετων, plug-ins, γραμμών εργαλείων ή επεκτάσεων.

Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης η οποία και θα σας προσφέρει σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Σε περίπτωση που σας εμφανιστούν προ-τικαρισμένα κουτάκια για την εγκατάσταση του 21 Ways To Save Deals and Specials ή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος που σας είναι άγνωστο ή σας φαίνεται ύποπτο, τότε θα πρέπει να τα ξετικάρετε και να αρνηθείτε να τα κατεβάσετε.

Σε περίπτωση που εν τέλει πιστεύετε ότι το 21 Ways To Save Deals and Specials adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κατάφερει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε αναζητείστε το μέσω Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) και βεβαιωθείτε ότι θα το αφαιρέσετε πλήρως.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ 21 Ways To Save Deals and Specials ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Τεχνικά, το 21 Ways To Save Deals and Specials δεν είναι ούτε ιός, αλλά ούτε και malware. Το πρόγραμμα αυτό καθαυτό δεν μπορεί να βλάψει, σοβαρά τουλάχιστον, το σύστημα του υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορεί να μετατρέψει τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις σε μια ιδιαιτέρως δυσάρεστη κι εκνευριστική εμπειρία και να γίνει η αιτία κρυφών διεισδύσεων στο σύστημα του υπολογιστή σας διαφόρων ανεπιθύμητων ή κακόβουλων προγραμμάτων. Για αυτό τον λόγο, ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα και αφαιρέστε το άμεσα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του 21 Ways To Save Deals and Specials
Στιγμιότυπο του 21 Ways To Save Deals and Specials

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του 21 Ways To Save Deals and Specials:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 21 Ways To Save Deals and Specials από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το 21 Ways To Save Deals and Specials και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το 21 Ways To Save Deals and Specials ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 21 Ways To Save Deals and Specials από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το 21 Ways To Save Deals and Specials ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 21 Ways To Save Deals and Specials από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το 21 Ways To Save Deals and Specials και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του 21 Ways To Save Deals and Specials. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 21 Ways To Save Deals and Specials από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το 21 Ways To Save Deals and Specials θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 21 Ways To Save Deals and Specials από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το 21 Ways To Save Deals and Specials και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του 21 Ways To Save Deals and Specials . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 21 Ways To Save Deals and Specials από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το 21 Ways To Save Deals and Specials και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του 21 Ways To Save Deals and Specials. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση 21 Ways To Save Deals and Specials από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το 21 Ways To Save Deals and Specials ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του 21 Ways To Save Deals and Specials. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-21-ways-to-save-deals-and-specials.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες